Cel mai rezistent telefon – CAT B100

Cel mai rezistent telefon CAT B100 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Cel mai rezistent telefon

Vrei un telefon foarte rezistent la şocuri, rezistent la lovituri, rezistent la presiune mecanică, rezistent la apă, nisip sau chiar la îngheţ? Atunci, în mod categoric telefonul pe care-l cauţi este CAT B100. Am văzut câteva “teste” cu acest telefon şi am rămas de-a dreptul uimit, iar asta deoarece testele erau duse la extrem, nu aşa cum se fac testele cu telefoanele “obişnuite” ci teste extrem de dure …

Iar dacă până acum am mai văzut telefoane extrem de solide care rezistau eroic la şocuri, de obicei acestea nu îndeplineau toate condiţiile pentru a putea fi considerate telefoane “utile”, în sensul că dacă rezistau la şocuri nu însemna că rezistau şi sub apă sau la îngheţ, iar dacă rezistau la şocuri şi apă, erau telefoane care nu prea ofereau multe facilităţi în afară de convorbiri şi mesaje text.

CAT B100 în schimb este un telefon extrem de robust, foarte rezistent la şocuri, la presiune mecanică, rezistent la apă, rezistă la praf, rezistă la îngheţ şi mai mult decât atât, are şi 3G, are şi GPS (cu A-GPS), are şi cameră video-foto, ştie să redea şi mp3 sau filmuleţe video.
Designul este unul care aminteşte de echipamentele militare, este suficient să-l vezi şi deja îţi inspiră încredere.

Cel mai rezistent telefon CAT B100 3 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Cel mai rezistent telefon CAT B100 1 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Cel mai rezistent telefon CAT B100 2 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Cel mai rezistent telefon CAT B100 4 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Cel mai rezistent telefon CAT B100 5 Cel mai rezistent telefon  CAT B100

Mai jos, vedeţi o serie de teste de rezistenţă efectuate cu acest telefon. Urmăriţi până la capăt filmuleţul şi o să vă convingeţi …

Telefonul poate fi cumpărat din România, vezi preţul acestui telefon aici: Telefon mobil CAT B100

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

9 comentarii la “Cel mai rezistent telefon – CAT B100”

 • Severus
  ... a scris la 16 martie 2015, 7:20   [#1]

  Frumos, dar softul instalat pe el e slab.
  Un telefon de asta i-ar fi bun la fiica mea de 2 ani jumate :) , sunt curios daca asta ar reusi sa-l strice :)

 • ... a scris la 16 martie 2015, 8:47   [#2]

  Severus, crede-mă că sunt o mulţime de persoane cărora un astfel de telefon le-ar prinde bine. Nu toată lumea are muncă “de birou” …

 • JoinT
  ... a scris la 16 martie 2015, 11:31   [#3]

  Sever, scopul acestui telefon nu e sa se bata cu Samsung, Iphone, Sony. Are cu totul alta destinatie. Performanta lui e data de altceva. Are alte specificatii.

 • Severus
  ... a scris la 17 martie 2015, 14:02   [#4]

  Sunt de aceeasi parere, dar eu am citit ce spun cei care l-au cumparat, dupa ce o sa cititi si voi, o sa vedeti ca are anumite probleme si neajunsuri din cauza softului.

 • ... a scris la 5 aprilie 2015, 10:03   [#5]

  Da Join T, ai dreptate,
  totusi macar functiile de baza trebuie sa le poti face cu el. Citeam undeva ca partea cu sms are niste probleme, poti sa ne spui ceva despre asta?
  Eu vreau sa cumpar ceva de genul asta si nu ma pot hotari pe care pentru ca fiecare are cel putin o problema ( din ce citesc pe net).
  ce alte neajunsuri mai are la capitolul soft?
  Multumesc.

 • JoinT
  ... a scris la 7 aprilie 2015, 17:17   [#6]

  A fost o vreme cand ma tentau aceste telefoane cu performante deosebite. La vremea cand stiam mai multe despre ele, nu era nici macar unul reusit d.p.d.v al softului. Am abandonat sa mai caut ceva Mil Spec si m-am uitat doar dupa cele “clasice cu imbunatatiri”.
  Asta pentru mine inseamna ca telefonul sa fie rezistent la apa, praf si socuri. Am gasit ceva apropiat, pe mana mea si chiar perfomant intre performante. Am luat un Sony Xperia z3 Compact. Explic si de ce.
  Pentru mine telefonul nu trebuie sa fie bijuterie sa-l protejez de orice. Asta il bag in piscina si filmez sub apa cu el cat vreau, daca bate vantul nisipul, praful nu are pe unde intra. Ce mai vreau de la un telefon, sa-l pot butona cu o singura mana, este un avantaj la volan. Nu vreau un telefon pe post de TV portabil sau alt gadget. Telefonul trebuie sa fie telefon, iar daca vreau sa-l bag in buzunar sa nu-mi trebuiasca salopeta. Mai departe i-am luat un incarcator magnetic de birou, pt a nu uza protectiile pt mufele de incarcare sau alte sloturi pe are le are.
  Pot spune ca singura problema a lui este ca e casant, ca Iphone-ul. Aici am intervenit prin a cumpara, nu folie de protectie, ecran de protectie din ceva plastic si bineinteles carcasa Case-Mate. A cazut si pe jos, a facut si baie, nu are nimic.
  Si tot ca o problema, nu se poate schimba bateria, insa…are un mod Stamina (prelungeste viata bateriei--in acest mod 4 zile a tinut la o butonare de mijloc, nu intensa) . Mai are un al mod, Ultra Stamina—aici nu am testat.)
  Daca imi mai aduc aminte ceva completez.

 • Dorin
  ... a scris la 27 august 2015, 9:34   [#7]

  Telefonul este bun. Problema este ca nu poti sa schimbi tonurile prestabilite pentru mesaje, pornire, oprire. Sunt doar 4 tonuri prestabilite si… atat. Daca stie careva cum sa modific sau sa adaug tonuri il rog sa posteze.
  La tonul de apel primit se poate schimba fara probleme (deschidere galerie), la tonul pentru mesaj, pornire, oprire nu se mai poate accesa galeria respectiva.
  In rest nu sunt probleme (sau cel putin nu le-am gasit eu).

 • ALEX
  ... a scris la 20 ianuarie 2017, 17:01   [#8]

  Am telefonul de aproximativ sase luni si pot sa spun ca este exceptional pentru cei care presteaza o munca dura. Lucrez in constructiii si pot sa spun cu toata sinceritatea ca nu ma ateptam sa reziste la atatea “teste” involuntare.
  Nu ma intereseaza netul sau alte chestii, ci doar sa pot sa-l folosesc in orice mediu si conditii.

 • Geo
  ... a scris la 31 august 2017, 12:06   [#9]

  Doi ani de chin, trimis la garantie de 2 ori, schimbata placa de baza. Semnalul este slab, intreruperi in convorbire, si distorsionari de voice. Bateria tine foarte putin. Stati departe de el.[-(

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?