Ce a lăsat în urmă, Antena 3 …

antena 3 badea gadea ursu Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

Ce a lăsat în urmă, Antena 3 …

Din câte au afirmat cei de la Antena 3, sediul în care aceştia îşi desfăşurau activitatea (alături de celelalte televiziuni din trustul INTACT) NU ERA AL LOR! Sediul era o clădire închiriată de la una dintre firmele lui Dan Voiculescu! Care Dan Voiculescu se afla la puşcărie, iar anumite bunuri ale lui Dan Voiculescu (printre care şi clădirile în care televiziunile trustului Intact) au fost confiscate şi trecute în proprietatea statului român! Drept urmare, în momentul în care cei de la Antena 3 au părăsit sediul pentru a se muta în noul lor sediu, clădirile erau în proprietatea statului român!

Ei bine, în imaginile de mai jos puteţi vedea ce au lăsat în urma cei de la Antena 3! Au smuls toate cablurile din pereţi, au luat până şi obiectele sanitare, au smuls toate prizele şi întrerupătoarele din pereţi, au mers până acolo încât au luat până şi tocurile de la uşi!

Pe principiul: “Să moară şi capra vecinului…“. Numai că în acest context, “capra vecinului” este proprietatea statul român! Care stat, încearcă să recupereze o parte din prejudiciul adus de către Dan Voiculescu. Care prejudiciu, înseamnă banii statului român! Adică banii mei şi ai tăi, cititorule. De acolo a furat Voiculescu.

Ce a lăsat în urmă, Antena 3

sediu antena 3 vandalizat mizerie 1 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 2 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 3 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 4 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 5 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 6 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

sediu antena 3 vandalizat mizerie 7 Ce a lăsat în urmă, Antena 3 ...

Sursa: Adevarul.ro

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 28 aprilie 2016 in categoria Stiri, Televiziune, Radio, Presă. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

8 comentarii la subiectul “Ce a lăsat în urmă, Antena 3 …”

 1. Marius

  Interesant scaunul acela :D

 2. 1qlee

  NU au stricat nimic. Ei de fapt in conditiile astea munceau.:d
  DE aia au “cele mai bune stiri si anchete”. …..si cei mai multi telespectatori.

  ps
  Intrebati-i pe ei daca nu va vine a crede.

 3. Dan

  Îmi imaginez cum va arăta o ştire asemănătoare, peste vreo 5, 10 sau poate 20 de ani, când Antenele vor dispărea din peisajul mediatic şi vom citi pe internet “analiza” unor jurnalişti moderni şi integri despre “gunoiul” mediatic lăsat în presă de către cei de la Antene … Probabil gunoiul mediatic va arăta mult mai rău decât gunoiul propriu zis lăsat acum în urmă de către Antene…

 4. DumitruCaruntu

  Dupa 11 ani (Antena 3 a fost lansata in 2005) de minciuni, manipulări, intoxicări, ură programată și dirijată în funcție de interesele patronului securist, actualmente pușcăriaș, Dan “Felix” Voiculescu, a venit momentul ca Antena 3 să plătească

  Boicotați produsele firmelor care au reclame la această hazna ordinară numită Antena 3. Alegeți să consumați produse echivalente, poate mai bune decât cele promovate de Haznaua 3. Dacă numai reacționăm, prin cuvânt, pe facebook, pe bloguri, pe forumuri, pe site-uri etc., Gâdea și gașca sa de penali o să ne râdă în nas, o să denigreze și să ne eticheteze în toate felurile, cum fac de mulți ani. O singură atitudine va avea efect: boicotul produselor promovate de Antena 3, până rămân fără reclame. Și atunci câțiva mâncători de rahat cu polonicul vor trebui să plece acasă. Uniți, suntem o fortă. Să arătăm că-n România contează adevărul, nu minciunile Latrinei 3, contează libertatea și democrația, nu pumnul în gură și jaful practicat de securiștii care au pus mâna pe țară, în frunte cu Dan Voiculescu.

 5. aurel

  Pe voi nu va doare mintea cand debitati asemenea prostii?

 6. Andrei

  Badea, tu esti?

 7. ioangeorgescu

  Da Nokia ce a last in urma , Bechtel , gabriel gold corporation …ce va lasa enel , engie ,apa nova etc ?….terminati cu prostiile si uitati-va in jurul vostru !

 8. Severus

  Sper sa dispara Antena 3 , oamenii de acolo care seamana ura si o sustin, si sa nu mai aud vreodata de ei. Ma bucur ca am renuntat la Antena 3 si RomaniaTv, stergandule din grila tv proprie.

  Sa ia exemplu de la Digi 24 !

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro