Cine este Victor Ponta ?

Victor Ponta Cine este Victor Ponta ?

Cine este Victor Ponta ?

Nu mi-a plăcut niciodată PSD-ul şi nu l-am votat niciodată. Din foarte multe motive … În primul rând, pentru că a fost şi este un partid format în cea mai mare parte din foştii nomenclaturişti comunişti de pe vremea dictatorului Nicolae Ceauşescu şi din copiii acestor nomenclaturişti. Foştii membrii ai PCR (Partidul Comunist Roman) şi-au găsit câte un loc călduţ în sânul PSD-ului (Partidul Social Democrat).
Iar românii care au sperat ca după Revoluţia din 1989 vor fi conduşi de nişte oameni care cred cu tărie într-o democraţie adevărată, au fost înşelaţi, au fost minţiţi, au fost păcăliţi de către Ion Iliescu şi partidul pe care acesta l-a înfiinţat, PSD-ul de azi.
Cei care sunt prea tineri şi nu cunosc acest subiect, se pot documenta de pe internet – singura sursă de informare rămasă (încă) liberă.

Astfel că, în momentul în care a apărut tânărul politician de stânga Victor Ponta în cadrul PSD-ului, am sperat şi sincer chiar am crezut că în sfârşit a apărut în PSD un tânăr politician care va reuşi să schimbe ceva în bine în cel mai mare partid din România, PSD-ul. M-am bucurat chiar, atunci când Victor Ponta a ajuns la conducerea PSD-ului … În naivitatea mea, chiar am crezut că Victor Ponta va fi pentru PSD omul care va reuşi să schimbe lucrurile în PSD, să cureţe PSD-ul de mizeriile comuniste care sălășluiesc în acest partid încă de pe vremea FSN-ului, să transforme PSD-ul într-un partid de stânga european.

Nu numai că Victor Ponta n-a reuşit nimic din toate acestea, acţiunile lui dovedesc că nici măcar nu doreşte asta! Odată ajuns în vârful piramidei politicii româneşti, au ieşit la iveală toate intenţiile mizere, oportunismul, lipsa totală de caracter şi mitomania lui Victor Ponta.
Somnul naţiunii, naşte monştrii !!!

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 12 iunie 2014 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

6 comentarii la subiectul “Cine este Victor Ponta ?”

 1. JoinT

  Nimeni! Am raspuns la intrebarea subiectului.

 2. Marius

  Dan, nu pot sa cred ca ai crezut vreodata ca primatul asta penibil va schimba ceva, poate ca ai sperat… Nici Ion Iliescu pe care il consider simbolul mizeriei bolsevice, nu-mi provoaca atata greata…

 3. Dan

  @Marius: -- Înainte să ocupe vreo funcţie de conducere prin PSD, părea să promită multe, părea să fie “schimbarea” de care PSD-ul are mare nevoie. M-am înşelat amarnic …

 4. dodi

  Victor Ponta este un rezid toxic pentru Romania si este creatia lui baba Iliescu maimuta bolsevica si criminalul loviturii de stat din 1989 iar Mircea Geoana este prostanacul de serviciu la PSD, ciuma rosie care va fi indepartata de la putere la alegerile din noiembrie.

 5. craciun

  Pai ce socialist e asta, cand el sí familia lui traieste intr.un huzur de nedescris…iar la toamna va iesi si presedinte.va fi vai de fundul nostru cu fariseul asta(lup in blana de oaie)

RSS

Trackbacks

 1. 38 de deputaţi PSD, au făcut o lege care permite TĂIEREA INTEGRALĂ a pădurilor !

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite