Ce face machiajul dintr-o femeie !?

machiaj fete femei Ce face machiajul dintr o femeie !?

Ce face machiajul dintr-o femeie !?

Vedem aproape în fiecare zi pe posturile de televiziune, tot felul de domnişoare care arată extrem de bine, multe dintre ele fiind numite “bombe sexy”. De asemenea, la o plimbare pe strada ori printr-un mall, dai cu ochii de tot felul de doamne sau domnişoare “super hot”, care “arată” extrem de bine. Ce se ascunde însă în spatele “frumuseţii” afişate ? Ei, aici e problema!

De cele mai multe ori în spatele “frumuseţii” afişate stau de fapt kilograme de farduri, tot felul de produse cosmetice sofisticate, gene false, unghii false, păr fals, buze false, sâni falşi şi multe alte “chestii” false. Cu alte cuvinte, în multe dintre situaţii, tot ceea ce este vizibil ochilor, este de fapt un mare fals!

Întrebarea este, oare cât de “corect” este faţă de un posibil viitor partener !? Când printr-o conjunctură ajungi să cunoşti persoana respectivă, iar dimineaţa când te trezeşti găseşti o cu totul altă persoană !?
Diferenţa dintre o faţă nemachiată şi una machiată, o puteţi vedea în imaginea de mai jos …

machiaj fete femei comparatie machiata nemachiata Ce face machiajul dintr o femeie !?

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , marți, 17 februarie 2015 in categoria Alte subiecte. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

7 comentarii la subiectul “Ce face machiajul dintr-o femeie !?”

 1. JoinT

  Degeaba o duci la piscina. Trebuie bagata sub apa sau la sauna. Cu machiajele astea rezistente, trebuie masuri extreme.

 2. Dan

  Ahahaaaa … tu ştii, aiii ? Aşa ies şi de la tine din salon? Intră Gheorghina şi iese Sharon ? :))

 3. craciun

  Fiind mai clasic doresc sa spun ca machiajul pe multe femei le maschează, le înfrumusețează iar pe altele le urateste.personal cunosc domnișoare/doamne care sunt muuult mai frumoase naturale ☺

 4. JoinT

  In general machiajul se face pentru “imbunatatirea” aspectului. Daca machiajul are efect contrar, inseamna ca e prost facut sau neinspirat. Adica nu orice machiaj, merge pe orice fata.
  Dane,…mai bine tac =))

 5. Spanac

  dar de machiajul elenei merisoreanu ce zici? ca arata ca o fantoma, zici ca-i scapata din Grudge…

 6. Severus

  Si merisoreanu si aia ce e antrenoare de fitness, din ,,sunt celebru, scoate-ma de aici,, sunt doua uratenii extreme, dar macar una arata bine la corp pentru varsta ei.

  In rest, transformarea de mai sus e de vis, daca e reala. M-am indragostit de machiajul ala. Apoi cand o vezi asa bine modificata , sa nu pui botul din prima la ea ? :)

 7. pclaudiu

  P**a nu vede. :))

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite