Cătălin Voicu, senator PSD condamnat pentru corupție, a fost eliberat

Catalin Voicu senator PSD arestat coruptie 150x150 Cătălin Voicu, senator PSD condamnat pentru corupție, a fost eliberat

Cătălin Voicu a fost eliberat din închisoare

Nu demult am spus-o și mă văd nevoit să o spun din nou: începe să-mi fie tot mai scârbă de politicienii români! De fapt, deja îmi este scârbă de-a binelea… Și încep să am tot mai puțin respect pentru tot ce înseamnă legi și justiție din România! Pentru că legile actuale nu sunt legi, iar justiția din România încă nu este justiție! Adică, pentru aplicarea legilor avem două unități de măsură: una pentru politicieni și rudele ori apropiații acestora, iar o altă măsură pentru restul cetățenilor. Eliberarea lui Cătălin Voicu din închisoare, îmi întărește și mai mult această convingere …

Cazul lui Cătălin Voicu, senatorul PSD condamnat pentru corupție la 7 ani de închisoare (cu executare) cred că este cunoscut de orice cetățean român căruia îi pasă de ce se întâmplă în țara sa, nu cred că mai trebuie să-l prezint. Ei bine, deși ar fi trebuit să execute 7 ani de pușcărie, senatorul PSD Cătălin Voicu a fost eliberat din închisoare după doar 2 ani și 10 luni. Pentru că … a fost un deținut model și pentru că, a scris cărți. Deci, îmi vine să-mi iau câmpii când aud de cărți scrise de penali.


Comentariile le las pe seama voastră … Eu plec la baie să vomit.

Catalin Voicu senator PSD arestat coruptie Cătălin Voicu, senator PSD condamnat pentru corupție, a fost eliberat

Categorie articol [ Legislaţie, Politica, Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Cătălin Voicu, senator PSD condamnat pentru corupție, a fost eliberat”

 • Mihai Traian
  ... a scris la 16 februarie 2016, 10:44   [#1]

  Perfect adevarat,numai ca noi care ii percepem pe politicieni asa cum sunt ei,nu avem ce la face fiindca majoritatea legilor sunt facute pentru apararea acestor indivizi.In plus se adauga idiotizatii de Antena 3 si RTV si din pacate acestia sunt multi si ii sprijina.

 • ... a scris la 16 februarie 2016, 14:26   [#2]

  Gunoaie … Gunoaie de politicieni, gunoaie de legi.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 16 februarie 2016, 19:43   [#3]

  Legile făcute de acești „politicieni” (voiam să scriu și eu gunoaie, dar mă abțin) nu pot fi mai „parfumate” decât autorii lor. Cum să nu fii scârbit, Dane?
  Dureros e că și după următoarele alegeri tot ei ne vor reprezenta…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?