Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

cornel nistorescu Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

Aseară urmăream la un moment dat o emisiune pe TVR1, emisiunea cu titlul “Foc încrucişat”, în care erau invitaţi jurnalistul Cornel Nistorescu (director al ziarului Cotidianul) şi Mircea Geoană.

Ţin să vă spun că, am rămas stupefiat de îndârjirea cu care jurnalistul Cornel Nistorescu “lupta” în favoarea votului pe care senatorii l-au dat în cazul lui Dan Şova, în timp ce politicianul Mircea Geoană încerca să demonstreze contrariul, şi anume faptul că interpretarea votului în cazul lui Dan Şova, încalcă prevederile Constituţiei!

Deşi nu este normal, mă aştept însă ca politicienii să-şi apere “interesele” iar jurnaliştii să-i combată, însă să fie exact invers … este cel puţin “ciudat”.
Şi-atunci, în pofida celor susţinute sus şi tare cum că, presa la noi este “liberă” ori că presa este (ori ar trebui să fie!?) “câinele de pază al democraţiei”, trag concluzia că nu este deloc aşa şi că “zvonurile” care circulă “prin târg”, potrivit cărora o mare parte dintre jurnalişti sunt aserviţi politic, sunt cât se poate de reale.

Nu pot să spun decât atât: o mare ruşine pentru presa din România …
 Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , duminică, 26 aprilie 2015 in categoria Politica, Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

2 comentarii la subiectul “Cornel Nistorescu apără votul din Senat pentru Dan Şova”

  1. Paul

    Nu te mira; individul este un “nabab” al presei din Romania, om fara caracter, lipsit de principii, cu oarece talent scriitoricesc, reprezentant al vechii garzi de jurnalisti care au furat impreuna cu politrucii din Romania.

    Pe de alta parte, din punctul de vedere al celor care fac parte din sistemul corupt acum este la moda sa “critici” DNA; este “cool”, “smecher” inteligent.

    Nemernicii astia se descurcau oricum intr-un stat corupt; aveau relatii, prietenii, tovarasii. Eu, tu si altii nu aveam nicio sansa intr-un astfel de stat corupt. Prin urmare, exista o diferenta de viziunea intre oamenii din sistem (critica DNA) si cei care nu fac parte din el (acestia aproba activitatea DNA). Simplu…:peace:

  2. Dan

    Dacă DNA-ului i se vor pune vreodată “beţe în roate”, eu sunt unul dintre primii care vor ieşi în stradă pentru a susţine activitatea DNA-ului. Deocamdată este probabil singura instituţie din ţara asta, a cărei activitate este în folosul celor mulţi, al plătitorilor de taxe şi impozite …

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Stiri pe site-ul tau8INFOGIARMATA
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi

Matrimoniale