Cea mai bună modalitate pentru a-ţi proteja telefonul mobil

ecran protectie telefon mobil Cea mai bună modalitate pentru a ţi proteja telefonul mobil

Cea mai bună modalitate pentru a-ţi proteja telefonul mobil

Am văzut nenumărate teste efectuate de către diverşi pasionaţi din domeniu, aşa numitele “crash test” sau chiar “hammer test” (test cu ciocanul), în care telefoanele mobile erau testate dacă rezista la diverse şocuri mecanice, la zgârieturi, etc.

Anumite modele de telefoane mobile au deja un anumit grad de protecţie din fabrică, ele fiind proiectate să reziste la şocuri mecanice până la o anumită limita. Ce faci însă, dacă vrei “mai mult” ?

Există şi câteva soluţii, una dintre ele ar fi utilizarea unui ecran protector care odată montat pe telefon, asigura o protecţie mult mai bună a ecranului, în cazul unor şocuri mecanice serioase. Un astfel de teste şi în acelaşi timp cum se comportă un ecran obişnuit comparativ cu un astfel de ecran special, puteţi vedea în imaginile de mai jos …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 10 mai 2014 in categoria Diverse. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro