Corina Dumitrescu, ministru al Educației

corina dumitrescu Corina Dumitrescu, ministru al Educației

Corina Dumitrescu, ministru al Educației

Puteți vedea primele părți negative ale noului guvern PSD, un PSD atât de mult așteptat de către o mare parte dintre români, văzut ca un fel de partid “salvator” al României, uitând bineînțeles că PSD-ul a condus această țara vreme de ani buni de zile iar rezultatul se poate vedea acum, la 22 de ani după Revoluția din 1989.

Câtă vreme PSD-ul era în opoziție, erau “cu o falcă-n cer și una-n pământ” cum se spune, trâmbițând de zor pe posturile de televiziune românești, despre “binefacerile” unei guvernări PSD ce va să vină …

Ultimii miniștri ai Educației din fosta guvernare PDL, datorită unor dezacorduri gramaticale au fost făcuți troacă de porci de către cei de la PSD (pe bună dreptate) … Problema este că, cei de la PSD “pozau” în Fecioara Maria cea “curată și neprihănită” …
Și iată cu ce ministru vine acum PSD-ul, pentru Ministerul Educației: Corina Dumitrescu.
Corina Dumitrescu, propusă de către Victor Ponta pe postul de ministru al Educației din partea PSD, este cea care scrie “PARALEL” cu trei de L, adică “PARALELLL“, Corina Dumitrescu este cea care scrie “innot” în loc de “înot“, Corina Dumitrescu este cea care scrie “secția reală” în loc de “secția real“, tot ea este cea care scrie “Universitatea Sandford” în loc de “Universitatea Stanford” și multe altele …

Corina Dumitrescu a specificat în CV-ul ei (postat pe mai multe siteuri oficiale) că a studiat la “Universitatea Sandford” (spune dânsa) …

corina dumitrescu Corina Dumitrescu, ministru al Educației

corina dumitrescu Corina Dumitrescu, ministru al Educației

Cei de la Universitatea Stanford, fiind contactați de către cei din presă, au spus că, nici vorbă, doamna Corina Dumitrescu n-a studiat vreodată la Universitatea Stanford. Prinsă cu “ocaua mică”, doamna Corina Dumitrescu a făcut imediat “rectificarea” spunând că de fapt a studiat la Institutul Hoover … Cei de la Institutul Hoover, contactați fiind de catre presă, au negat acest fapt, spunând că ei nu organizează astfel de cursuri pe care pretinde Corina Dumitrescu că le-ar fi urmat la Institutul Hoover …
Așadar, halal ministru al Educației ați propus, domnule Victor Ponta ! În urmă cu doar câteva săptămâni afirmați sus și tare, că guvernul Ponta va fi unul cu oameni “curați” și “integri” … Deci, cum e ?

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Corina Dumitrescu, ministru al Educației”

 • danny
  ... a scris la 5 mai 2012, 14:19   [#1]

  cine credea ca aceasta coalitie usl va salva romania s-a inselat amarnic.cum naiba pot uita romanii ca psd-u si pnl-u au mai condus romania si s-a vazut rezultatul,nu zic ca cei de la pdl au fost mai buni,dar au tinut tara pe linia de plutire in criza asta fara de sfarsit.

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 5 mai 2012, 20:38   [#2]

  acasta coalitie se va destrama cat de curand ,cand va fi vorba de impartit cascavalul va incepe ruptura…si iara balamuc in forma continuata!

 • ... a scris la 6 mai 2012, 0:35   [#3]

  Niciodată n-a avut România un guvern în care să se vadă din prima clipă, atât de clar, scopul urmărit de fiecare ministru din componenţă. Corina de exemplu, se află în proces cu ministerul educaţiei pentru anularea clasificării universităţilor. Conservarul lui Felix pus la agricultură, unde Felix are în derulare amânată repetat un proces privind escrocherii de 60.000.000 euro şi 2000 de hectare. Năstase a obţinut un ministru al justiţiei care îşi doreste procurori mai docili. ş.a.m.d.

  Dacă cineva a crezut partea cu “vom avea cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania”, trebuia să-i zboare visele imediat după primul nume pronunţat, muuult după cele 30 de secunde promise iniţial pentru anunţarea ministeriabililor.

  Nu mă aşteptam ca lucrurile să fie atât de evidente. Mă gândeam că vor pune nişte anonimi pseudotehnocraţi şi vor sta cuminţi sau măcar cât mai puţin vizibili până la alegeri. Dar se pare că nu au răbdare nici o clipă. Ori sunt constienţi că nu vor câştiga alegerile şi vor să “rezolve” acum tot ce se poate, ori merg pe principiul “nu dau vrabia din mână pentru cioara de pe gard”.

  Într-un fel este bine că procedează astfel, poate le mai zboară unor români iluziile din cap, deşi cam greu dacă stau toată ziua cu balele curgând la antene. Pe de altă parte poate nici nu vor cu adevărat să intre la guvernare într-un context economic încă dificil, aşa că îşi reumplu acum rapid conturile şi mai urlă 4 ani de pe margine…

 • ana461
  ... a scris la 6 mai 2012, 5:50   [#4]

  pai daca n-au altul mai bun ?!? asta e tot ce pot oferi:((

 • Raznatovici
  ... a scris la 6 mai 2012, 10:54   [#5]

  USL+coruptie… Aceasta d-na…care a umblat cu cotul cand la pd cand la psd, cu domiciliul pe bucuresti si senator de Sv si Bz…., si-a facut universitate privata…dar ea n-are studii…Iar cele pe care le are…..le are datorita lui nasul, adica lui Petre si Oana Roman.. Asa ca d-na are un QI de 120 de BECALI ( unitate de masurare a inteligientei) . un becal= 100 vengheli= 1000 de dumitresti …!

 • ... a scris la 7 mai 2012, 10:58   [#6]

  Numai in tara asta se poate intampla asa ceva si nimeni sa nu pateasca nimic! Stimabila trebuia sa sboare din functie la greseli de clasa 3 face!

 • ... a scris la 7 mai 2012, 17:01   [#7]

  Adica, il inlocuim pe Funeriu cu o PSD-ista imbecila, ca sa ce ? Au avut posibilitatea sa ne dovedeasca ca ar reprezenta o alternativa la haznaua portocalie dar … Ponta vine si ne aduce la invatamint o “parasuta” !??!! Nea Po-a-nta, ne explici ce vrei de fapt ?

 • Alfi
  ... a scris la 7 mai 2012, 20:03   [#8]

  @Alexandra…pai tu ce crezi ca vrea pupincuristul de Ponta???8-|
  LA CIOLAN ! …ca si toti ceilalti PSD-isti imputiti.

 • ... a scris la 8 mai 2012, 13:27   [#9]

  Ce le-as mai da eu cu Ciolanul ala numa-n cap ….

 • ... a scris la 8 mai 2012, 14:54   [#10]

  Din pacate suntem depasiti pana peste cap. Sunt atatea interese in guvernul ce tocmai a fost votat incat mie frica de ce o sa urmeze!

 • danny
  ... a scris la 8 mai 2012, 19:13   [#11]

  dar din pacate urmeaza 4 ani de guvernare usl mai precis psd,nu le-a ajuns cat aun furat,mai vor sa ia si ultima picatura.ma intreb pana cand oamenii cad in plasa lor si ii voteaza?:-?

 • ... a scris la 10 mai 2012, 22:05   [#12]

  Dupa parerea mea in Romania nu pot ajunge la guvernare oameni cinstiti si competenti. Un om cinstit si corect nu poate sa se lupte cu niste hoti si mincinosi. Poate vom zice ca e bine sa se lupte si sa candideze. Insa pe acest om nu-l vor vota decat oamenii cinstiti si corecti, dar astia-s pre putini. Eu cam asa vad lucrurile. Daca nu ai pe cine vota, totusi e bine sa mergi la vot si sa-l anulezi!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?