Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor, preşedintele dictator al Partidului România Mare (PRM), este cunoscut pentru izbucnirile sale cu caracter xenofob, naţionalist, pentru atacuri la persoană şi pentru legăturile sale cu fostul regim comunist de dinainte de 1989. Iată dar, pe cine avem noi ca reprezentant în Parlamentul European, acolo unde bineînţeles că absolut nimeni nu-l băga în seamă … europenii dându-şi repede seama cu cine au de-a face.

Şi totuşi … cine naiba îl votează pe ăsta? Cine sunt idioţii care l-au votat de fiecare dată şi l-au trimis, ba în Parlamentul României, ba în Parlamentul European? Sincer, aceştia n-ar merita să aibă drept de vot! Sunt absolut iresponsabili, inconştienţi de răul pe care l-au făcut trimiţându-l pe acest individ să ne reprezinte în Parlamentul European.
Indiferent cum “sună”, eu aştept cu mare nerăbdare “ieşirea definitivă din scenă” a indivizilor de acest gen (Corneliu Vadim Tudor, Ion Iliescu, etc…). Sper să scape ţara asta odată şi odată de tot felul de scursuri comuniste, care au făcut parte până acum din diverse instituţii ale statului român ori din diverse instituţii europene.

Ia uitaţi-l pe Corneliu Vădim Tudor, aducând osanale Partidului Comunist Roman (PCR) de dinainte de 1989 şi “mult iubitului conducător” comunist, tovarăşul Nicolae Ceauşescu:

Ar trebui să-i crape obrazul de ruşine şi să-şi dea demisia din toate funcţiile europene ori româneşti pe care le deţine !!! Nu este altceva decât un mare papagal, fanfaron şi fost lingător de funduri comuniste ! Huooo, băăăăăăăă !!!!

Corneliu Vadim Tudor Corneliu Vadim Tudor

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Corneliu Vadim Tudor”

 • Ilie
  ... a scris la 14 iulie 2013, 7:03   [#1]

  Un adevar atat de evident pentru marea majoritate a romanilor dar….prostia, ignoranta, lipsa de moralitate si nu in ultimul rand mita electorala, fac ca astfel de specimene dezgustatoare sa asceada in functii care sa ne reprezinte. Pana nu se fac niste teste psihiatrice drastice si obligatorii pentru cei ce vor sa fie politicieni sau oameni care sa ocupe funtii de raspundere in stat, nu cre ca va fi altfel

 • adriana crangasu
  ... a scris la 14 iulie 2013, 11:15   [#2]

  imi face greata numai cand il vad si il aud:(

 • ... a scris la 14 iulie 2013, 15:41   [#3]

  Ce-l face cu adevarat periculos e faptul ca are scoala. ca daca era un Funar, ala doar urla “omorati ungurii” si atat… pe cand un Vadim e periculos. Si-s destui nebuni sa-l voteze. n-a iesit el pe locul 2 cand a votat lumea cu Ion Iliescu in prostie, doar ca sa nu iasa asta?

 • Robert morosan
  ... a scris la 15 iulie 2013, 18:21   [#4]

  Poezia e minunata ! Îmi place Vadim Tudor , e un nationalist adevărat cu dragoste fata de patrie! Cum indrazniti voi sa îl judecati? Nici la degetul mic nu ii ajungeti. Ce ați făcut voi pt România? Fac pariu ca nici un pom nu ați plantat. Nu îmi place comunismul dar trebuie sa recunoastem ca doar așa au fost plătite datoriile tari si intradevar am avut mândrie naționala. Lăsați omul in pace si faceți ceva pt tara! Cine sunteți voi sa îl judecati pe Vadim Tudor? Doar Dumnezeu îl poate judeca, nimeni altcineva ! Trăiască patria mama România! Adevaratii nationalisti vor veni la putere si vor reda mândria naționala si vom fi milioane! Dumnezeu cu noi!

 • Ilie
  ... a scris la 21 iulie 2013, 10:41   [#5]

  Sincer imi pare rau pentru tine Robert Morosan, pentru felul in care judeci si gandesti. Dupa parerea mea te-i ancorat in politica anilor ‘50-’89, care au spalat si nimicit mintea multor romani.:(

 • ... a scris la 22 iulie 2013, 19:27   [#6]

  Auzi, cine suntem noi sa-l judecam :))
  Robert, daca statea in puterea mea sa il judec, era la puscarie. Dar faptul ca ne dam cu parerea despre el nu inseamna ca “il judecam”.
  Asa ca lasa povestile.

 • GP
  ... a scris la 25 iulie 2013, 9:22   [#7]

  În data de 14 iulie, Parlamentul European a deschis o investigaţie preliminară în cazul euro-deputatului Corneliu Vadim Tudor, care a respins acuzaţiile fostului său consilier şi a făcut a făcut o cerere de apărare a imunităţii.

 • ... a scris la 26 iulie 2013, 15:22   [#8]

  De fiecare data cand ii vad fata, imi vine sa rad. When in need of a good laugh you can always look at a picture of C.V. Tudor :)

 • ... a scris la 1 august 2013, 20:40   [#9]

  Daca omul nu era dus cu pluta, tind sa cred ca era o solutie viabila pentru presedintie :) In cazul de fata, nu poti lasa totul pe mana unui sarit de pe fix, te poate ingropa mai mult decat o fac altii in clipa de fata.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?