Caut un specialist in Dacia Logan M1, model AADA161211UA5E3/2006

dacia logan Caut un specialist in Dacia Logan M1, model AADA161211UA5E3/2006

Cine are DACIA LOGAN ? Cine poate să-mi spună dacă este posibil să faci revizia cu o lună în urmă iar acuma să auzi un zgomot precum motorul disel și ea este pe benzină, să mai mergi seara 5-600 de m până în parcare apoi să oprești motorul și să mai auzi un huruit ca un ecou după oprire. La bordul electronic nici o indicație de avarie nimic, totul arăta pe ceasuri că e perfect.

Apoi fiți atenți! Dimineata introduci cheia în contact pornești motorul se aude un zgomot de huruială ca o paletă ruptă imediat întorci cheia să oprești motorul și ce să vezi: surpriză, motorul nu se mai oprește cheia în poziția de oprire (întoarsă). Încerc să scot cheia, nu mai iasă nici cheia din contact, dau să deschid capota nu se deschide este blocată… CE SĂ FAC ?! CE SĂ FAC ?! Unde să sun, la Pompieri, la SMURD ?????

În fine sun la Aurocar. Alo, alo, ce să fac? Calcă ambreiajul, bagă în a 5-a, calcă frâna, lasă ambreiajul că se oprește. Și într-adevăr s-a oprit brusc. Ce fac în continuare. Stai acolo că vin băieții. Și băieții vin la fața locului, pornesc și ei motorul și nu-l mai pot oprii nici ei. Încearcă capota, nu merge, forțează butonul se rupe, aduc patentul desfac melcul carcasa se rupe trag cu patentul de sârmă cu chiu cu vai se deschide capota. Desfac repede borna se oprește motorul…

No, ce facem ? O ducem în Service, zic eu: nu se poate direcția și volanul sunt blocate ȘI ELECTOMOTORUL, trebuie să mergem la Service Dacia să aducem un contact nou apoi o ducem în Atelierele Dacia. Bine zic eu, aștept. Din parcarea mea până la Atelierele Dacia distanța e de cam 400m. Trec 2 ore sun din nou: CE SĂ FAC CĂ EU SUNT TOT LÂNGĂ MAȘINĂ NU MAI POT SĂ O ÎNCHID ELECTRONIC PENTRU CĂ CHEIA ESTE ÎN CONTACT IAR A DOUA CHEIE DE REZERVĂ ESTE LA ȚARĂ LA PĂRINȚI CALE DE 12 KM. Așteaptă că venim.

Și vine domnul și începe să desfacă totul din jurul volanului și se chinuie și se tot chinuie și tot nu reușește să scoată cheia din contact, apoi îi vine o idee: desface carcasa cheii partea de plastic cu bateria și lasă restul în contact și reușesc doar cu carcasa să închid ușile electronic, dar vai rămâne capota între-deschisă că nu mai puteam să o deschidem după aia. Bine-înțeles că nu uităm să desfacem legătura de la baterie.

CINE MAI ARE DACIA LOGAN SĂ-MI SPUNĂ ȘI MIE CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT CU MAȘINA !?!? Cum poate să se strice contactul să afecteze electromotorul și computerul de bord să nu sesizeze nimic. Toate sunt părți electrice. AȘTEPT. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA MINE SE POATE ÎNTÂMPLA ȘI LA ALȚII, NU CREDEȚI????? EU MĂ ÎNTREB CE PUTEAM FACE DACĂ MI SE BLOCA CONTACTUL ÎN TIMPUL MERSULUI ȘI VOLANUL, ELECTROMOTORUL NU MAI VORBESC CĂ ĂLA ERA CU SIGURANȚĂ BLOCAT DACĂ POATE FI VORBA DE ELECTROMOTOR S-AR PUTEA SĂ FIE CEVA LA MOTOR, CINE MAI ȘTIE.

AȘTEPT, CĂ ȘI MAȘINA MEA AȘTEAPTĂ LA ORA ASTA TOT ÎN PARCARE , numai nu-l aduc pe popa să-i cânte prohodul…
Contactați-mă la 0726-705.325 sau la email dorinstroia@yahoo.com Vă mulțumesc.

Autor: Dorin Stroia (Guest Post)

dacia logan 1 Caut un specialist in Dacia Logan M1, model AADA161211UA5E3/2006

Categorie articol [ Auto / Moto ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?