Colibiţa – Cazare, impresii

COLIBITA Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa – Cazare, impresii

Lacul Colibiţa este un lac de acumulare din judeţul Bistriţa Năsăud, lac situat în imediata apropiere a satului Colibița, sat din cadrul comunei Bistrița Bârgăului. Localitatea Colibiţa este așezată pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani.

Există două posibilităţi pentru a ajunge la lacul Colibiţa. Dacă vii cu maşina dinspre Bistriţa, atunci prima posibilitate este ca în comuna Prundu’ Bârgăului să o luaţi la dreapta pe un drum asfaltat (însă plin de cratere). Veţi merge aproxmativ 30 de km până să ajungeţi la lacul Colibiţa … Şoseaua (deşi asfaltată) este plină de gropi şi denivelări, drept urmare viteza de deplasare nu poate depăşi 30~40 km/h, altfel îţi rupi maşina.
A doua variantă (şi cea mai bună) este să mergeţi mai departe pe drumul către Moldova, până treceţi de localitatea Mureşenii Bârgăului, după care o luaţi la dreapta pe un drum neasfaltat (drum de ţară), dar unde aveţi de mers doar 9 km. Aşadar, recomand această variantă …


lacul colibita 01 Colibiţa  Cazare, impresii

lacul colibita 03 Colibiţa  Cazare, impresii

Cum am ajuns să mergem la Colibiţa ? Simplu …
La un moment dat (în urmă cu doar câteva săptămâni) am văzut pe ProTV o ştire, împreună cu un scurt filmuleţ care suna cam aşa:
Colibiţa, locul de basm din inima Transilvaniei. Turiştii străini au cumpărat zeci de parcele aici… Mergeţi la Colibiţa, un loc de basm din inima Transilvaniei.

Sincer să fiu, am rămas impresionat de imaginile prezentate de către cei de la ProTV, aşa că împreună cu nişte prieteni am purces la drum. “Şi-am încălecat pe-o şa” (vorba scriitorului…) şi … aţă către Colibiţa. N-a contat faptul că aveam de parcurs sute de km, imaginile prezentate erau mai mult decât convingătoare.

Înainte cu vreo două săptămâni de a porni către Colibiţa, am tot dat telefoane… pe la toate pensiunile din Colibiţa (pensiuni pe care le-am găsit pe internet), în încercarea de a găsi un loc de cazare. Peste tot primeam răspunsuri de genul: “Nu mai avem camere disponibile, totul este ocupat până în august, septembrie, octombrie, etc…“. Adică, dacă aş fi vrut o cameră liberă, ar fi trebuit să fac rezervare înainte cu cel puţin 4 sau 5 luni… (la concluzia asta am ajuns, mai ales după ce am ajuns “la faţa locului” şi am discutat cu vreo câţiva proprietari de pensiuni).
Înainte de a porni la drum, am sunat la toate pensiunile din Colibiţa pe care le-am găsit pe internet. Nu erau foarte multe, cred că vreo 7 sau 8. Nicăieri însă nu am găsit cazare, totul era deja ocupat pe cel puţin o lună, două sau chiar trei …
Având o oarecare experienţă în genul acesta de aventuri, am hotărât totuşi să mergem “la risc”, bazându-ne pe următorul raţionament: mergem acolo, şi în mod sigur vom găsi pensiuni care nu au o pagină de internet şi unde cel mai probabil vom găsi locuri… Eroare totală !!! Când am ajuns la Colibiţa, am realizat că de fapt, nu existau alte pensiuni în afară de pensiunile pe care le-am găsit pe internet !!!
Am colindat în lung şi-n lat Colibiţa, ajungând chiar până la intrarea în satul Colibiţa, fără să găsim o pensiune … Există tot felul de cabane private, unde însă nu ai loc de cazare, acestea fiind locuri de relax d-ale baştanilor, proprietăţi particulare cumpărate de diverşi mahări, de pe la ţăranii din Colibiţa.
Posibil să mai fi fost vreo 2 tentative de pensiuni (din câte am înţeles), la preţ foarte mic (vreo 40 RON pe noapte), dar erau … nişte camere fără toaletă (eventual cu toaletă comună sau “la curte”), cu alte cuvinte nişte “bombe” de pensiuni, cel mai probabil insalubre şi demne de Evul Mediu, unde nici într-un caz n-am fi acceptat să rămânem peste noapte.
Deci, cam aşa stă situaţia cu cazarea la Colibiţa

Locul este într-adevăr foarte frumos, peisajul este superb, însă drumul de acces până la Colibiţa este un adevărat dezastru… asta parcă pentru a întări încă odată faptul că, până şi în puţinele locuri frumoase din România pe care le avem nu putem ajunge decât cu mare greutate, nervi şi stress, pentru simplul motiv că nu avem drumuri. Iar asta ţine de autorităţile statului român, care vrea turişti în România, dar nu este în stare să facă un nenorocit de drum asfaltat până la acele locuri … Ori, chiar dacă există un drum asfaltat, acesta este plin de gropi, adevărate cratere în care-ţi rupi efectiv maşina, astfel încât în loc să ai parte de relaxare, ajungi la destinaţie nervos şi stresat, înjurând autorităţile române, începând de la CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale) şi terminând cu autorităţile locale, care nu reprezintă nimic altceva decât o cloacă de incompetenţi şi de hoţi şi pe care-i doare-n c** de cetăţean.

Am ajuns la Colibiţa … După ce am căutat înnebuniţi cazare fără să găsim, am hotărât ca măcar să luăm masa undeva, după care să plecăm …
Nici aici nu prea ai opţiuni. De fapt, singurele două opţiuni pentru a lua masa, erau: pensiunea Ariniş şi complexul turistic FISHERMANS.

Complexul turistic FISHERMANS
Colibiţa 19 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 17 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 15 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 3 Colibiţa  Cazare, impresii

Am hotărât să luăm masa la complexul turistic FISHERMANS, că deeeh… văzusem pe internet că ăsta ar fi de 4 stele:
complex turistic fishermans Colibiţa cazare Colibiţa  Cazare, impresii

Ei bine, ţin să vă spun că cele 4 stele ale complexului FISHERMANS, pălesc în faţa a două stele dintr-o ţară occidentală. Exteriorul este frumos amenajat, însă curăţenia pe interior şi serviciile lasa de dorit… se putea şi mai bine, pentru cele 4 stele. Siteul web al complexului FISHERMANS este destul de bine făcut şi foarte bogat în informaţii (mai ales poze foarte bine făcute, cred că şi regizate puţin), însă sunt prezentate doar aspectele pozitive … şi acelea duse la extrem. Aşadar, mult tam-tam pentru nimic!
restaurant fhishermans colibita Colibiţa  Cazare, impresii

Terasa restaurantului de la FISHERMANS, unde am luat masa:
Colibiţa 18 Colibiţa  Cazare, impresii

După o destul de lunga aşteptare la masă, am reuşit să avem şi noi parte de un ospătar care ne-a adus o listă de meniu. Totul parcă funcţiona cu încetinitorul, din momentul în care te-ai aşezat la masă, până vine un ospătar pe la tine, până vine iarăşi să-ţi ia comanda, până îţi aduce mâncarea la masă … totul DUREAZĂ foarte mult, innacceptabil de mult. Ospătarii sunt pur şi simplu depăşiţi de situaţie, nu fac faţă la numărul mare de clienţi şi comenzi, iar aici cea mai mare vină cred că o poartă patronul, care cel mai probabil nu este dispus să plătească încă vreo două sau trei persoane în plus şi “trage” pe personalul pe care-l are, fără să ţină seama de clienţi.

De fapt, de ce să-l intereseze problema asta? Păi, pur şi simplu nu are concurenţă !!! Turiştii vin la Colibiţa pentru că este un loc frumos care merită vizitat măcar o dată, peisajul este superb, iar odată ajunşi acolo … nu au unde să meargă!!! Aşadar, se opresc toţi (ori cel puţin majoritatea… ~95%) la complexul FISHERMANS, pentru că altundeva nu au unde… Rezultatul? Clienţi gârlă, atât la camere cât şi la restaurant. Iar odată ce clienţii nu au alternative, sunt obligaţi să accepte serviciile celor de la FISHERMANS, care sincer, lasă de dorit … şi am să vă dau un exemplu….
Am comandat atât ciorbe cât şi fripturi, grătare, salate, desert şi diverse băuturi (nectar, bere, cafele, etc). Ospătarul ne-a adus prima tură de farfurii (pentru ciorbă). Pe farfuria mea, am văzut nişte pete … Când mă uit mai atent, ce să vezi? Erau resturi de mâncare uscată, întărită pe farfurie … adică, pe farfuria care ar fi trebuit să fie CURATĂ !!! Îl chem pe ospatar şi-i arăt … Fără să spună nimic, mi-a luat farfuria şi mi-a adus alta, care nici aceasta nu era strălucită ori fără pete, dar măcar nu era mâncarea uscată ieşită în relief pe farfurie.

Tacâmurile erau iarăşi destul de “ciudate” şi nu foarte curate … dar am zis, hai că trecem peste asta, pentru că ne era foame şi… am zis că, hai să mai închidem ochii la “nereguli”. De aici trag concluzia că, la complexul FISHERMANS totul se întâmplă în grabă, fluxul de clienţi este foarte mare, probabil personalul este puţin şi sunt depăşiţi de situaţie.
Mâncarea n-a fost rea, era bine pregătită, gustoasă şi arăta bine, drept urmare bucătarul merită felicitat, însă servirea lasă mult de dorit.

Am stat puţin de vorbă cu dl. Coruţiu, patronul complexului Fishermans … L-am întrebat câte camere are complexul. Mi-a spus că are 30 de camere (probabil cu cele 4 bungalow-uri cu tot, deoarece pe site este specificat că dispune de 25 de camere). Un bungalow costă 100 de euro/noapte (cel puţin aşa ne-a spus dl. Coruţiu)…
I-am spus că, la ce flux de clienţi are acolo şi ţinând cont de faptul că pur şi simplu NU ARE CONCURENŢĂ, ar trebui să aibă 150 de camere, nu 30… Ştiţi ce mi-a spus? Că “nu se merită”, că nu-şi scoate investiţia … Mi-a fost jenă să-i râd în faţă şi să-l contrazic… Cum naiba să nu merite investiţia într-un loc ticsit de clienţi şi fără concurenţă? Adică, toate camerele tale sunt ocupate pe 3~4 luni de aici încolo, sună clienţii în disperare pentru cazare, la restaurant de multe ori nu mai ai o masă liberă pentru că toate sunt ocupate, preţurile nu sunt chiar mici, iar tu spui că “nu merită”? Oare, aşa or judeca toţi patronii din România?

Deci, ceea ce vedeţi în clipul celor de la ProTV, nu este decât o “poveste” frumos coafată (ca să mă exprim elegant) care să dea bine la clienţi… Se spune în clipul video că “găseşti cazare fără probleme, între 60 şi 160 RON“. Nimic mai neadevărat. Absolut nicăieri nu am găsit cazare, singurul loc ar fi fost cazarea pe insula exclusivistă a d-lui Coruţiu şi la un preţ de 1000 RON pe noapte (atât ne-a cerut dl, Coruţiu).
În plus, l-am întrebat la ce preţ e o cameră cu pat dublu… Mi-a spus: 250 RON. Pe site însă, preţul afişat este de 150 RON + TVA, adică 186 RON. Genul acesta de “a face business”, nu-mi place deloc …

Deci, în ciuda peisajului frumos, am plecat de la Colibiţa cu un gust amar… atât datorită drumului execrabil (30 de km de asfalt cu cratere ori 9 km de drum de ţară) cât şi a serviciilor care lăsa de dorit, odată ajunşi acolo. Peste toate acestea, faptul că este pur şi simplu imposibil sa gasesti o cazare în zonă… a pus capac la toate.

În concluzie, avem o ţară cu locuri frumoase pe care însă din păcate nu ştim să le exploatăm. Iar asta, atât datorită statului român şi implicit instituţiilor abilitate care ar trebui să asigure drumuri bune către aceste destinaţii şi controale severe în ce priveşte alimentaţia publică, serviciile de cazare şi curăţenia (la dig, lacul Colibiţa era plin de mizerie, peturi de plastic şi buşteni…) cât şi patronilor români care, nu ştiu să-şi respecte clientul, clientul care de fapt îi bagă bani în buzunar. Dacă se vede cu clienţi gârlă, îi pasă mai puţin ca acei clienţi care i-au trecut pragul să fie pe deplin mulţumiţi … Din acest punct de vedere, grecii de exemplu sunt cu 100 de clase peste români. Despre austrieci, germani, etc… cred că nici nu mai are rost să amintim.

Iată şi câteva poze făcută la Colibiţa:

lacul colibita 01 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 7 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 6 Colibiţa  Cazare, impresii

Colibiţa 9 Colibiţa  Cazare, impresii

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

44 comentarii la “Colibiţa – Cazare, impresii”

 • ... a scris la 30 iulie 2013, 11:20   [#1]

  Nu-mi vine sa cred uneori cat de frumoasa e tara in care ne-am nascut. Sincer nici nu auzisem de Colibita pana acum. Multumesc pentru pont! :)

 • dani
  ... a scris la 26 august 2013, 12:26   [#2]

  As vrea sa stiu mai multe despre posibilitati de cazare in Colibita. Pe net nu am gasit foarte multe variante. Ma puteti ajuta??

 • ... a scris la 26 august 2013, 16:58   [#3]

  Exact ce ai gasit pe net, acelea sunt singurele posibilitati de cazare!

 • alinush
  ... a scris la 4 septembrie 2013, 15:54   [#4]

  Bai, noi ne-am cazat la cabana Lumina Lacului… mare greseala, patronul va cam strica vacanta (desi aproape numai noi eram acolo a stat geana pe noi cu binoclu non-stop, ne-a si amenintat ca “el are arma”, venea mereu cu pretentii si mereu umbla prin curtea aia sa vada ce facem -- precizez ca nu suntem genul de persoane care sa distruga/sparga sau sa lase mizerie in locurile unde mergem ) personalul este ok, terorizat de acesta chiar (macar ei au fost foarte multumiti de noi :)) ). In concluzie nu cred ca o sa mai dam pe acolo prea repede .

  P.S. Colibita, chiar e un loc frumos.

 • Adrian
  ... a scris la 17 septembrie 2013, 14:26   [#5]

  Imi pare sincer rau pentru experienta neplacuta, iar daca-mi permiteti, as avea unele precizari: Sunt din zona si va pot spune ca, acest flux de clienti pe care il are Colibita in prezent este datorita acestui patron de la Complexul Fisherman’s care a adus Stirile Protv si lucreaza cu o multime de agentii de turism in directia asta, si anume sa aduca turisti in zona, ori Colibita nu este o statiune, majoritatea vilelor si cabanelor sunt detinute de bistriteni, straini, localnici, etc, oameni care vin de 2-3 ori pe an sa se relaxeze pe malul lacului, sau mai inchiriaza la prieteni vila, asa, la mica intelegere.
  Mizeria pe care ati vazut-o este din vina oamenilor in parte, care nu pot sa se abtina de la aruncat peturi sau doze de bere, care pot sa le care pline dupa ei, insa odata goale, in loc sa fie puse intr-o plasa, sunt aruncate in apa, iar pe urma le gasiti in zona barajului adunate frumos de curenti. Urmatorii vinovati ar fii consiliul local/primar, oameni care nu fac nimic pentru amenajarea zonei, daca va plimbati orinde in Colibita, nu o sa gasiti nicaieri nici macar un cos de gunoi pe marginea drumului sau pe malul lacului.
  In concluzie, Colibita este la inceput de drum, se construieste in permanenta, sunt cel putin 7 pensiuni (despre care stiu eu) in constructie si mai sunt zeci de alte proiecte in directia asta, doar ca o sa mai dureze ceva vreme, insa unii, cum ar fii domnul de la complexul mentionat si de catre dvs,au hotarat sa promoveze zona cu descrieri fabuloase,unele mincinoase in loc sa lase zona sa se promoveze singura, in timp, intr-un mod onest. Este o zona minunata, un loc ideal pentru pescuit(gasiti aici o varietate extraordinara de peste,pastrav, salau, clean,lostritacaras,biban), pentru relaxare(zona a fost candva o statiune unde se tratau afectiuni ale sistemului nervos), se pot face drumetii(traseele montane sunt marcate,de asemenea sunt si pistele pentru biciclete), iar daca vorbiti cu persoanele potrivite, excursiile pot fi insotite de ghizi, picnic-uri samd. mai gasiti inainte sa urcati serpentinele si o baza de rafting, iar in fiecare Sambata se poate face cate o coborare pe o distanta de 10 km pe raul Bistrita Areleana.
  Va rog nu judecati zona atat de aspru :) cel putin nu din pricina unui afacerist fara scrupule si un austriac cu probleme medicale.

 • mary
  ... a scris la 23 octombrie 2013, 12:23   [#6]

  Noi ne-am cazat la niste cabanute de la pensiunea Lumina Lacului si sincer patronul de acolo lasa de dorit si nu prea ai cu cine avea o discutie. Stie cum sa iti strice vacanta cu toate pretentiile lui exagerate, uneori chiar si jigniri. Mereu a stat cu ochii pe noi, la fiecare pas, cu toate ca nu am deranjat cu nimic, nu am facut nici o stricaciune, nu am lasat deseurile imprastiate. Personalul chiar a fost multumit de noi ca si turisti, dar nah. Asa ca si un sfat, aveti grija unde va cazati si faceti-va precazare din timp. Zona e superba si merita vazuta!;)

 • Pili
  ... a scris la 2 aprilie 2014, 17:12   [#7]

  Este vorba despre marele patron Corutiu. Un personaj mai mult decat controversat se vede. un simplu search pe google mi-a adus in fata un afacerist la limita legii, bun camarad cu deputatul Olteanu implicat in diverse combinatii nu tocmai ortodoxe. Si astia nu incearca sa multumeasca clientii, incearca doar sa-si satisfaca urgent setea de imbogatire peste noapte.

 • Bruno
  ... a scris la 27 aprilie 2014, 20:11   [#8]

  Multumim pentru informatii, chiar voiam sa mergem acolo anul asta…….dar ne bucuram ca am gasit acest informatii si nu am plecat spre un concediu care se pare ca era sortit sa fie dezastruos chiar de la inceput.

 • ... a scris la 27 aprilie 2014, 23:08   [#9]

  Dacă la rândul meu aş fi găsit un astfel de articol, m-ar fi scutit de câteva sute de km de drum aiurea …

 • mimi2013
  ... a scris la 28 aprilie 2014, 13:58   [#10]

  Am vazut si eu poate aceeasi stire la ProTv. Azi am inceput sa caut pe net mai multe detalii, cazare, etc. Si uite asa am dat de postarea ta pentru care iti multumesc. M-as fi si mirat sa avem noi ceva ce merita vizitat, dar iata cum, daca nu erai tu picam exact in aceeasi plasa ca si tine. Oare cat or fi stat aia dela ProTv moca pe acolo?

 • Cornel CC
  ... a scris la 7 iunie 2014, 22:03   [#11]

  Este foarte adevarat, zona chiar merita vazuta. Eu am stat la hotel Castel Dracula, in Pasul Tihuta, unde sigur gasesti locuri si unde se mananca excelent. Am vizitat lacul Colibita intr-o zi, din curiozitate, auzisem de el de la niste prieteni, care la randul lor, “auzisera”, nu fusesera nici ei acolo. Ne-a placut tot, pana am incercat sa mancam la restaurant, la Fishermans. Evident, aceeasi lentoare in fi serviti ne-a determinat sa ne luam talpasita infometati, spre hotel Dracula, unde “ne-am razbunat” cu un pranz copios!
  Alte comentarii cred ca sunt de prisos, doar as fi inca unul care critica autoritatile pentru lipsa de implicare… . Oricum, nu-i intereseaza .. .
  De altfel, si acum, aproape la un an dupa ce ai postat articolul, oferta de cazare de pe net e aproape neschimbata. Ma batea gandul sa imi petrec cateva zile acolo, dar renunt, caut alt loc interesant, sunt nenumarate in RO, asa ca am de unde alege!
  Sanatate si spor!

 • Robert
  ... a scris la 10 iunie 2014, 11:22   [#12]

  Am fost prima data acum 2 ani si de atunci merg in fiecare an de cel putin 2 ori. prima data am fost la Lumina Lacului si nu am fost deloc multumit nici de servicii si nici de cazare. Am descoperit insa un loc superb … Arinis, unde camerele sunt simple dar curate iar mancarea de nota 10, la fel si oamenii de altfel

 • Bughiu Cristian
  ... a scris la 6 iulie 2014, 13:49   [#13]

  Se pare ca Romanului i lipseste SERIOZITATEA …

 • mihaela
  ... a scris la 10 iulie 2014, 11:22   [#14]

  Eu am fost cu familia anul trecut, de 2 ori, in doua week-end-uri!! ne-am cazat la Fisherman Resort, am dat pe camera dubla 150 lei si daca vroiai puteai sa-ti iei all-inclusiv, ceea ce inseamna 3 mese pe zi o ora cu barca si acces nelimitat la celelalte facilitati ale resortului, toate la 100 lei/persoana. Noi am fost ffff multumiti, atat de frumusetea locului cat si de amabilitatea personalului!! Am merge si anul acesta, dar fff greu gasesti locuri de cazare la ei, din pacate! Nota 10!!

 • Gabi
  ... a scris la 28 iulie 2014, 18:19   [#15]

  Am fost si eu la Colibita. Peisajul, superb, fara discutie. Am ales calea de acces prin Muresenii Bargaului. Drum de macadam, piatra sparta, gropile nu sunt adanci si se circula acceptabil.

  Am stat la Fisherman’s. Cele 4 stele sunt o gluma de foarte prost gust. Camerele sunt de exact 2 stele, nimic mai mult. Pe holuri e o putoare gretoasa de la restaurant, miros greoi de prajeala si mancare. In camera este un dulap fara usa, pt haine, cu niste rafturi si umerase, 2 noptiere, o comoda si 2 scaune. Mai au un frigider mic si TV. In baie nu ai o etajera pe care sa pui trusa de spalat machiaj etc, doar 2 pahare.

  SPA, sauna, piscine interioare sunt iarasi niste glume scarboase. Cele 2 piscine sunt de fapt doua cazi, una de 2,5 m si una de vreo 4 m. Accesul la piscinele interioare 25 RON, la sauna 25 RON, la SPA la fel, la sala de fitness e gratis. Ca sa te plimbi cu barca pe lac sau hidrobiciclera, costa 40 ron… gratis este plaja sezlongul si baia in lac. Am uitat sa spun ca in camere nu au aer conditionat. Piscina de afara de care se spune ca e incalzita, de fapt sunt 2 bazine de 4x4 m in cascada care se incalzesc de la soare cu panouri solare. Acces la terenul de sport 100 ron -- preturile sunt pt o ora !

  O cafea expresso costa 4,5 RON. Nu sunt trasee montane marcate sau piste de biciclete etc. Te descurci cum poti… In camere daca nu soliciti nu-ti face curat, nu schimba lenjeria, ai 2 sapunele si 2 plicuri cu gel de dus si hartie igienica, prosoape cate 2 de persoana si le schimba la cerere. Camera e 160 ron -- mult prea mult pt ce ofera. Patul dublu este de fapt o chestie alcatuita din 2 saltele de 1 persoana alaturate pe un suport.

  Wireless in camera este foarte slab ca semnal, nu ai o masuta pt laptop sau sa pui o cana de cafea. Am uitat sa mentionez ca pretul camerei nu include mic dejun. Pt mic dejun platesti 25 RON de persoana si e bufet suedez, deci poti lua o teapa de proportii, daca vii mai tarziu mananci doar paine, de aceea am preferat sa nu iau si sa ma descurc altfel.

  Rezervarea am facut-o de la inceputul lui mai pt sfarsitul lui iulie dar inntr-o perioada diferita de week-end adica in zile de luni marti miercuri…

  Sper sa va fie utile aceste informatii, macar sa nu aveti asteptari prea mari si sa nu va faceti iluzii ca in Romania poate fi ceva ne-romanesc.

 • ionela
  ... a scris la 1 august 2014, 22:36   [#16]

  Am stat la Colibita 2 zile si ma m simtit fr bine.E o zona fr frumoasa cu munte si apa.Am plecat la Colibita fara sa facem rezervare,doar sa o vizitam .Am gasit cazare spre surprinderea mea am putut face gratar ,baie in lac,plaja.Drumul nu e de speriat .Privelistea e superba,am avut parte de liniste,fara aglomeratie la plaja .

 • adrian
  ... a scris la 3 august 2014, 12:29   [#17]

  Buna, Ionela. Ne poti spune unde ai gasit cazare? Multumesc.

 • Cristina
  ... a scris la 25 august 2014, 12:36   [#18]

  Am fost si eu la Colibita, dupa ce un an intreg asteptasem sa merg acolo, ca din anumite considerente anul trecut nu am mai putut sa ajung. Subscriu in totalitate comentariului de mai sus al d-lui Gabi, cele 4 stele sunt cel putin o gluma proasta, sa nu zic bataie de joc. M-am simtit un om de care se rade si se face batjocura voita, si a mai si trebuit sa platesc pentru asta. Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca am sa precizez ca zona si lacul sunt superbe, si e singurul lucru frumos care poate fi gasit acolo.

  Am facut rezervare la Fisherman’s din timp, sa nu se inteleaga ca am ajuns atunci si mi s-a dat o camera mai proasta ca alta nu ar mai fi avut disponibila. Nu, am rezervat din vreme, am sunat, am intrebat, am cerut detalii telefonic si pe mail, dupa care am platit si avansul solictat. Am cerut si eu ca omul sa mi se confirme intrarea banilor in cont, si cum mi-ati raspuns dvs, asa mi-au raspuns si ei. Asadar, de atunci am inceput sa pun la indoiaola seriozitatea dumnealor.

  Ajungem, prima data am ramas dezamagiti de parcarea foarte mica si inghesuiala de masini, dar am zis deh, asta e un lucru cu care ne mai lovim si am trecut cu vederea rapid. Exteriorul la prima vedere foarte frumos si da bine, dar marele merit il are lacul. Intram la receptie, prima impresie deja a fost formata, ne-a izbit mirosul greu de vechi, de lipsa de curatenie si de mancare, ai fi zis ca intri intr-o cladire ce a fost lasata in paragina ani de zile. Si la cum se misca personalul si la ce putini oameni angajati am vazut, am avut senzatia ca e ca intr-un inceput de film horror, cu linistea aia specifica. Ne-am cazat, doamna de la receptie era vizibil ca se straduia sa fie amabila, ne-a condus dansa pana la camere desi sincer cred ca nu ar fi fost nevoie, ne descurcam noi sa urcam pana la primul etaj. Deja am sesizat lipsa unui lift si ma gandeam la cei cu baja mai mare cum trebuie sa taraie gentile pe scari. Niste scari vechi, de lemn, in spirala. La receptie vad afisate preturile si realizez ca absolut totul costa in plus, deci cei 165 de lei solicitati nu includ absolut nimic. Asta stiam dinainte, dar am crezut ca va fi alt gen de camera. Si cand mai vad scris si 25 de lei pt un sezlong, am zis ca trebuie sa fie o gluma. La mare costa 30 de lei doua….era scris pe panou 15 si cu un marker roz scris 2 peste cifra 1.

  Am intrebat, imi zice ca sezlongurile sunt incluse in pretul camerei, la fel si piscina exterioara. Asa ca m-am linistit, pretul afisat era pt cei care nu sunt cazati acolo. La telefon mi se spusese ca pentru 40 de lei pe zi de persoana, avem incluse toate atractiile outdoor ( piscina, sezlonguri, barci, hidrobiciclete, bai dacice etc ). Intreb la receptie, imi zice ca nu, ca e o reducere doar pentru grupuri mari si oricum nu e 40, e 50. Am murmurat ceva de nemultumire mai mult pentru mine, a zis ca il suna pe seful. sunat, au discutat ei foarte incet si imi zice ca asa e cum mi-a spus si ca persoana care mi-a dat relatiile a fost data afara pentru ca a incurcat cam multe lucruri. Bun, am inghitit in sec….dar ce eram eu vinovata ?? Am intrat apoi in camera, aici chiar e buba mare.

  Am ramas de-a dreptul socata, mai ales ca ne cazasem cu o seara inainte la un hotel tot de 4 stele si era o discrepanta enorma. Miros puternic de mancare, pat asa zis matrimonial, de fapt cu 2 saltele lipite si denivelare la mijloc, televizor lcd foarte mic in raportul cu distanta de la pat si orientat spre un perete, nu spre pat. Am vrut sa il orientez altfel, dar am vazut ca era foarte rigid suportul si imi era teama sa nu cada televizorul (fiindca inainte de asta am mutat putin biroul antic ca sa jucam carti si cand l-au ridicat putin, au incepit sa cada rafturile si mai ca se rupea in sapte ). Un dulap fara usi, doar cu umerase, vechi de zici ca ma trezisem intr-un film retro cu mobilier de prost gust, si cu mizerie pe rafturi, asa ca nu am scos nici o haina din bagaj. La baie….deja e de ras, nu mai vazusem de mult asemenea conditii….4 stele ???

  Obiecte sanitare model de acum 10 ani sau mai bine, baterii ordinare, cabina de dus de fapt o cusca cu o perdea in fata, 2 pliculete cu sampon la dus si la chiuveta nici un fel de sapun. Doar un pahar in baie si un uscator de par Remington obisnuit pus pe o policioara langa wc. Cand am vazut uscatorul, sincer am ras de una singura, asa ceva nu mai vazusem. Pai ala in primul rand se poate fura, cum sa pui asa ceva ? In camera prietenilor nostri de familie nu era, si am zis ca poate l-o fi uitat cineva. Nu se stie, cert e ca aveam uscator, ei nu. Ce sa ma zic, veioze vechi si una nu functiona, aplica de sus avea o lumina slaba si era model la 15 lei in bazar. Cosul de gunoi din baie total neasortat baii, usile de interior culoarea lemnului exfoliate, tapet pe pereti de prost gust, pe jos o mocheta cum am vazut la hoteluri cu ani in urma, veche si nu sunt sigura ca era foarte curata. Cearsaful de pat necalcat, cu siguranta nu a fost schimbat de la cei care statusera inaintea noastra in camera. Frigider la noi era si functiona, la prietenii nostri nu era. Seif, ca asa scrie pe prezentarea lor…..eu nu l-am vazut, nici prietenii nostri. Am vrut sa mergem la baile dacice, nu va pot explica ce apa galbena era la ele. cu panze de paianjen si muste moarte. Nu as fi intrat acolo nici sa imi dea ei mie bani, daramite invers.

  Bun, am bifat si astea. Am zis hai ca mergem la piscina exterioara incalzita, cand colo….rece ca gheata, nu era de mirare ca nu era nimeni in piscine. Am zis hai ca noroc ca este spa si piscina interioara, daca tot vremea se racise. Ii cerem sa ne arate centrul spa. As vrea sa pot vedea fetele noastre cand ne-a dus acolo. Asa zisa piscina e un bazin de 3x5, cred, cu apa galben-verzuie in care nu intri nici sa ai cutitul la gat. Am intreba de ce e apa asa galbena, a zis ca nu sunt pornite filtrele. Nici nu era de mirare de ce in ciuda faptului ca hotelul era plin si afara destul de frig, nimeni nu era la piscina interioara. Am bifat-o si pe asta, asadar nu aveam mare lucru ce sa facem.

  Am facut o plimbare cu barca cu vasle, apoi am mers sa dormim, cam greu cu asemenea saltele, iar dimineata la prima ora am plecat cat am vazut cu ochii. Cu o dezamagire cum nu am avut niciodata legata de o unitate de cazare. A, singurul lucru caree e de apreciat totusi este mancarea, care a fost gustoasa, servita frumos, portie mare la un pret rezonabil. Bucatarul cred ca e singurul care isi mai face treaba, ca restul au o plictiseala nemaivazuta, ospatarita nu stie nimic, nici ce contine mancarea, nici ce bauturi are la bar. Meniul la restaurant e o foaie mai groasa ca cea de ziar cu mult prea putine feluri, nu prea ai din ce sa alegi. Doar o abundenta de paianjeni si panze tesute frumos peste tot : pe bara de la plaja, la debarcader, la bara metalica de la terasa, prin tot exteriorul mai bine zis si deasupra usilor la camere, pe hol, cate un paianjen mare care muncea de zor sa mai teasa niste panza. Intr-un cuvant, execrabil totul, rusine celor de la Fishermans si pacat de investitie, ca ideea e frumoasa si zona absolut superba. De mine si-au batut joc o data, a doua oara nu mai calc pe acolo.

 • ela
  ... a scris la 8 septembrie 2014, 0:55   [#19]

  Mda… din atatea locatii unde ne-am fi putut caza, am ales Fisherman Resort Colibita. In afara de peisaj, nimic nu este de 4 stele acolo.
  Nici nu stiu cu ce sa incep…asa ca o sa incep cu inceputul. Cand am coborat din masina am ramas placut impresionata de peisaj.
  Desi verificasem disponibilitatea camerelor de dimineata, ajunsi acolo ni s-a spus ca nu mai au nimic liber, dar sa vada daca s-a anulat vreo rezervare. Cat a dat doamna niste “telefoane” am mers sa mancam. Va spun cu mana pe inima: un sfert din usa restaurantului era acoperita cu panza de paianjen. Ne-a adus meniurile dupa aproape 20min, timp in care vreo 2 ospatarite s-au tot fatait pe acolo la alta masa iar una isi servea cafeaua cu niste prieteni.
  Pe o foaie A3 doar 10% din spatiu era ocupat cu feluri de mancare, restul, plin cu bauturi (acum inteleg de ce, ca sa bei si sa nu mai poti reactiona la ce gasesti in camera ) >:) Mancarea cu pret de 4 stele dar cu gust de nimic…N-are rost sa mai zic ca micul dejun era 50 lei de persoana…bine ca n-am optat pt asa ceva!
  Dupa ce am mancat, prin bunavointa doamnei de la receptie am primit si camera. Cand am intrat, mai sa-mi stea inima in loc. Nu numai ca era mica, mai era si jegoasa. Ghemotoace de praf peste tot, bucatica de mocheta arata ca presul de la usa, mobilier de pe timpul lui pazvante chiorul, televizorul cu tub, vreo 2 gaze mari moarte si uscate bine pe jos, baia murdara, aerisirea dadea in podul terasei.
  Am avut balcon, ce-i drept =)) in forma de triunghi si un scaun pe care sa ma urc sa pot vedea peste acoperisul care lua toata privelistea.
  Tin sa spun ca aveam , totusi, un spray…de mobila sau de geam, nu am bagat de seama, probabil ca sa curat singura ce n-au curatat ei.
  Nu mai e nevoie sa scriu ca baia nu era nici dotata cu ce trebuie, nici curata.
  Si dovada ca nu doar eu am fost nemultumita, a doua zi dimineata am recunoscut cel putin o familie care lua micul dejun la o terasa din apropiere si nu la 4stelute de la fisherman.
  M-am gandit eu ca pt 4 stele pretul camerei era cam mic, dar nu am realizat decat prea tarziu de ce.
  In concluzie, zona colibita merita vizitata, e o zona superba, dar nu va cazati bazandu-va doar pe informatiile de pe net. Si, mai ales, nu va cazati la fisherman pana nu vedeti cu ochii vostri conditiile care va sunt oferite.

 • Maria B
  ... a scris la 14 decembrie 2014, 13:07   [#20]

  salut, intentionez sa petrec anul acesta revelionul acolo, am rezervat o camera la pensiunea Lumina Lacului. Oare imi puteti spune (dintre cei ce-au comentat aici, cunoscatori) daca este de incredere acel loc, si daca se pot face trasee pe munte pe timp de iarna? Nu am mai fost nicioadata pe acolo.
  Multumesc frumos!

 • Gabriel
  ... a scris la 14 decembrie 2014, 20:40   [#21]

  @ Maria B
  Eu unul nu m-as hazarda sa petrec revelionul acolo. Cauta o statiune ca lumea, partie de ski nu ai, partie pt saniute nu ai, patinoar nu ai, pista de biciclete este o minciuna uriasa -- nu exista asa ceva, hotelul este de 1,5 stele, in sala de mese si pe hol pluteste permanent un miros de prajeala si mancare -- deci daca te imbraci frumos, hainele ti se vor imbiba cu mirosul specific bucatariei -- poti incerca ceva rustic si cu farmec la Pastravarie -- dupa baraj la 1,5 km.

 • Dan
  ... a scris la 27 ianuarie 2015, 10:23   [#22]

  La data actuala sunt circa 20 de unitati de cazare in Colibita (majoritatea vizibile pe viaromania.eu) iar anul acesta se vor mai finalize vreo 10-15, cu fonduri europene. Cred ca sunt pensiuni, mai ales cele noi (2013-2014) care ofera conditii foarte bune. Am fost in unele din acestea si am ramas placut impresionat.

 • ... a scris la 27 ianuarie 2015, 15:47   [#23]

  Mă simt obligat să intervin pentru a menţiona faptul că, antevorbitorul meu care a comentat mai sus sub numele de “Dan“, nu sunt eu!
  Evident că, există pe lumea asta multe persoane cu numele “Dan:))

  Anyway, mă bucur să aud că la Colibiţa încep să apară şi pensiuni care oferă condiţii bune. Poate, poate … voi repeta experienţa, însă de data aceasta sper să găsesc o pensiune modernă, curată şi decentă ca preţ.

 • ... a scris la 19 august 2015, 11:22   [#24]

  Colibita e chiar frumoasa si merita vizitata! Pacat de restul… :(

 • gabi
  ... a scris la 3 septembrie 2015, 12:34   [#25]

  Am ales varianta a 2-a ca sa intru spre Colibita, pe drumul neasfaltat! Cea mai mare greseala posibila… mori in masina incet, este dezastru, ala nu este drum, am mers prin padure si sunt carari mai bune decat mizeria aia!
  Cand am plecat de la lac am ales partea asfaltata dar cu gropi… ori le-au astupat, dar este mult mai bun drumul…

 • Alex
  ... a scris la 13 octombrie 2015, 14:29   [#26]

  Am parcurs aceste randuri si tin sa fac si eu cateva precizari. Am fost atras si eu de zona si am mers cu sotia la Fisherman’s. Am rezervat un bungalow pentru 3 nopti(100euro/noapte). Cand am ajuns, inauntru murdar, praf, scaune ruginite pe terase, etc. La masa exact cum ati patit dvs. Ne-am intors in aceeasi zi acasa si ne-am recuperat banii prin OPC. Mare grija!!!

 • Florina
  ... a scris la 18 octombrie 2015, 0:51   [#27]

  Este frumoasa zona da are lipsuri la categoria drumuri noi am fost cazati la Lumina Lacului 7 nopti a fost frumos curat si are baii si in camere nu a fost aglomerat noi am fost acum din 10 oct pana in 16 iar dna Elena nea facut toate poftele bucatareasa iar dl Nicu un om de milioane. da poate patronul este ciudatel dar el a fost plecat si sincer nu se poate compara mancarea dnei Elena cu ce de la Arinis am mancat si nu a fosst ok mancarea cartofii erau plini de grasime desi am specificat ca doresc sa nu fie cu prea mult ulei iar carnea nu a fost bine facuta era tare si se vedea sangele dar toti mai gresim asta este la Lunima Lacului nu a fost aglomerat si atunci a avut timp sa prepare mancare proaspata Vom mai revenii la Colibita

 • Adriana
  ... a scris la 24 noiembrie 2015, 15:16   [#28]

  Am citit ce ati scris mai sus, si am vrut sa completez cu experienta mea.
  Am avut noroc se pare (sau in traducere o documentare inainte) si am ales Pensiunea Arinis -- locatie frumoasa ,camere simple si curate, mancare foarte buna, intr-o plimbare am ajuns si la Fisherman’ s unde s-a vazut cu ochiul liber indolenta si “comunismul” (loc frumos pe dinafara iar in interior…), nu am mancat nimic, cafea proasta…
  Concluzie: locul este superb, alegeti din pensiunile verificate si dati ignor la cele de genul Fisherman… Anul acesta vom face revelionul acolo, nu sunt de acord cu cel ce a zis ca te plictisesti, zona e superba, iar prietenii si un vin fiert fac totul :)

 • Andriana
  ... a scris la 13 martie 2016, 11:40   [#29]

  Buna ziua,
  Imi poate spune si mie cineva daca se poate ajunge la Colibita si in alt mod in afara de auto personal?

 • Andriana
  ... a scris la 13 martie 2016, 11:42   [#30]

  Imi puteti spune cum pot ajunge la Colibita daca nu am masina ?:)

 • Dumitru B.
  ... a scris la 14 martie 2016, 9:50   [#31]

  Buna ziua!
  Depinde din ce directie veniti…Vatra Dornei sau Bistrita. Mai multe mijloace de transport ajung pana in Prundu Bargaului sau Muresenii Bargaului (cele doua localitati unde sunt intersectii spre Colibita, asu cum sunt descrie la inceputul comentariilor). Din Prundu Bargaului exista un microbus care circula , din cate stiu , luni, miercuri si vineri, dimineata si dupa-amiaza. Cel mai indicat ar fi sa sunati la unitatile de cazare si poate veti primi mai multe informatii sau chiar se vor oferi proprietarii acestora sa va preia de la drumul principal. Concediu placut!

 • AdrianaM
  ... a scris la 4 mai 2016, 11:26   [#32]

  Buna ziua,
  Eu am facut o rezervare, prin booking, la Pensiunea Lac Colibita. Pe booking este un singur comentariu cu nota 10. Vroiam sa va intreb daca a mai fost cineva sau mi-oi lua vreo teapa ca si Dumneavoastra cei care ati stat in alte parti. Se poate face baie in lac? Oare exista locuri unde se poate pune un prosop pentru o plaja?

 • AuroraB
  ... a scris la 25 iunie 2016, 10:58   [#33]

  O sa scriu cateva randuri in dorinta de a ajuta pe cei care vor sa viziteze Colibita.
  Ambele drumuri de acces sant inca rele, dar cu rabdare viteza mica, se poate merge, nu e distanta mare (12km cel asfaltat, 9km celalalt).
  La cazare nu recomand Lumina Lacului (e un patron ciudat, o sa va strice vacanta… preturi mari), nici Fisherman (cazarea nu e de banii aia). Eu am ales Casa Dani pt ca am vrut vedere si acces la lac (au si restaurant si se mananca bine), si Casa Jiulia are acces la lac (e o problema accesul pt ca privatii au ingradit tot).
  Mai sant cateva pensiuni in zona care am inteles ca sant ok la cazare dar e de intrebat cand solicitati cazare daca au acces la lac. Baie in lac recomand doar celor care stiu sa inoate, se poate face plaja sant sezlonguri, se pot inchiria barci sau biciclete, cu o masina 4x4 se poate aborda drumul forestier din dreapta lacului vro 20 de km absolut de basm, sau cu o masina obisnuita partea stanga tot vreo 20km nu e asfaltat dar e pietuit si in stare buna. Din acel drum sant diverse trasee marcate pt drumetii pe jos pe poteci prin padure.
  Cumparaturi sa aveti de acasa pt ca se pot face doar la magazinul din satul Mita 4~5km, sau 12 km inapoi in Prundul Bargaului.
  Una peste alta eu zic ca marita vazut, e o zona superba, locul perfect pt relaxare.

 • Andreea
  ... a scris la 30 iunie 2016, 22:18   [#34]

  Super articolul si comentariile. M-au ajutat mult sa ma decid asupra locatiei de cazare. Multumesc

 • GEORGIANA
  ... a scris la 12 iulie 2016, 13:58   [#35]

  Buna ziua.Stie cineva, ceva de Casa lui Edy?avem rezervare la sfarsitul lui iulie!

 • VIONY
  ... a scris la 12 iulie 2016, 14:16   [#36]

  buna ziua..stie cineva, ceva despre Casa Edy-Colibita?la sfarsitul acestei luni avem rezervare pentru 2 nopti!

 • Sorin
  ... a scris la 31 august 2016, 10:49   [#37]

  Colibita este un loc minunat si foarte frumos. Am stat la pensiunea Lac Colibita 160 lei/ noapte cu mic dejun.Merita banii si cazarea si mâncarea. Poți mânca si la prânz si seara.Ne.Am odihnit si ne.Am plimbat. Si cu barca si cu hidrobicicleta pe lac. Preturile sunt rezonabile. 20 lei o jumatate de ora cu hidrobicicleta si 150 lei pentru 10 persoane pentru 40 minute cu vaporasul. Drumul pana aici e cam lung dar merita. Mai trebuie un pic umblat la drumul de la Bistrita la Colibita. Sejur plăcut tuturor ce vin aici.

 • Valeriu Ghimpu
  ... a scris la 25 octombrie 2016, 10:28   [#38]

  Va multumesc. Articolul este foarte interesant. Dar as dori sa stiu urmatoarele:
  1. Cine NU are masina, cum poate ajunge la Colibita ? Statiunea este cumva NUMAI pentru posesorii de autoturisme, sau daca se fac excursii cu autocarul ???? Altfel ? (tren, avion pana in Cluj, Suceava si de acolo ????) Cate curse de autobuze exista zilnic dinspre Cluj Napoca, Bistrita, Suceava, vatra Dornei catre Colibita ?????? Sau doar cei cu autoturisme sunt privilegiati sa ajunga ????
  2. FISHERMAN este singurul complex ? La alte complexe, hoteluri, vile, pensiuni, etc, cum este servirea, cazarea ??????? Cat de occidentali in mentalitate, proceduri, ospitalitate, etc. sunt cei care administreaza statiunea, ne servesc (la alte unitati de cazare, alte restaurante, etc.)
  3. Cat este de curata si de intretinuta statiunea statiunea ? Daca drumul catre Colibita este atat de prost, inseamna ca ar trebui un fond -- Dati 1 RON pentru Colibita, pentru refacerea drumului de access, pentru tren special, etc. De aceea majoritatea dintre noi preferam excursiile, vacantele in strainatate in locul celor din tara, datorita proastei administrari, a servirii proaste, a modului execrabil in care se face business, a drumurilor impracticabile, pline de gropi, etc. Pacat de peisajele minunate ca cei care trebuie sa decida habar nu au sau nu vor. Haideti sa-i inlocuim pe toti acesti factori de decizii cu persoane competente si devotate care sa salveze tara si sa faca permisive si placute excursiile si vacantele in tara ! Ne vrem Romania inapoi ! Cat timp vor decide incompetentii, avarii de putere, etc nu se va dezvolta nimic in tara asta, decat foarte putin, pe alocuri, dar cu o floare nu se face primavara !

 • cc
  ... a scris la 17 aprilie 2017, 21:11   [#39]

  Preturile sunt foarte mari! Serviciile lasa de dorit! Cu banii ce ii dau aici pe cazare 5 zile stau in Ungaria 11 zile, plus bonus a 12 a zi! Cu toate facilitatile! Apoi vedeti de ce romanii fug de aceste locuri!

 • Anca F
  ... a scris la 27 decembrie 2017, 20:40   [#40]

  Tocmai ne-am întors de la Colibița, am petrecut Crăciunul la Fisherman’s și nu ne pare rău ca am făcut aceasta alegere. Dacă ne luam după recenziile de pe net, am fi ratat câteva zile de neuitat. Drumul s a făcut acum și e ok, camerele foarte curate și încălzite, mâncarea foarte buna și gustoasa, personalul foarte bine pregătit și amabil, totul a fost foarte bine gândit și pus la punct in cele mai mici detalii. Am ajuns pentru prima oară acolo acum, in Decembrie și am plecat cu lacrimi in ochi ca s a terminat sejurul așa de repede. am cunoscut oameni atât de calzi și deschiși, orice am fi cerut ar fi făcut tot posibilul sa asigure, atât de dedicați sunt. Intr adevăr nu poți mulțumi pe toată lumea, dar nici sa căutam nod in papura ca nu se asortează coșul se gunoi din baie cu gresia, dau ca paturile sunt lipite sau ca mocheta nu e in tendințe. Pot sa zic ca puțin mi a pasat de coșul de gunoi, paturile sunt lipite dar f mari și nici nu simți ca sunt doua, iar mocheta m a interesat sa fie aspiranta, nu noua. Prosoapele ni s au schimbat zilnic. Am ajuns pe 23 și am plecat pe 26, prețul pachetului a fost de 2000ron pt doua persoane, all inclusive, am avut inițial rezervat bungalowul VIP, care arată exact ca in poze, dar am schimbat cu camera 25, am vrut sa fim mai aproape de centrul Spa.
  Dacă sunteți persoane normale, fără fițe, mofturi și cerințe de domeniul SF-ului, va recomandam cu drag acest colț de rai. Noi așteptăm cu nerăbdare sa ne reîntoarcem.
  Anca și Mircea

 • ... a scris la 28 decembrie 2017, 9:34   [#41]

  @Anca F: -- articolul este scris în iulie 2013, dată la care situaţia era aşa cum am prezentat-o -- atât eu cât şi alţi clienţi.
  Tu, ai fost acum la Colibiţa, respectiv în decembrie 2017… mă gândesc că, probabil, între timp şi-au mai rezolvat din probleme, probabil au şi renovat, probabil şi-au mai pus la punct serviciile, iar dacă s-a întâmplat asta atunci foarte bine, înseamnă că nemulţumirile clienţilor -- exprimate pe internet -- au avut efect!

 • Gabi
  ... a scris la 28 decembrie 2017, 10:35   [#42]

  @Anca și Mircea -- din fericire suntem oameni normali, fără fițe și SF-uri. În plus nu suntem mercenari ai patronilor neserioși care țepuiesc turiștii. Dacă vă închipuiți că vă dă crezare cineva cum că din aprilie 2017 până în decembrie 2017 situația s-a schimbat la 180 de grade, dați dovadă de dispreț pentru cititori.

  - A rămas mârlanul de patron de la Fisherman’s fără clienți de revelion? Mă bucur.

 • Bogdan
  ... a scris la 12 august 2018, 17:35   [#43]

  O minciună de patru stele. Mă refer la Fischerman. Apropo, indiferent ce aveți în plan și cum ați hotărât să vă cheltuiți bănuții, nu uitați cumva să vă faceți niște economii dacă vreți să jucați un tenis de masă. Va trebui sa plătiți 25 de lei pe oră. Să nu mai vorbesc de piscina internă. Ești penibil nea’ Fischerman. Să nu mai zic dacă vrei să mănânci 5 mici, trebuie să aștepți Weekend-ul. Mâncarea mă face sa regret mult orice blid pe care l-am refuzat lu’ mama. Sub orice critica. Șiii apropo, o familie n-are ce caută la prânz fără 200 de lei. Dar are și o latura de laudat, personalul. Niște moldoveni de toată isprava.

 • Adrian
  ... a scris la 28 august 2022, 21:36   [#44]

  Am avut ocazia să ajung la Colibița, să văd măcar lacul! Nu s-a putut! Trist! Doar pensiuni unde trebuia să închiriezi o cameră! Deci am dat roată lacului și nu am găsit măcar un loc să ajung la apă! Aaaa, daaa, doar un povârniș cu pietre ascuțite, de 5 metri lățime, pe unde ajungeai la un mal abrupt și urât! Jenant! Nu recomand Colibița! Rușine! Huooo! Am făcut atâta drum…,,!!!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?