Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Netbook Acer eMachines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Daca intentionati sa va cumparati un mini-laptop (netbook) dar nu sunteti dispus sa investiti foarte mult intr-un asemenea laptop, acum este momentul sa profitati de oferta care a aparut la Emag.

Am studiat preturile acestui mini-laptop (netbook) de la aproape toate magazinele online si concluzia este clara: Cel mai mic pret pentru acest netbook (mini-laptop), l-am gasit la Emag.

Este vorba despre laptopul Acer eMachines 350 care la Emag este la pretul de 1.099 RON, practic este cel mai mic pret de pe piata !

Netbook Acer eMachines 350

– procesor Intel® AtomTM N450 la 1.66GHz;
– 1GB memorie RAM;
– hard-disk de 160GB;
– sistem de operare Microsoft Windows 7 Starter

Netbook Acer eMachines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

________________________________________________________________

preturi netbook Acer e Machines 350 Cel mai ieftin mini laptop (netbook)

Pe alte siteuri, pretul acestui netbook se invarte in jurul a 1200 RON plus taxe de transport, ceea ce inseamna aproape 1300 RON, comparativ cu pretul de 1.099 RON cat este la Emag, in plus, cumparand acest laptop/netbook de la Emag, acesta va ajunge acasa la voi exact la pretul afisat pe site, respectiv 1.099 RON, fara sa mai platiti taxe de transport, taxa verde, TVA, etc …

Un aspect foarte important: netbook-ul vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 Starter !!!

Daca scadeti pretul acestui sistem de operare (aproximativ 300 RON), din pretul laptopului, chiar ca este o “afacere traznet”, iese laptopul la vreo 700 RON !!! Mai ieftin de atat, nu se poate, la acesta configuratie si tinand cont de faptul ca totusi este un laptop/netbook nou, cu garantie !


Categorie articol [ Calculatoare ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cel mai ieftin mini laptop (netbook)”

 • ... a scris la 14 februarie 2011, 21:08   [#1]

  Bine v-am gasit, este un blog de nota zece !
  In ceea ce priveste subiectul, netbook-urile sunt doar niste jucarii, nu se pot face pe ele decat cateva notite, ceva editari si de citit e-mailuri. Daca tot dai bani, e mai bun un notebook.

 • Element Zero
  ... a scris la 7 august 2012, 18:29   [#2]

  la fel cum zicea si “TechoElectric” nu prea poti opera optim pe un astfel de netbook. cred ca e mult mai practic un laptop de 15.6 inchi chiar daca nu are o putere de calcul mare -- macar are un ecran decent si poti vedea un film la o rezolutie bunicica :)

 • ... a scris la 27 august 2014, 13:26   [#3]

  Nu sunt cele mai mici preturi la emag mai sunt si alti reseleri sau pleci direct la sursa la distributie si acolo ai cele mai mici preturi . Eu personal nu vad dc as cumpara un mini laptop cand pot sa cumpar o tableta la pret este mai convenabila si la putere sunt la fel , practic nu poti spune ca pe un mini laptop poti sa lucrezi mai serios.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?