Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Netbook Acer eMachines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Daca intentionati sa va cumparati un mini-laptop (netbook) dar nu sunteti dispus sa investiti foarte mult intr-un asemenea laptop, acum este momentul sa profitati de oferta care a aparut la Emag.

Am studiat preturile acestui mini-laptop (netbook) de la aproape toate magazinele online si concluzia este clara: Cel mai mic pret pentru acest netbook (mini-laptop), l-am gasit la Emag.

Este vorba despre laptopul Acer eMachines 350 care la Emag este la pretul de 1.099 RON, practic este cel mai mic pret de pe piata !

Netbook Acer eMachines 350

– procesor Intel® AtomTM N450 la 1.66GHz;
– 1GB memorie RAM;
– hard-disk de 160GB;
– sistem de operare Microsoft Windows 7 Starter

Netbook Acer eMachines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

________________________________________________________________

preturi netbook Acer e Machines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Pe alte siteuri, pretul acestui netbook se invarte in jurul a 1200 RON plus taxe de transport, ceea ce inseamna aproape 1300 RON, comparativ cu pretul de 1.099 RON cat este la Emag, in plus, cumparand acest laptop/netbook de la Emag, acesta va ajunge acasa la voi exact la pretul afisat pe site, respectiv 1.099 RON, fara sa mai platiti taxe de transport, taxa verde, TVA, etc …

Un aspect foarte important: netbook-ul vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 Starter !!!

Daca scadeti pretul acestui sistem de operare (aproximativ 300 RON), din pretul laptopului, chiar ca este o “afacere traznet”, iese laptopul la vreo 700 RON !!! Mai ieftin de atat, nu se poate, la acesta configuratie si tinand cont de faptul ca totusi este un laptop/netbook nou, cu garantie !


Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 11 februarie 2011 in categoria Calculatoare. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Cel mai ieftin mini laptop (netbook)”

 1. TehnoElectric

  Bine v-am gasit, este un blog de nota zece !
  In ceea ce priveste subiectul, netbook-urile sunt doar niste jucarii, nu se pot face pe ele decat cateva notite, ceva editari si de citit e-mailuri. Daca tot dai bani, e mai bun un notebook.

 2. Element Zero

  la fel cum zicea si “TechoElectric” nu prea poti opera optim pe un astfel de netbook. cred ca e mult mai practic un laptop de 15.6 inchi chiar daca nu are o putere de calcul mare -- macar are un ecran decent si poti vedea un film la o rezolutie bunicica :)

 3. Andrei

  Nu sunt cele mai mici preturi la emag mai sunt si alti reseleri sau pleci direct la sursa la distributie si acolo ai cele mai mici preturi . Eu personal nu vad dc as cumpara un mini laptop cand pot sa cumpar o tableta la pret este mai convenabila si la putere sunt la fel , practic nu poti spune ca pe un mini laptop poti sa lucrezi mai serios.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale