Cele mai rapide carduri microSD

Toshiba MicroSD Cele mai rapide carduri microSD

Cele mai rapide carduri microSD

Anul trecut, cei de la Toshiba au cumpărat compania OCZ, celebra companie care producea celebrele SSD-uri OCZ, SSD-uri renumite pentru performanţele foarte bune.

La vreme arespectiva, ştirea a stârnit ceva vâlvă pe mapamond, mulţi dintre comentatorii de pe siteurile de specialitate privind cu scepticism această achiziţie. Iată însă că vin şi veşti bune din partea companiei Toshiba, cel puţin pe segmentul cardurilor micro SD.

Beneficiind acum de tehnologiile OCZ, compania Toshiba urmează să lanseze pe piaţa cele mai rapide carduri micro SD ! Iniţial, vor fi lansate două modele, respectiv unul de 32 de GB şi unul de 64 Gb.
Dacă cel de 32 GB va avea viteze de scriere de 145 MB/s la citire şi 130 MB/s la scriere, cardul micro SD de 64 GB de la Toshiba va avea viteze de scriere de până la 240 MB/s şi de până la 260 MB/s la citire. Într-un cuvânt: impresionant, pentru un card micro SD !

Toshiba MicroSD Cele mai rapide carduri microSD

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 19 aprilie 2014 in categoria Stiri IT. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro