Cine este Gabriel Oprea?

Gabriel Oprea Cine este Gabriel Oprea?

Cine este Gabriel Oprea?

Dacă ne uităm puţin peste activitatea politică a lui Gabriel Oprea şi parcursul acestuia în politica românească, ne putem pune cel puţin câteva întrebări… ca de exemplu: care este “secretul” acestui succes fulminant al lui Gabriel Oprea, atât în cariera militară cât şi în cea politică?

Pot să mă gândesc doar la un singur lucru şi anume faptul că basmele româneşti sunt cât se poate de adevărate şi nu sunt doar basme. Pentru că, doar în basmele lui Petre Ispirescu am mai întâlnit personaje care au “crescut într-un an, cât alţii în şapte!“.
Ascensiunea fulminantă a lui Gabriel Oprea nu face decât să confirme faptul că, povestirile din basmele lui Petre Ispirescu nu sunt doar simple poveşti ci ele chiar au existat şi pot exista în realitate. Până în acest moment, este singura explicaţie evidentă pentru ascensiunea explozivă a carierei politice şi militare a lui Gabriel Oprea.

Cineva, nu ştiu cine, a făcut o scurtă analiză a carierei explozive a lui Gabriel Oprea, informaţiile au fost puse cap la cap într-un scurt filmuleţ video care a apărut pe internet.
Filmul carierei lui Gabriel Oprea poate fi urmărit mai jos.


Categorie articol [ Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cine este Gabriel Oprea?”

 • Severus
  ... a scris la 6 octombrie 2016, 18:56   [#1]

  Cred ca si stelele de general sunt “plagiate “
  Vrei ajutor? atunci da si mie o stea. Cam asa cred ca si-a luat stelele, cu tot felul de influente si combinatii.

 • ... a scris la 7 octombrie 2016, 11:31   [#2]

  Este rezultatul poporului inrobit si permisiv in care traim. Taie, spanzura si nimic nu ii sta in cale. In ultima perioada a luat cateva piedici, dar cred ca e de scena.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 8 octombrie 2016, 12:23   [#3]

  „Cine este Gabriel Oprea?”

  Un impostor ce a ajuns să creadă că „interesul național” îi poartă numele. Un căcat (rahat voiam să scriu) ce crede despre sine că miroase mai bine decât orice parfum. Un neica nimeni ce a ajuns să ne dea lecții de bună purtare.

  Nu știu alții cum sunt, dar eu (vorba lui Creangă) când văd asemenea indivizi, îmi vine să borăsc.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?