CPU-Z pentru Android

CPU Z CPU Z pentru Android

CPU-Z pentru Android

CPU-Z, celebra aplicaţie software cu care mulţi dintre utilizatorii de calculatoare sau laptopuri sunt obişnuiţi, a ajuns acum şi pe telefoanele mobile, cel puţin pe cele cu sistem de operare Android.

Trebuie să recunosc faptul că, sunt unul dintre cei care au utilizat şi utilizează frecvent acest program (pe calculatoare), iar asta datorită faptului că este un program foarte util, oferta toate informaţiile importante de care ai nevoie pentru a afla imediat configuraţia hardware a unui calculator sau laptop.

Aplicaţia CPU-Z pentru Android, oferă de asemenea informaţii importante despre telefonul vostru mobil cu sistem de operare Android. CPU-Z va afişa informaţii despre chipsetul telefonului, despre sistemul de operare de pe telefon, despre capacitatea memoriei telefonului, despre baterie, senzori, etc …

Pentru sistemele de operare Android, aplicaţia poate fi descărcată de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

Iată şi câteva exemple despre informaţiile afişate pe un telefon Samsung Galaxy S4 …

CPU Z 01 CPU Z pentru Android

CPU Z 02 CPU Z pentru Android

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 18 iunie 2013 in categoria Mobile Software. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “CPU-Z pentru Android”

  1. Laurentiu

    Chiar misto aplicatia, nu ma gandeam ca pot sa faca asta si pentru telefon. Adevarul este ca telefoanele au ajuns intr-atat de bine echipate incat chiar au ce sa ofere si dezvoltatorii de astfel de aplicatii.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro