Ce antivirus sa folosesc ?

Un antivirus bun !

53jl0y Ce antivirus sa folosesc ?

Multi si-au pus intrebarea asta: “Ce antivirus sa folosesc ?”. Am sa va fac o recomandare, bazata pe mai multe teste, in special teste personale …

Va recomand sa folositi Comodo Internet Security. De ce ? In primul rand, pentru ca este FREE, iar dintre cele FREE testate pana la aceasta ora, acesta cred ca este cel mai bun. Pe urma, ruleaza atat pe Windows XP cat si pe Windows VISTA sau Windows 7. Personal folosesc acesta solutie de securitate, pe Windows 7 ULTIMATE.

Pe urma, nu este doar un simplu antivirus, este pachetul “Internet Security”, care pe langa antivirus, are si firewall si AntiSpyware. In plus, are scanare heuristica, ceea ce permite depistarea “in timp real” a virusilor.

14bmsl Ce antivirus sa folosesc ?

Explicatii despre ce setari trebuie sa faceti dupa instalare, gasiti aici.

Programul poate fi descarcat de aici, si este GRATUIT !

Succes.

Categorie articol [ Software ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

13 comentarii la “Ce antivirus sa folosesc ?”

 • ... a scris la 21 ianuarie 2010, 20:35   [#1]

  Personal recomand KIS (Kaspersky Internet Security) este cel mai bun la ora actuala si are rezultatele cele mai bune in orice clasament. Il folosesc de cam 2 luni si nu am avut absolut nici o problema sau virus. Nu e foarte stresant ca Comodo care te intreaba pentru fiecare chichita ce sa faca cu ea. KIS e cel mai bun!!!:) >-

 • ... a scris la 21 ianuarie 2010, 20:44   [#2]

  Trebuie sa stii sa faci setari intr-un program, nu doar: “install, next, next si finish”. Uite aici cum trebuie setat COMODO.

 • ... a scris la 21 ianuarie 2010, 20:52   [#3]

  Eu vb in numele multor utilizatori de PC care nu prea stiu sa intre sau nu vor sa intre in setarile amanuntite ale unui program! Bineinteles ca poate fi setat si comodo dar chiar si setat el nu reactioneaza intotdeauna bine! Adica iti mai blocheaza si unele programe necesare. Oricum fiecare alege ce i se potriveste;)

 • ... a scris la 21 ianuarie 2010, 20:53   [#4]

  Just try it :) … Dar cu setari.

 • ... a scris la 22 ianuarie 2010, 18:04   [#5]

  Chiar imi va fi de un real folos mai ales ca in momentul de fata am un antivirus doar de forma pentru ca nu m-am mai cumparat licenta pentru anul asta. E CRIZA ;)

 • ... a scris la 23 ianuarie 2010, 9:30   [#6]

  Eu prefer si recomand Bitdefender (Antivirus sau Office/Business/Corporate pt firme sau grupuri de calculatoare care se afla in spatele unui router; Internet Security sau Total Security pt paranoizi). Il folosesc de 2 ani (acasa si la munca) si singurul lui defect a fost raspunsul intarziat la Conflicker (dar a fost “ajutat” de kkiller-ul de la Kaspersky si “remote deployment tool” pentru retele de calculatoare). Am mai testat Nod32, Avira, Comodo, Avast si Kaspersky (aproape toate variantele pe care am putut sa pun mana legal), dar nu am fost satisfacut de timpul de raspuns la malware nou (fie am ramas fara protectie pt ca au primit un sut de la malware, fie am ramas fara update pt ca serverele erau blocate din cauza requesturilor de la clienti).
  Nu recomand niciun antivirus gratuit constient de stereotipul “gratis inseamna slab/prost/beta” si din experienta.

 • Ivy
  ... a scris la 3 februarie 2010, 14:05   [#7]

  Am avut şi eu Comodo, dar am renunţat pentru că mânca foarte multe resurse. (eu nu dispun de prea multe am un calculator de prin 2006) Acum folosesc avast antivirus free :P

 • ... a scris la 3 februarie 2010, 19:59   [#8]

  O configuratie din 2006 este suficient pentru COMODO. Nu uita ca mai trebuie si setat …

 • nelly3
  ... a scris la 19 decembrie 2011, 12:03   [#10]

  Salut, am instalat si eu COMODO cu toate setarile facute , dar nu ma incanta, merge greu calculatoru [cred ca trebuia sa pun un picior in plus poate se misca mai repede]. De inchis nici nu se mai pune problema, a ramas inzapezit. Cred ca mai bine ma reintorc la vechea aspirina avira, nu eram prea multumit dar nici atatea batai de cap nu dadea.

 • ... a scris la 19 decembrie 2011, 19:38   [#11]

  Pai, ce configuratie ai ?

 • ... a scris la 20 martie 2013, 16:44   [#12]

  e o panarama mare comodo asta …. nu incercati sa il instalati ca o sa va para rau

 • Robytzaa
  ... a scris la 26 octombrie 2014, 19:28   [#13]

  Eu folosesc acest anti-virus/anti-malware decand am acest calculator dar atunci cand eu vreau sa intre pe niste servere a unor jocuri (la Minecraft imi zice Uknow server/la GTA San Andreas Multi-player imi zice Retring Info Si ip-ul servereului )ca si cum aceste jocuri nu ar fi conectate la internetul care il folosesc si am o impresie ca este din cauza acestuia….de unde mi-am data seama defat este ca in ziua in care un prieten stia ca folosesc acest anti-virus/anti-malware asa ca de ce sa nu il dau.Il am dat iar atunci patea exact ca mine la amandoua jocuri asa ca dupa ce si-la dezinstalat a data restart la calculator ii mergeau ca inainte cand nu avea acest anti-virus/anti-malware :d

Trackbacks

 1. BitDefender Internet Security 2011 FREE

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?