Ceaușismul a căzut la votul democratic!

0a9445e015c72363183e4bb6d0163e9beefdb11a Ceaușismul a căzut la votul democratic!

Urmașul guvernului ceaușist, guvernul Dăncilă, a fost dărâmat în mod democratic, prin votul parlamentarilor. Este, să recunoaștem, o mare și mult dorită victorie a României contemporane împotriva hoției legiferate. Moțiunea opoziției a avut un imens succes! Guvernul a căzut, Dăncilă et compagni, plus PSD sunt… la coșul de gunoi! Au fost trași pe dreapta (nu, nu cea politică!) și pe merit sancționați pentru toptanul de nereguli și nelegiuiri care au dus România la un pas de prăpastie… Se terminat așadar, o epocă rușinoasă. Cel mai incompetent guvern pe care l-a dat PSD-ul în ultimii 30 de ani pleacă în urmă unei moțiuni de cenzură. E primul guvern al PSD pe care nu-l dă jos PSD, ci opoziția așa cum e.
Doamna Dăncilă, ce se visează și acum “prima femeie din istoria României, presedinele țării” (!!) a fost, cum toată lumea știe, o permanentă insultă pentru oamenii pregătiți din România (și nu numai), care se pricep lameseria lor și care vorbesc corect limba maternă. Șirul de gafe comise de această doamnă a fost nesfârșit. Viorica Vasilica Dăncilă a rămas acum fără job. Nu va mai fi premier, nu este parlamentar saueuroparlamentar. În scurt timp, nu va mai fi nici în fruntea partidului pe care încă-l mai conduce. Ecourile victoriei generată de moțiunea inițiată de PNL și susținută de întreaga Opoziție sumt numeroase, venite de peste tot. Iată doar câteva:

- Șeful statului, dl, Klaus Iohannis, și-a început declarația de presă, triumfător, printr-un cuvânt care-i trădeaza satisfacția: „Rezolvat!”. El și-a exprimat speranța că PSD va deveni în curând o tristă amintire. “Azi a câștigat România. A început procesul numit «Intrarea în istorie a PSD. Felicit PNL pentru inițiativa acestei moțiuni de cenzură, pentru efortul liderilor și parlamentarilor de a găși susținere și sprijin pentru reușita unui demers absolut necesar pentru România. Felicit totodată și celelalte partide de opoziție, care au pus umărul laîndepărtarea acestui guvern PSD-ist eșuat și derutat. ”
- Victor Orban: “Coșmarul a încetat! “.
- Barna: “Nu am votat anti-Dăncilă că să vină Ponta la putere”. Ce vor face PNL, USR și PMP, după PSD
- Anonime: Noaptea marilor vânzări. Mulți PSD-iști au simulat „trădarea” pentru a obține avantaje enorme. Prețul unui vot a ajuns la un milion de euro. Din bani publici! PSD-istul „trădător” Sorin Bota a înșelat până la capăt: s-a făcut că votează moțiunea, dar a plecat cu bilele în palmă! I-a fost promisă șefia ASF. Deputatul Găină, avertizat în stil mafiot de ministrul Daea: „Să nu murdărească mâna nașului! Nu trebuie să-i explic, el trebuie să înțeleagă! ”
- Mesajul… pușcăriașului Dragnea, către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele! ” L-au și susținut! Prin rezultatul obținut chiar și cu “toate forțele”, cum le ordonase fostul mare dictator! Faptul că moțiunea de cenzură a trecut reprezintă desigur o mare reușită, dar bătălia cu PSD nu s-a încheiat aici. De aceea, este esențial că noi, românii să ieșim în număr mare, cât mai mare la votul din noiembrie, pentru că într-o democrație adevărată votul de la prezidențiale cât și de la alegerile locale și parlamentare, sunt și trebuie să fie hotărâtoare! “Suntem aproape în pragul alegerilor prezidențiale și avem responsabilitatea să asigurăm desfășurarea lor corectă și organizarea în cele mai bune condiții, inclusiv pentru românii din diaspora”, spunea în cuvântarea să Președintele Iohannis. Nădăjduiesc, sunt chiar și sigur, că așa va fi!…

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

Categorie articol [ Guest Post, Politica, Vocea poporului ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?