Cea mai toxică emisiune de televiziune, pamflet

cea mai toxica emisiune de televiziune 150 Cea mai toxică emisiune de televiziune, pamflet

Cea mai toxică emisiune de televiziune

Citeam pe internet un articol despre “Cea mai toxică emisiune pamflet”, articol în care era prezentat rezultatul unui sondaj de opinie efectuat pe internet despre aşa numitele emisiuni de televiziune de tip “pamflet”.

Genul acesta de emisiuni, recent apărute (în formă actuală) pe câteva dintre posturile de televiziune din România, au degenerat de la ceea ce ar fi trebuit să fie, adică o emisiune pamflet (atâta vreme cât asta afirmau respectivele televiziuni despre emisiunile în cauză), în emisiuni pur politice …

Potrivit sondajului, cea mai nociva emisiune de televiziune de tip “pamflet” a fost considerată emisiunea “În gura presei” de la Antena 3, emisiune a cărei protagonist este Mircea Badea. Iată şi rezultatele sondajului …

cea mai toxica emisiune de televiziune Cea mai toxică emisiune de televiziune, pamflet

Articolul complet il puteti citi, aici.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 29 martie 2014 in categoria Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

10 comentarii la subiectul “Cea mai toxică emisiune de televiziune, pamflet”

 1. alfi

  Badea debiteaza numai tampenii…iar antenele sunt numai pentru ,,papagali,, :)

 2. McNae

  Mai dragi ROMANI, de unde mama dracu vin banii la emisiunea asta, din moment ce toti i-l injura si spun ca nu se uita la el?, ca el, ca si kkt se lauda cu audiente record. Sau se uita din KURIOZITATE. KA si ELL. For me, spit on him.

 3. craciun

  Tin sa precizez faptul ca posturile ANTENA GROUP nu se receptioneaza la operatorii Digi Tv si Focuss Sat.. decí in concluzie il tine pe turnatorul Felix sa nu le acorde licenta pe orice sume de bani.

 4. severus

  Craciun, eu prind antenele pe DIGI, la RDS…
  Dar asa de rar ma uit pe ele… am ales ca principale Protv+Digi24 stiri+DigiSport1, toate in format HD.

 5. craciun

  M.am referit la ce.a spus,, McNae”si anume de Unde le vin banii astora de la antene, de vreme ce nimeni nu se uita.eu am 2 parabolice:una de la DolceTv si cealalta FocussSat si la nici una din ele nu se receptioneaza posturile Antena GROUP.decí in concluzie?

 6. severus

  Pe parabolica habar n-am, eu sunt pe cablu, nu satelit.
  Deci pe cablu se prinde peste tot in tara ca sunt listate in grila ,,must have,, :) , deci le vin si bani, dar cei mai multi din reclame.

 7. gheorghe

  severus eu am DIGI şi nu prind antenele, tu cum le receptionezi

 8. JoinT

  Toata lumea spune ca nu se uita la Antena, insa noi suntem putini. Si probabil ca sunt ca noi mai multi, dar tot putini comparativ cu restul care ar trebui sa nu se uite. Ca urmare a acestui lucru e clar ca fac rating. Pt ca sunt fruntasi in sondaje e clar ca fac bani din reclame, santaj, influenta, …etc

 9. craciun

  Oricum si noua ne place circul si batjocora asa ca fete mari nu suntem…ei ne vand ce ne intereseaza.

 10. severus

  Gheorghe, eu prind antenele [la Baia Mare] prin cablu de la RDS , am scanat canalele cu tunerul din tv led, in modul digital ca sa prind si HD-urile din grila.
  Mai repet odata ca sa nu se faca o confuzie, sunt conectat pe cablu la RDS, nu prin satelit[parabolica].
  Oricum nu as fi pierdut mare lucru, avand in vedere ce mare diferenta este intre antena1 si protvHD , sau intre antena3 si digi24HD, … plus restul alternativelor.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite