Clotilde Armand (USB), mesaj public pentru Liviu Dragnea (PSD)

Clotilde Armand USB Clotilde Armand (USB), mesaj public pentru Liviu Dragnea (PSD)

Clotilde Armand pe Facebook, despre şi pentru Liviu Dragnea, preşedintele PSD care se vrea a fi următorul prim-ministru al României. Şi care, ţinând cont de cât de inteligent au votat românii în ultimii 27 de ani, are toate şansele să câştige alegerile parlamentare din toamnă …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 11 iulie 2016 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

9 comentarii la subiectul “Clotilde Armand (USB), mesaj public pentru Liviu Dragnea (PSD)”

 1. Mihai Traian

  Doamna Armand are perfecta dreptate.Ma gandesc si ma revolt mereu cand il vad pe condamnatul definitiv Dragnea la 2 ani de inchisoare cu suspendare, cat tupeu are in a da lectii de democratie,eficienta guvernamentala,ca sa nu vorbesc de faptul ca fiind condamnat s-a catarat cu obraznicie si dispret fata de”criteriile de integritate”stabilite de PSD.Isi permite sa formuleze amenintari cu cenzuri contra guvernului,cu amenintari cu suspendarea la adresa presedintelui.Dar si presedintele care primeste un puscarias la Palatul Cotroceni,da mna cu el si il consulta.Este revoltatoare comportarea acestui ins si toleranta de care dau dovada puterile statului.Insusi PSD care are in randurile sale multi fosti condamnati definitiv si puscariabili este condus de un condamnat definitiv.Oare mai exista o asemenea tara in UE?

 2. Severus

  Imi place Ciolos ca prim ministru, iar hotii gen Dragnea vreau sa dispara din viata politica si de pe TV.

 3. Mihai Traian

  Domnule Severus,carezi ca este suficient numai sa vrei?

 4. Nicu

  Buna seara,da D-le Mihai Traian,daca am ‘vrea’ majoritatea dintre noi,personaje dubioase ca dragnea n-ar avea ce cauta in politica,poate doar in mafie.

 5. Oana

  Supararea ei a plecat de la pierderea alegerilor. Oare ce se intampla la o renumarare a voturilor ?

 6. Francisc întâiul

  Ce altceva e politica românească (și nu numai) dacă nu o mafie, domnule Nicu? Ca să scăpăm de ei, trebuie să vrem și eu, și tu și majoritatea. Ceea ce nu se va întâmpla prea curând… Mi-a groază când mă gândesc că la parlamentarele din toamnă „vom” alege aceiași mafioți. Asta dorește majoritatea, asta avem. Nu mă-ntrebați de soluții: „democrația” trebuie musai respectată.

 7. Mihai Traian

  Domnule Nicu, de acord cu dv., numai ca idiotizatii de la televiziunile Antena 3 si RTV sunt inca multi si au o idee fixa=PSD. Ei nu sunt capabili sa gandeasca logic. Deocamdata nu ne ramane sa asteptam sa se dumireasca.

 8. Mihai Traian

  Stimata Oana, sunt convins ca iesea primar C.Armand, tocmai de aceea nu s-a acceptat numaratoarea voturilor.

 9. Francisc întâiul

  Renumărarea, domnule Traian, renumărarea, dar tot degeaba. Atâta vreme cât voturile noastre sunt „numărate” de cine trebuie, votăm în zadar. Noi votăm și ei numără…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite