Chat

chat Chat

CHAT

A fost deschis un topic pe forum, topic in care unul dintre cititorii acestui blog a sugerat ca ar fi bine ca acest site/blog sa fie “dotat” si cu un chat pentru discutii …

Subiectul poate fi urmarit pe forum, la sectiunea “… OPINII SI SUGESTII“: http://dan-blog.ro/forum/topic/ar-fi-frumos-un-chat

Drept urmare, am adaugat pe acest site, si un chat, care poate fi accesat foarte rapid si usor atat din meniul blogului cat si din meniul forumului …

chat Chat

Odata ce ati intrat pe chat, primul lucru care va trebui sa-l faceti este sa va schimbati numele. Orice vizitator nou intrat pe chat, va “primi” in mod automat un “nickname(nume de utilizator) de genul “guest123“. In partea de jos a chatului, imediat inaintea campului in care scrieti mesajul, dati click pe nickname-ul vostru (de genul “guest123″) pentru a va schimba numele pe chat:

chat Chat

Restul, este foarte simplu … Scrieti mesajul si apasati tasta ENTER pt. a trimite mesajul … Totul decurge foarte rapid. Puteti discuta si in “privat” cu orice utilizator online de pe chat.

Comentatorii activi de pe acest blog, pot obtine functia de moderator/operator pe chat, cine doreste, poate lasa un comentariu aici pe blog.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de functionarea si utilizarea chat-ului, lasati un comentariu aici …

Daca aveti un blog sau un site si doriti sa implementati acest chat pe siteul vostru, puteti copia scriptul acestui chat de aici:

http://dan-blog.ro/forum/topic/chat-pentru-site-blog-forum

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 18 februarie 2011 in categoria D'ale mele. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Chat”

 1. Peter

  Gata, am testat, e functional.
  Acum sper ca vizitatorii care confunda Blogul lui Dan cu dan diaconescu si cu PP sa nu dea buzna cu solutii de gasire a Elodiei:dancing:

 2. Zina

  Care este avantajul de a avea un chat pe site ?

 3. JoinT

  Avantajul cred ca tine strict de rapiditatea cu care se face comunicarea. Asta cu conditia sa fie cineva pe chat cu care sa poti vb. Cred ca e un lucru bun.

 4. Alex!

  Multumesc Dan, ca ai pus ideea mea in practica.
  Esti cel mai tare.
  E bine ca ai incorporat si un chat, ca putem vorbiacum intre noi, si live! :peace: :d

 5. Bucur

  e idee foarte buna excelent :d

 6. Dan

  Puteti implementa acest CHAT si pe siteul vostru. Aveti toate detaliile aici:

  http://dan-blog.ro...u-site-blog-forum

 7. pclaudiu

  Eu l-am implementat la mine! Multumesc pentru cod !

 8. Dan

  Ideea este urmatoarea: cu cat va apare acest chat pe mai multe siteuri, cu atat vor fi mai multi utilizatori pe chat. In plus, accesul la chat va fi foarte rapid si comod… Cei care implementati acest chat pe siteul vostru, trimiteti un username si o parola AICI pentru a va da drepturi de moderator/operator pe chat.

  Specificati in mesaj, ceva de genul:
  Username si Parola pentru CHAT-ul implementat pe siteul www .siteul-tau.com“.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite