Conflictul de interese, anulat de Senat

 Conflictul de interese, anulat de Senat

Conflictul de interese, anulat de Senat

Proiectul de modificare a Codului Penal a fost iniţiat de parlamentarii PSD şi PC, împreună cu cei ai UDMR. Acesta a trecut tacit de Senat (evident senatorii PSD, PC şi UDMR ar vrea ca lumea să nu observe aceste modificări ale Codului Penal) şi va ajunge la Camera Deputaţilor… În urma acestor modificări, parlamentarii îşi vor putea angaja rudele de până la gradul doi, pe salarii plătite de la bugetul de stat, iar acest lucru nu va mai fi considerat “conflict de interese” ca până acum !!!

Pentru că asta a făcut întotdeauna PSD-ul când a fost la putere: şi-au făcut legi pentru ei, şi-au făcut legi să se protejeze împotriva legilor, şi-au făcut legi să poată fura legal! Şi pentru asta, poporul ar trebui ca la alegerile parlamentare ce urmează în 2016, să-i “zvânture” pe PSD-isti de să-i ia mama dracului! Ăştia nu merită să mai ajungă vreodată în Parlamentul României !!! Şi-au bătut efectiv joc de o ţară întreagă, pur şi simplu ne sfidează cu neruşinare! Cum să modifici legea după bunul tău plac? Bree, ăştia, voi aţi auzit de consultări, aţi auzit de societate civilă?

Iar Călin Popescu Tăriceanu, acest autodeclarat “liberal” care este de fapt mai PSD-ist decât 100 de PSD-isti la un loc, acest Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului României, care ne ţinea lecţii de moralitate la televizor, a fost bineînţeles de acord cu aceste modificări. Cum de altfel, acelaşi Tăriceanu nu este de acord cu reluarea votului privind încuviinţarea arestării lui Dan Şova.
Pentru că, Tăriceanu PSD-ist “pur-sânge”!


Categorie articol [ Legislaţie, Politica ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?