Cop Out – Film (2010)

Cop Out – Film (2010), cu Bruce Willis

cop out movie 150 Cop Out   Film (2010)

În regia lui Kevin Smith, filmul “Poliţai în misiune” ne prezintă doi vechi colegi de echipă de la NYPD, care se află pe urmele unui baseball-card extrem de valoros, trezindu-se în competiţie cu un adversar fără scrupule, un gangster obsedat de obiecte de colecţie.

Dar înainte de a recupera mult râvnitul card, reprezentându-l pe mijlocaşul de baseball Andy Pafko în meciul din 1952, ei trebuie să o salveze pe o frumoasă mexicană, care deţine cheia către nişte milioane bune de dolari aflaţi în conturile unei bănci off-shore—şi care devine, din cauza lor, martora unei crime notorii.

cop out movie Cop Out   Film (2010)

Detectiv cu experienţă, Jimmy Monroe (Bruce Willis), are nevoie să încaseze banii pentru vestitul card Pafko ’52 pentru a plăti nunta fiicei sale, dar conform legilor lui Murphy…cartela îi este subtilizată, înainte de a o putea valorifica. Paul Hodges (Tracy Morgan) este “partenerul de echipă” al lui Jimmy, dar el este aşa de frământat de infidelitatea soţiei sale, încât nu se poate concentra asupra cazului pe care-l au de rezolvat.

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Cop Out – Film (2010)”

  • ... a scris la 12 aprilie 2010, 21:43   [#1]

    Din trailer imi dau seama ca e super filmul + ca mai e si cu bruce willis ..

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?