Cel mai bun phablet (2015)

Phablet Huawei MediaPad X1 150x150 Cel mai bun phablet (2015)

Cel mai bun phablet (Video inclus)

Astăzi vă prezint cele mai performante phableturi pe care le puteți cumpăra.

 1. Samsung Galaxy Note 5 [5.7"]
 2. Samsung Galaxy S6 Edge Plus [5.7"]
 3. Iphone 6S Plus [5.5"]

Este clar că nu oricine își permite un asemenea smarthphone, dar dacă banii nu sunt o problemă pentru voi, puteți alege unul dintre aceste modele, după preferințele voastre.
Dacă nu aveți acum suma de bani necesară, puteți aștepta până la anul viitor pentru un Iphone 7, Samsung Galaxy S7 și Note 6 yahoo smiley Cel mai bun phablet (2015)

Veți vedea pe scurt în micul review de mai jos conform băieților de la “Pocketnow”, cam ce poate fiecare dintre cele 3 telefoane, care au implementate unele dintre cele mai noi tehnologii din domeniu.
Puteți observa și dimensiunile celor 3 telefoane, puse unul lângă altul, de asemenea mărimea displayului, unde Iphone 6S Plus are o diagonală mai mică a ecranului, dar telefonul e mai mare comparativ cu celelalte două!


Aceste 3 telefoane sunt “vârful”, dar mai putem adăuga pentru voi următorul top, în ordinea performanțelor generale.

 1. Samsung Galaxy S6 Plus [5.5"]
 2. Samsung Galaxy S6 [5.1"]
 3. Samsung Galaxy S6 Edge [5.1"]
 4. Iphone 6S [4.7"]
 5. Sony Xperia Z5 [5.2"]
 6. LG G4 [5.5"]

Dacă mi-a scăpat ceva, aștept cu mare plăcere comentariile voastre. Oricare dintre telefoanele de mai sus le aveți sau le veți cumpăra, nu o să vă pară rău indiferent de modelul ales. Toate sunt performante și își fac treaba cu brio.
Așteptam Android 6.0 , care e mai optimizat pe partea de consum RAM + aplicații în background și bateria care ține mai mult. Apoi așteptăm să repare bugurile pe Android 6.0 (Marshmallow) și pe IOS 9.

Autor: Severus Elischer – (Guest Post)

Phablet Huawei MediaPad X1 Cel mai bun phablet (2015)

Categorie articol [ Telefoane mobile ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Cel mai bun phablet (2015)”

 • ... a scris la 13 octombrie 2015, 12:26   [#1]

  Cât de curând fac trecera de la S4 la Note 3.

  Însă aici sunt doar telefoanele făcute de Samsung și iphone. De Lenovo K3 note nu ai zis nimic. La fel de Meizu si Xiaomi, au și ăia niște phablete cu aceleasi specificații.
  La fel si Asus, cu zenfone 2 parca.

  am observat ca procesoarele Mediateck, existente la chinezarii devin din ce in ce mai bune…

 • craciun
  ... a scris la 13 octombrie 2015, 12:58   [#2]

  Eu am Sony Xperia Z Ultra și sunt foarte mulțumit de performantele sale. L-am văzut de curând la preturi avantajoase (undeva la jumătate față de prețul plătit de mine)

 • Severus
  ... a scris la 13 octombrie 2015, 19:58   [#3]

  Lenovo K3 Note- aproximativ 45.616 puncte in Antutu. Nu pot sa-l includ in top, nu e suficient de puternic, memoria ram, procesorul si partea video, displayul full hd, etc, il trag in jos. Procesoarele de la Mediatek inca nu s-au dezvoltat suficient ca sa depaseasca exynosul de la Samsung.

  Varful de la Meizu, Meizu Pro 5 abia ieri s-a lansat, nu se gaseste de cumparat inca, nici reviewuri pertinente, vom vedea in urmatoarele saptamani ce poate si cat de bine merge.

  De la Xiaomi, astept sa apara Xiaomi Mi5, apoi vedem daca se poate compara cu plutonul fruntas.

  ASUS Zenfone 2 este sub toate telefoanele enumerate in articol, dar totusi un monstru puternic, cand facem un raport calitate-pret. Cel mai rau cred ca sta la poze, unde are probleme cu focalizarea. Procesorul de la intel este unul dintre cele mai bune, dar in foarte putine scenarii.

  Sony Xperia Z Ultra, din pacate nici nu poate intra in subiectul articolului de mai sus. Dar a fost un telefon bun in 2013.

  Nu sunt un fan Iphone sau Samsung, daca cineva se intreaba. Dar stiu destul de multe despre telefoane si nu numai. Daca pot, va ajut cu sfaturi sau pareri.

 • JoinT
  ... a scris la 16 octombrie 2015, 17:24   [#4]

  AM vazut un test intre z5 compact si z3 compact. z3-ul compact se misca mai bine ca z5 compact.

 • Severus
  ... a scris la 19 octombrie 2015, 0:55   [#5]

  z5 compact este mult mai bun ca z3 compact, are procesor mai tare si pe 64 bit, procesare video mai tare, camera foto mai buna, dar unele filmari video ce le vezi pe internet sunt facute sa insele privitorii.

  tot adevarul sta in setari, si numai cel care face testul stie adevarul, dar daca vezi acelasi test facut de mai multe persoane diferite, atunci incepi sa crezi si sa vezi cum sta treaba.

  cu telefonul meu scot 70102 puncte in Antutu… la o rezolutie 2k , pana acum e bine :)

 • JoinT
  ... a scris la 19 octombrie 2015, 17:18   [#6]

  Dupa spec. asa ar trebui, sa fie mai tare, dar oare e doar pe hartie mai bun? E ceva ce il face sa se miste mai greu? Nu stiu ce setari se fac. L-am vazut de la butare, rulare intre pagini…etc, de ce sa faca testul asta doar pt a insela? Ce vreau sa spun e ca nu parea fake.

 • Severus
  ... a scris la 19 octombrie 2015, 22:18   [#7]

  M-am uitat la vreo 10 reviewuri cu z5 compact, si doar in ala care zici tu am vazut lag si intarzieri. Deci ce sa mai zic? Lag pe android eu nu am avut pe un telefon de acum 3-4 ani, Acer S500.

  Problemele pot sa apara din cauza procesorului care se supraincalzeste pe Z5 compact.
  Deci il stresezi cu o filmare 4k, apoi faci un versus de la zero cu un alt telefon si reusesti sa il umilesti in fata unui telefon mai vechi cu un an :)

  Oricum Z5 compact e in banca rusinii alaturi de Iphone, vizavi de slaba rezolutie a ecranului.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?