Cătălin Moroșanu vs Maurice Jackson

Catalin Morosanu 150x150 Cătălin Moroșanu vs Maurice Jackson

Cătălin Moroșanu vs Maurice Jackson

N-aș putea spune că sunt un fan înfocat al sportului practicat de Cătălin Moroșanu, mai ales că “după o anumită vârstă” se mai “potolesc” și … “hormonii”, însă indiferent de sportul practicat, am apreciat întotdeauna valorile și mai ales atunci când vine vorba de un sportiv român. Deeeh, la mine “patriotismul” se manifestă altfel decât înțeleg alții.

Pe Cătălin Moroșanu pot spune că l-am urmărit extrem de rar, spre deloc. Deci n-aveam o anumită părere despre el, ba mai mult decât atât, văzându-l în diverse emisiuni TV de tip “Can-Can”, pot spune că “valoarea” sportivului din el a scăzut mult în ochii mei. Asta pentru că, genul acesta de mediatizare a unui sportiv mi se pare a fi foarte aproape de noțiunea de “prostituție”.

DAR, se pare că românașul nostru nu-i rău deloc! Da’ chiar nu-i rău!

Link-ul l-am primit de la un prieten … Comentariile le las pe seama voastră.


Catalin Morosanu Cătălin Moroșanu vs Maurice Jackson

Categorie articol [ Arte marţiale, K1, Box ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cătălin Moroșanu vs Maurice Jackson”

 • Severus
  ... a scris la 14 decembrie 2015, 18:58   [#1]

  Am vazut si eu in direct. Negrul a fost panarama. Cica a fost exlus pe viata din competitii dupa acest meci cu Moartea din Carpati. Dar am mai vazut matahale de 2 metri doborate de Morosanu. Bravo lui!
  Acuma seara sunt lupte MMA [se bat Sandu Lungu,Pitbull,Tolea si Preda] in direct, dar si fotbal… culmea de la ora 20.30 toate.

 • ... a scris la 15 decembrie 2015, 9:42   [#2]

  L-am văzut pe Morosanu in ring de multe ori. Cam de fiecare dată a terminat meciul în 2 reprize, cu adversarul intins pe jos…
  Negrisorul asta zice-se că si-ar fi modificat palmaresul. Nu stiu care e treaba cu gagiul, insa un palmares de sportiv mi se pare ciudat sa-l modifici. Poate sa zica ca-i vai de el, ca sa faca figura buna in ring, dar nu sa declare ca are 30 de victorii din 33 de meciuri…
  Ăla e o panarama de om, am vazut ca era taiat pe tatuaje, adica tatuajele erau facute pe urma unor cicatrici, cum isi fac africanii, ca pielea de crocodil. Deci apartine vreunei bande, mai mult ca sigur.
  Morosanu i-a dat una de l-a trimis catre poodea, apoi, intr-adevar, i-a mai dat una in timp ce era in cadere, la ureche.
  Ala n-a mai fost in stare dupa aia sa joace, oricat ar fi vrut.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?