Oameni buni, cine-i (în fond) această… Ana-Maria Prodan?!

Parțial, dar nu prea clar, am aflat câte ceva, recent, din interviul dumisale publicat în Gazeta Sporturilor de vineri, 25 ianuarie, a.c. În cele scrise de autorul acelui interviu reiese că Prodanca, cum i se mai spune, “se consideră cel mai bun manager din România și (n. n. cu “modestia” ce-o caracterizează!) spune că n-are rival în domeniu.” (?!) O fi, nu zic ba, mai ales că asta nici nu-i treaba mea! Dar tot acolo, în același nr. de gazeta, soția dl -ui L. Reghecampf mai zice că “După ce am plecat eu și Reghe de la Steaua, acolo (n. n. adică, de la FCSB) s-a ales
praful. Au venit numai antrenori fără minte (?!), zero barat
“!! Mai să fie!, dar nu e-zic eu acum (ca și mulți alți) simpatizanți ai acestei îndrăgite echipe de fotbal de care, după plecarea “regretatilor” Reghe, dar mai cu seamă dna Ana, impresara, nu s-a ales nici praful și nici nu s-a trezi cu “antrenori fără cap, zero barat“! Dimpotrivă! Cu C. Gâlcă, fcsb-ul a câștigat absolut tot ce se putea câștiga (campionatul, Cupa și Supercupa României). Iar cu Rădoi și Dică, s-a clasat, constant, pe locul doi!

Și atunci, cum adică… zero barat și fărăminte?! Probabil că, dna Ana s-o fi referit doar la cele spuse de ea!

Tocmai de aceea va întreb și mă întreb: cine-i Prodanca de care prea nult se tot vorbește și se scrie și care-i rolul (menirea) ei în fotbalul românesc, care și așa-i că vai de el!? Păi cu asemenea oameni infatuați și aroganți vrem noi să ridicăm nivelul mult prea scăzut al acestui îndrăgit sport?! Cui folosește oare “contribuția valoroasă” a distinsei și bogate doamne Ana-Maria? Poate doar dl-ui G . Becali ca-i vinde “marfa” la prețuri exorbitante, pe măsura bogățiilor pe care ambii le dețin! Care-s acestea? Le știm prea bine.

Ana Maria Prodan Oameni buni, cine i (în fond) această... Ana Maria Prodan?!

Dealtfel un tot recent interviu acordat de Koza Tashima, președintele federației nipone de fotbal, țară în care fotbalul nu prea demult nici nu era luat înseama pe plan mondial, a devenit, în urma unor măsuri precise și eficiente și cu sprijinul unor adevărațispecialiști în domeniu, o forță! Citindu-l (interviul) îți dai repede seam cât de departe este România de lumea civilizată a fotbalului mondial! Noi însă evităm specialiștii. Ne folosim doar de… vedete, cu emfază și tupeu, afișatemai mereu. Le tot folosim și chiar le cerem… sfatu’ parcă n-am avea pe altu’! Suficent să va mai spun că, din tradițională “modestie”, d-na Reghecampf a venit la interviul acordat Gazetei purtând haine și accesorii de mare lux, în valoare de peste… jumătate de milion de euro! Sunt bunurile ei, să le poarte sănătoasă! Dar toate astea, precum și tradiționalele (pe vremuri) grătare cu “… băieții lui Laur“, n-au nimic comun cu fotbalul! Chiar dacă, sinceră, a și spus-o, tot cu dezinvoltură: “Cumpăr orice și niciodată nu mă uit la preț“! Ca și atunci când cumpără sau vinde “marfă”, așa cum sunt considerați acum fotbaliștii!? Și atunci (repetare voită!) la ce să ne mai așteptăm noi, pigmeii și naivii, adevărații iubitoriai fotbalului? La ajutorul neprecupetit al impresarei de… renume mondial AnaMaria Prodan, cea care face și desface multe de prin fotbalul autohton, cea mai “mare iubitoare” (va reamintiți, probabil, cui i se spunea așa! … ) a sportului rege?!

Să nu-l confundați carecumva cu… Reghe! Mai ales acum când, reîncepe campionatul (cu antrenori “fără minte” și cu mulți jucători… “zero barat”!) și când într-o oarecare măsură, am aflat totuși câte ceva din ceea ce mă totfrământă. Inclusiv și prin genericul de mai sus.

Deci, gata! Gata cu fotbalul de la noi, treaba-i ca și rezolvată. Iar “munca” din fotbal se plătește bine! Doamne (citiți: doamna) ajută! …

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)Categorie articol [ Fotbal, Guest Post ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Oameni buni, cine-i (în fond) această… Ana-Maria Prodan?!”

  • Francisc întâiul
    ... a scris la 3 februarie 2019, 19:09   [#1]

    La cât de „mare iubitoare” zici că e tanti Prodan, eu cred că mai mult desface, Marc. Nu zic ce, că știi tu…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?