Cătălin Cherecheş

Catalin Chereches Cătălin Cherecheş

Deputatul Cătălin Cherecheş e doar un interlop inca nepedepsit spun cei de la ziarul www.ne-cenzurat.ro …

Este halucinant ce se intampla in Romania … Politicieni care sunt mana in mana cu interlopii, politisti care sunt prieteni, vecini si parteneri de afaceri cu diversi interlopi, politicieni care apeleaza la ajutorul mafiei locale pentru a fi ajutati in lupta cu adversarii politici … Asta este tara in care traim …

In cateva articole publicate pe ziarul online “Ne-Cenzurat” de catre jurnalistul Ioan Romeo ROŞIIANU, redactor sef la publicatia cu un nume mai mult decat sugestiv, puteti citi despre metodele in stil mafiot prin care intelege sa faca politica un tanar politician din Romania, deputatul Cătălin Cherecheş.

Fotografia urmatoare, este mai mult decat sugestiva … “Paza” deputatului Cătălin Cherecheş (in stanga) este asigurata de catre … interlopi (cel din dreapta, care si-a asortat freza cu tricoul).

Catalin Chereches si interlopii Cătălin Cherecheş

Povestea halucinanta despre cum se face politica in Romania, o gasiti in mai multe articole publicate de catre ziarul “Ne-Cenzurat.ro”, cu date concrete si detalii despre murdaria (elegant spus) care exista in politica romaneasca …

Jurnalistii sunt santajati de catre deputatul Cătălin Cherecheş, pe baza actelor sustrase de la spitalul mamei deputatului …

Averi de milioane de euro care nu pot fi justificate … Mama deputatului este si ea un fel de “Matusa Tamara” 2 care face “donatii” de peste un milion de euro pentru campania electorala fiului care este deputat … De unde ? Din salariul de bugetar ?

Ce legaturi poate avea un deputat cu diversi interlopi ? Care ar fi motivul pentru care un deputat ar vizita un penitenciar ? Urmariti interviul cu Cornel SABOU:

Va recomand sa cititi urmatoarele articole:

1). – Deputatul Catalin Chereches e doar un interlop inca nepedepsit

2). – Soc! Deputatul Catalin Chereches a ORDONAT moartea primarului Anghel

3). – Cu acte sustrase de la spitalul mamei, deputatul Catalin Chereches santajeaza jurnalistii

4). – Deputatul Catalin Chereches a ordonat “executarea” primarului Cristian Anghel la puscarie !!!

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

7 comentarii la “Cătălin Cherecheş”

 • ... a scris la 15 aprilie 2011, 18:55   [#1]

  cum ma, sa fii pazit de infractori ? :))

 • ioni vasile
  ... a scris la 20 mai 2012, 22:29   [#2]

  Simate domn Catalin, vedeti comentariul facut de mine la pagina interviu foto… Va multumesc.

 • ady
  ... a scris la 26 ianuarie 2014, 15:24   [#3]

  bai dan crezi ca tu esti mai breaz ca primarul, te crezi cel mai perfect om din lumea asta, de ce nu te faci primar daca tot asa de destept esti, fiecare om are greselile lui si nimeni nu sa nascut perfect, este o vorba “nu judeca ca sa nu fi judecat inainte sa ma judeci asigura te ca tu esti perfect”

 • ... a scris la 26 ianuarie 2014, 23:30   [#4]

  Nu ma cred “mai breaz” decat cine vrei tu, eu doar am citit (si am citat) ce au scris altii, respectiv niste jurnalisti (care banuiesc ca, au facut niscaiva investigatii inainte de a publica asa ceva…)

 • V. Bucse
  ... a scris la 27 noiembrie 2015, 18:33   [#5]

  Domnule Sabou, iti plac povestile, dar cu “Sacoda sa” cum mai marge , tu chiar ai ceva imaginatie. Lumea stie pt ce ai fost inchis? Nu prea cred , tu vorbesti asa dupa ce te-ai folosit de nevoiasi si boschetari sa fraudezi….

 • Nedumerit
  ... a scris la 14 mai 2016, 8:52   [#6]

  Am o singura intrebare. Ceva nu se leaga. Daca Chereches cunostea si vizita asa mult infractori in penitenciar, de ce nu a tratat cu ei distrugerea psihics sau mai stiu eu ce, a lui Anghel? Ce se tot leaga de tipul din interviu daca are conexiunile pe care le sustineti?

 • Eba
  ... a scris la 24 iunie 2016, 10:03   [#7]

  Buna ziua, puteti sa ii spuneti ce numar de masina are Chereches Catalin? Cred ca este liber si nu in inchisoare. Are un Porche negru?

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?