Codex Alimentarius

Codex Alimentarius Codex Alimentarius

Codex Alimentarius – Pâine otrăvită în România

Nu am fost nici pe departe şi nici nu sunt un adept ori simpatizant al regimului comunist, ba din contră, am condamnat de fiecare dată orice lucruri sau fapte care au avut vreo legătură cu vreun regim comunist sau altul, iar asta indiferent de ţară. Totuşi, pot spune că au existat şi câteva lucruri bune în comunism… Foarte puţine, ce-i drept, dar … au existat.

Unul dintre acestea, este acela că România era numită “Grânarul Europei”. România producea foarte mult grâu, iar cea mai mare parte din grâul produs în România, mergea la export. Ei bine, suntem în 2013, suntem ţară membră a Uniunii Europene şi … unde am ajuns ?
Am ajuns să importăm alimente, inclusiv grâu … Dintr-o tară care producea foarte mult grâu, am ajuns simpli consumatori, am ajuns piaţă de desfacere pentru alimentele nesănătoase cultivate şi crescute artificial cu tot felul de substanţe chimice şi pe care România le importa din ţările europene.

Recent am primit pe email, un mesaj care conţine informaţii legate de acest aspect şi de cum se trece la “mâncarea artificială”, motivând faptul că resursele Pământului nu mai pot asigura necesarul de hrană pentru populaţie … iar asta, în condiţiile in care terenurile României sunt pline de bălării, pământul este lăsat în voia sorţii, iar politicienii romani sunt inexistenţi în această ecuaţie.

Pâine otrăvită în România

Atenţie la făina de Titan, MĂLAI SUPERIOR FAMIGLIA (Lujerului SA), biscuiţii Rostar, mezelurile Aldis, margarina Delma,Tăiţeii de casă Băneasa şi tot ce conţine specificaţia CODEX ALIMENTARIUS! TOATĂ “APRECIEREA” PENTRU AUTORITĂŢILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULAŢIEI INTRODUCEREA ÎN ROMÂNIA A FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVINT, PRODUS DE BASF GERMANIA. Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. România va experimenta pe populaţie produsul CANCERIGEN INITIUM. Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrană artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.

Codex Alimentarius Codex Alimentarius

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din nouă clasă a substanţelor chimice impuse de “Codex Alimentarius“. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius“, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţa care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pildă, 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Ori, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum INITIUM ajuta la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables

Pe acest site, BASF-ul se lauda pe 11 ianuarie 2012 ca pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT pentru chipurile protecţia viilor, SOLARIS pentru roşii, ZAMBRO pentru cartofi.

Ar fi bine să răspândiţi cât mai mult informaţia pt. că aşa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine se pare că nu este în zadar.

Codex Alimentarius Codex Alimentarius

Într-un articol mai vechi, vă spuneam de ouale artificiale făcute de chinezi şi care pot cauza diverse boli printre care şi demenţă ! Tot chinezii sunt cei care au inventat orezul fals, făcut din plastic amestecat cu amidon şi şniţelul artificial făcut din carton …

Categorie articol [ Comert, Gastronomie, Sanatate / Familie, Stiri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

8 comentarii la “Codex Alimentarius”

 • ... a scris la 11 ianuarie 2013, 15:25   [#1]

  Doamne, sunt ingrozita de ceea ce vad ca se intampla in Romania!

 • ... a scris la 11 ianuarie 2013, 16:33   [#2]

  ingrozitor!!!!

 • ioangeorgescu
  ... a scris la 11 ianuarie 2013, 22:19   [#3]

  Cool! :dancing:

 • alergatorul
  ... a scris la 11 ianuarie 2013, 23:32   [#4]

  Ce sa facem,ramane sa induram toate astea….Poate in zilele acelea,oamenii or sa pretuiasca ce au pierdut si o sa le para rau pentru ca nu au luat atitudine….De fapt,cum au fost cei mai multi din stramosii nostri,asa este si marea majoritate dintre noi in prezent…………………..(nu pot sa spun ca imi vine sa vomit).Macar unii dintre noi sa luam atitudine,sa avem constiinta curata….

 • ... a scris la 12 ianuarie 2013, 9:33   [#5]

  Cred ca daca am citi sau stii , tot ceea ce contin produsele pe care le consumam ar trebui sa murim de foame , de aceea si bunicii nostri au trait mai mult pentru ca cel putin cei care traiau la tara mancau sanatos, foarte putine lucruri cumparau de la magazin , ei le luau direct din gradina sau ograda.

 • ... a scris la 12 ianuarie 2013, 13:43   [#6]

  si stam ca handicapatii cu mana pe cur… in loc sa le rupem capul si sa-i aruncam in aer… altfel nu vad alta solutie neam…
  decat bomba.

 • ... a scris la 13 ianuarie 2013, 1:31   [#7]

  Opriti Planeta!!! Vreau sa cobor… :( By the way, unele firme nu scriu Codex Alimentarius, ci numai norma de calitate cred ca HACCP, sau nu stiu care iso

 • uhuhuhuh
  ... a scris la 30 decembrie 2013, 20:14   [#8]

  Asta este noua ordine mondiala …palanul Illuminatilor

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?