Cloudfare nu protejează locația site-urilor pirat!

zf1rfrG Cloudfare nu protejează locația site urilor pirat!

Site-urile pirat (cum au fost ele numite) au încercat diverse metode pentru a-și ascunde locația. Una dintre aceste metode a fost utilizarea CDN-urilor Cloudfare pentru a-și masca NS-urile și IP-urile serverelor pe care erau hostate. La serviciile Cloudfare au apelat în trecut și cei de la TPB (ThePirateBay), considerat ca fiind cel mai mare tracker din lume.

Ei bine, s-a terminat. Nu te mai poți ascunde în spatele Cloudfare.

Sparvar, un site suedez de torrente care a fost demascat de Cloudfare, s-a închis definitiv. Sparvar se folosea de un domeniu canadian şi folosea serviciile Cloudflare pentru a-şi masca adevărata locaţie. Cloudflare a furnizat locaţia serverelor Sparvar la solicitarea unui avocat. De teamă să nu fie arestaţi, proprietarii site-ului au închis site-ul.

Eu în acest moment sunt în teste cu CDN-urile Cloudfare, însă din cu totul alte motive. Drept urmare, este posibil ca în următoarele zile să apară câteva mici “întreruperi” la accesarea acestui blog, însă după ce termin cu testele, blogul va reveni “la normal”.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 25 februarie 2016 in categoria Diverse, Gazduire Web, Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Cloudfare nu protejează locația site-urilor pirat!”

 1. francisc

  Parcă ăștia de la Cloudflare se lăudau de securitate a oricărui site în afară de cele cu warez, pornografie cu minori si snuff films. Acum vine un avocat să ceară datele unui site cu torrente și ăia “da, să trăiți, ip-ul lor este ….”?
  Ciudată treaba asta. desigur, poți folosi și alte servicii de mascare a dns-urilor, impreuna cu cloudFlare. Nu stiu daca te va ascunde “de tot”, insa e doar o idee.

 2. Dan

  Dormiți liniștiți, ACTA lucrează pentru noi :)

 3. francisc

  Lol! Mai e aia in picioare?

 4. cineva

  Cu proxy de la nginx se poate ascunde !

 5. Dan

  Am renunțat la CDN-ul de la Cloudfare. Pentru un site hostat în România (pe SSD Hosting) și cu vizitatori din România, nu merită sistemul CDN. Ce am câștigat (extrem de puțin) pe partea de “load” a serverului, am pierdut de 100 de ori la viteza de încărcare a paginilor … Cu alte cuvinte, mai mult strică decât ajută.

 6. Dan

  @cineva, și prin proxy bănuiesc că e aceeași problemă, dacă proxy-ul e la dracu-n praznic.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite