Ce se intampla cu banii cotizati la Uniunea Europeana ?

UE%2BRomania Ce se intampla cu banii cotizati la Uniunea Europeana ?

Unde si cum sunt folosite fondurile Uniunii Europene ?!

Azi am primit un email interesant, pe care ma simt nevoit sa vi-l impartasesc, deoarece consider ca este un subiect mai mult decat interesant. Lasand la o parte teoria conspiratiei, nu stiu ce ma face totusi sa cred ca exista destul de mult adevar in cele ce urmeaza …

Unde si cum sunt folosite fondurile Comunitatii Europene, altfel spus de ce cotizam la Uniune si pentru cine ?

Ati observat ca politicienii nostri se lupta ca nebunii sa intre în administratia UE
Si de ce ? Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe luna pentru functionarii din UE a fost aprobata!

În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe luna.
Da, ati citit corect ! Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE (Polonia , Malta , Europa de Est …), functionarii din tarile membre (ca Belgia, Franta, Germania ..) vor primi din partea Europei, aceasta oferta (cadou pretios, putem spune de aur) doar ca sa se pensioneze.

De ce si cine plateste ? Tu si cu mine ! Ei voteaza legi, fara control si-si atribuie “parasute de aur” cu impozitele noastre. Acestea trebuie sa fie dezvaluite cu ajutorul acestui mesaj tuturor europenilor din jurul vostru.

Tehnocratii europeni beneficiaza de pensii de nababi…. Chiar si parlamentarii, care cu toate acestea, beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc o treime din ceea ce ating acesti domni …
Adica:
Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protectia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu (noiembrie 2010), o pensie de 1515 € / luna. Echivalentul a ceea ce se “ofera”, în medie, unui angajat francez din sectorul privat, dupa o cariera completa (40 ani).
Colegul sau, Peter Hustinx, si-a vazut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9 000 € de pensie pe luna.
E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita. E ca si cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
Multi alte tehnocratise bucura de acest privilegiu:

1. Roger Grass, grefier al Curtii de Justitie, va primi € 12 500 de pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecator la Tribunalul de Prima Instanta, 12 900 € / luna.
3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14 000 € / luna.

Retraite_Hauts_fonctionnaires_europeens_Annexe_3_Etude_27

une europe sondage Ce se intampla cu banii cotizati la Uniunea Europeana ?

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in functie de la mijlocul anilor 1990, sunt sigur de a “avea o cariera completa” si prin urmare, a obtine maxim de 70% din ultimul salariul. Nu numai ca pensiile lor “sparg plafoanele de pensionare” dar pe deasupra pentru dansii e suficient de a lucra doar 15 ani si jumatate (intr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la servici 40 de ani, în curând 41 ani si doresc sa o mai lungeasca nitelus…..
Confruntandu-se cu prabusirea sistemelor de pensii, tehnocratii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, 40 de ani, 41 ani (în 2012), 42 (2020), etc.

Dar pentru ei nu e nici o problema, e suficient doar 15.5 ani …

Initial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajati. Acum, ei sunt o armata care se bucura : judecatori, magistrati, grefieri, controlori, mediatori, etc.

Dar, mai nasol, în acest caz, este ca acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super-pensiile lor. Totul se plateste de catre contribuabili… Noi, cotizam toata viata si la cea mai mica întârziere de plata ni se reaminteste, urmeaza amenzi, penalitati de întârziere de plata, etc. …fara nici o mila. Ei sunt scutiti de toate acestea .

Va puteti imagina ? Chiar si judecatorii Curtii de Conturi, care, cu toate acestea, se presupune ca verifica daca cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, ptr.scopul pentru care sunt destinate … beneficiaza de acest sistemu si nu platesc nici o cotizatie. In schimb nu uita ca trebuie sa joace rolul de jandarmi “la Bruxelles” si continua sa dea lectii de ortodoxie bugetara, atunci când ei au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem ?

La ora în care viitorul pensiilor noastre este serios compromisa de violenta crizei economice si brutalitatea soc demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastra, pensie de 12 500 – 14 000 € / luna dupa doar 15 de ani de cariera, fara macar a contribui cu ceva ptr ea …
Acest lucru este pura provocare ! Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene. Împreuna putem crea o maree.

Nu exista nici o îndoiala ca tehnocratii din Europa continua sa se bucure pe cheltuiala noastra si fara griji sau frica, de astfel de pensii. Sa incercam sa punem piciorul in prag.

S-a efectuat un studiu precis si documentat, si se demonstreaza prin “A + B” amploarea scandalului. Aceste studii au fost deja preluate de catre mass-media.

revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens

Difuzarea pe o scara larga în rândul tuturor celor 27 de tari ale UE, prin intermediul presei a e-mailurilor…. poate se va ajunge la ceva, doar daca nu sunteti multumiti cu faramiturile care vi se ofera.

TRANSMITETI, TRANSMITETI…….. mai departe …

Categorie articol [ Economie ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?