CloudMagic – client de mail pentru Android, iOS

CloudMagic client mail android ios cpanel CloudMagic   client de mail pentru Android, iOS

CloudMagic – client de mail pentru Android, iOS

De multe ori se întâmplă ca aplicaţiile “default” care vin preinstalate pe telefoanele mobile sau pe tablete, să funcţioneze defectuos ori uneori chiar deloc. O categorie de aplicaţii Android care nu întotdeauna funcţionează optim, sunt aplicaţiile de tip “client mail”, respectiv acele aplicaţii care permit să adăugaţi unul sau mai multe conturi de email, iar aplicaţia respectivă se va autentifica automat în toate conturile de email specificate, va “citi” mesajele din acele conturi şi le va afişa pe telefonul vostru.
Dacă de obicei aceste aplicaţii funcţionează fără prea multe probleme pe conturi de email Yahoo sau Gmail, nu acelaşi lucru se poate spune atunci când este vorba ca aplicaţiile să lucreze cu adrese/conturi de email creeate pe domenii proprii, sub forma nume@domeniu-propriu.ro, respectiv acele conturi de email pe care le creaţi voi din CPanel atunci când aveţi un site web găzduit pe un anumit server de hosting.
Pentru lucrul cu adrese de email pe domeniii proprii, vă recomand aplicaţia CloudMagic, o aplicaţie pe care o găsiţi disponibilă atât pentru sisteme de operare Android, cât şi pentru sisteme de operare iOS (Apple).

CloudMagic pentru Android, poate fi descărcat şi instalat de aici: http://goo.gl/AVTLyy

CloudMagic pentru iOS, poate fi descărcat şi instalat de aici: http://goo.gl/KPL2dg

Adăugarea conturilor de email Yahoo sau Gmail este foarte simplă, însă pentru conturi de email creeate pe un domeniu propriu, va trebui să specificaţi anumite date, în principiu este vorba despre serverul IMAP şi serverul SMTP. Mai jos, am să ataşez câteva imagini ca exemplu:

CloudMagic Setari client mail Android 01 CloudMagic   client de mail pentru Android, iOS

CloudMagic Setari client mail Android 02 CloudMagic   client de mail pentru Android, iOS

Drept urmare, dacă aveţi conturi de email de genul “office@domeniu.ro“, “contact@domeniul-tau.eu“, “admin@domeniu.com“, etc, vă recomand să utilizaţi clientul de mail CloudMagic. Dacă v-aţi hotărât să utilizaţi CloudMagic, evident că înainte de a instala CloudMagic va trebui să dezinstalaţi celelalte aplicaţii de acest gen, altminteri este posibil ca telefonul vostru mobil (sau tableta) să funcţioneze ceva mai greu (depinde atât de configuraţia device-ului cât şi de conexiunea la internet). De ce? Pentru că, fiecare aplicaţie va încerca să se conecteze la acelaşi cont de email (sau la aceleaşi conturi de email) şi nu are nici o logică să ţii două sau mai multe aplicaţii care să facă acelaşi lucru.

Have fun …

Categorie articol [ Mobile Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “CloudMagic – client de mail pentru Android, iOS”

Trackbacks

  1. Newton Mail (CloudMagic) – alternative

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?