Cea mai ieftină maşină Volkswagen

cea mai ieftina masina volkswagen Cea mai ieftină maşină Volkswagen

Cea mai ieftină maşină Volkswagen

Cei de la Volkswagen au anunţat oficial ca în 2017 vor lansa pe piaţă cea mai ieftină maşină Volkswagen! “Supăraţi” pe succesul uriaş pe care l-a avut Dacia în Europa, Maroc şi Algeria, germanii de la Volkswagen au decis să arunce în luptă un model de Volkswagen care din punct de vedere al preţului să concureze direct cu Dacia.

Dacia este pe punctul de a deveni cea mai de succes companie din România, fiind pe punctul de a depăşi Petrom – după cum bine ştim, Petrom fiind compania cu cele mai mari încasări din România… Păcat însă că, nici una dintre aceste companii nu mai sunt româneşti, deşi guvernanţii noştrii se lauda cu ele ca fiind “companii româneşti”.
Cum ai putea numi “Dacia” ca fiind “companie românească”, atât vreme cât din capitalul total în valoare de 2.541.719.938,70 RON, aproximativ 99,43% este deţinut de acţionarul majoritar, respectiv compania franceză Renault SA !? Dacia a fost vândută în anul 1999, companiei Renault.

Modelul “low-cost” al celor de la Volkswagen va fi produs în China, însă nemţii de la Volkswagen intenţionează să-l aducă şi în Europa. Viitorul model “low-cost” al celor de la Volkswagen, nu are încă un nume, însă cei de la Volkswagen au anunţat deja că acesta va avea un preţ de pornire mai mic de 7000 de euro!
Aşteptam să vedem rezultatele … şi dacă faptul că acest model se va produce în China, va avea efecte asupra calităţii maşinii.

“Punctul de pornire” pentru realizarea noului model Volkswagen low-cost, va fi Volkswagen Santana:

volkswagen santana Cea mai ieftină maşină Volkswagen

Categorie articol [ Stiri Auto ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Cea mai ieftină maşină Volkswagen”

 • ... a scris la 20 mai 2014, 5:46   [#1]

  Evident acest interesant concurent de viitor pentru Dacia Franceza si pentru ca se va fabrica in China nu este exclusa ca calitatea acestei masini sa lase de dorit asa cum defapt se intimpla de obicei , dar din pacate la ”Marea-Prostime” acest lucru nu conteaza si atunci orce fabricat isi face un buss destul de gossolan pe seama unor necultivati de oriunde .:-w

 • ... a scris la 21 mai 2014, 2:48   [#2]

  Ma bucur ca au luat aceasta decizie cei de la VW. Era frumos din partea lor daca produceau modelul in unul din statele membre ale U.E, dar probabil nu ar face fata la pret deoarece Dacia a mai deschis o fabrica de productie in Maroc. Am incredere in firma VW in comparatie cu Renault chiar daca este produs modelul in China. Este o parere subiectiva, deoarece sunt un fan al autoturismelor germane, cat despre cele franceze, nici nu vreau sa aud de ele.

 • ... a scris la 22 mai 2014, 11:06   [#3]

  Dacă modelul va fi unul reuşit în pofida faptului că se va produce în China, prevăd vremuri grele pentru Dacia …

 • ... a scris la 25 mai 2014, 8:03   [#4]

  Evident nu este exclus sa aveti dreptate amindoi ma refer la Florin si Dan , evident si eu sunt un fan of Auto-Germany ,asa ca succes in final .

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?