Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

cornel nistorescu Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

Aseară urmăream la un moment dat o emisiune pe TVR1, emisiunea cu titlul “Foc încrucişat”, în care erau invitaţi jurnalistul Cornel Nistorescu (director al ziarului Cotidianul) şi Mircea Geoană.

Ţin să vă spun că, am rămas stupefiat de îndârjirea cu care jurnalistul Cornel Nistorescu “lupta” în favoarea votului pe care senatorii l-au dat în cazul lui Dan Şova, în timp ce politicianul Mircea Geoană încerca să demonstreze contrariul, şi anume faptul că interpretarea votului în cazul lui Dan Şova, încalcă prevederile Constituţiei!

Deşi nu este normal, mă aştept însă ca politicienii să-şi apere “interesele” iar jurnaliştii să-i combată, însă să fie exact invers … este cel puţin “ciudat”.
Şi-atunci, în pofida celor susţinute sus şi tare cum că, presa la noi este “liberă” ori că presa este (ori ar trebui să fie!?) “câinele de pază al democraţiei”, trag concluzia că nu este deloc aşa şi că “zvonurile” care circulă “prin târg”, potrivit cărora o mare parte dintre jurnalişti sunt aserviţi politic, sunt cât se poate de reale.

Nu pot să spun decât atât: o mare ruşine pentru presa din România …
 Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

Categorie articol [ Politica, Televiziune, Radio, Presă ]
Tagged with: [ , , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova”

 • Paul
  ... a scris la 27 aprilie 2015, 9:38   [#1]

  Nu te mira; individul este un “nabab” al presei din Romania, om fara caracter, lipsit de principii, cu oarece talent scriitoricesc, reprezentant al vechii garzi de jurnalisti care au furat impreuna cu politrucii din Romania.

  Pe de alta parte, din punctul de vedere al celor care fac parte din sistemul corupt acum este la moda sa “critici” DNA; este “cool”, “smecher” inteligent.

  Nemernicii astia se descurcau oricum intr-un stat corupt; aveau relatii, prietenii, tovarasii. Eu, tu si altii nu aveam nicio sansa intr-un astfel de stat corupt. Prin urmare, exista o diferenta de viziunea intre oamenii din sistem (critica DNA) si cei care nu fac parte din el (acestia aproba activitatea DNA). Simplu…:peace:

 • ... a scris la 27 aprilie 2015, 15:07   [#2]

  Dacă DNA-ului i se vor pune vreodată “beţe în roate”, eu sunt unul dintre primii care vor ieşi în stradă pentru a susţine activitatea DNA-ului. Deocamdată este probabil singura instituţie din ţara asta, a cărei activitate este în folosul celor mulţi, al plătitorilor de taxe şi impozite …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?