Clientul de Aur – ING Bank

ING Bank Clientul de Aur Clientul de Aur  ING Bank

Clientul de Aur – ING Bank

Tocmai am primit o “decoratie” din partea ING Bank si impreuna cu aceasta “decoratie” numita “Clientul de Aur“, o oferta de creditare …

Iata cam ce scrie pe “docomentul oficial”:

In semn de apreciere a calitatii relatiei dintre noi, conducerea ING Bank a decis sa va decoreze cu ordinul “Clientul de Aur“, cea mai inalta disctinctie oferita de ING Bank.
Ca posesor al ordinului “Clientul de Aur“, aveti acces in perioada 06.09.2011-08.10.2011 la creditul de nevoi personale ING PERSONAL in Editie Limitata, cu dobanda speciala de pana la 2.25 p.p., mai mica decat cea standard.
ING PERSONAL in editie limitata, poate fi luat pe o perioada intre 1 si 10 ani si poate fi folosit si pentru a refinanta alte credite.”

Client de aur Clientul de Aur  ING Bank

Intrebarea mea este: avand in vedere ca in aceasta perioada, bancile dau foarte greu credite, ar merita “sa profit” de oferta ? Si … Ce sa fac cu banii ? Nu sunt genul care sa scoata bani din banca sa-si “traga” ultimul racnet de masina … Singurul motiv care eventual m-ar putea determina sa scot bani din banca ar fi demararea unui mic business … Dar, ce business se mai poate face pe criza asta ?

Categorie articol [ Finante / Banci ]
Tagged with: [ , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Clientul de Aur – ING Bank”

 • ... a scris la 7 septembrie 2011, 10:33   [#1]

  eu ma intreb daca intr-adevar e o ditamai distinctia, sau e doar o strategie de marketing de-a lor? ceva gen: avem reduceri la produse de 50%, dar de fapt pretul initial era umflat suficient de mult ca sa poata reduce 50% si sa obtina pretul pe care si-l doreau.. crek e la fel si cu clientul de aur.. banuiesc

 • Bianca
  ... a scris la 7 septembrie 2011, 15:46   [#2]

  Buna. Tocmai am primit si eu pe mail aceeasi distinctie… si asa am ajuns la siteul tau. Ar fi interesant de urmarit cati clienti de aur ne strangem ;)

 • JoinT
  ... a scris la 7 septembrie 2011, 21:05   [#3]

  Cu siguranta e doar promovare si nu are legatura cu distinctia. Probabil ca multe alte persoane au primit acelasi lucru. Doar strategie.

 • ... a scris la 7 septembrie 2011, 22:20   [#4]

  Gandim la fel! Daca am niste bani prefer sa ii investesc, nu sa ii sparg pe masini si excursii de lux. Uite chiar vorbeam cu mama mea acum cateva zile despre subiectul: afaceri pe timp de criza, dar nu am gasit nimic. Daca o luam logic ar merge o firma care sa vanda produse ieftine (din moment ce romanul este sarac, si mai e si criza) si utile lui… Dar ce ?

 • ... a scris la 8 septembrie 2011, 1:03   [#5]

  @ Marius: -- e un bun subiect de discutie … Urmatorul articol va fi despre asta … Poate gasim ceva :))

 • Dragos
  ... a scris la 10 septembrie 2011, 7:09   [#6]

  Aceiasi distinctie am primit-o si eu DAR in urma unui e-mail trimis catre ei prin care am semnalat nefunctionarea sistemului si le-am zis ca “ori schimba sistemul ori schimb banca”.
  Am trimis catre ei un reply prin care le-am sugerat sa-mi faca aceiasi oferta la creditele deja existente la ei dar au refuzat.

  Ce avantaje am acum? nu stiu, ma asteptam sa fie un pachet mai larg de beneficii decat 2.2pp, sau vor veni in fiecare luna cu o oferta diferita?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?