Cât valorează blogul meu

blog money Cât valorează blogul meu

Cât valorează blogul meu

Well … Cati dintre voi nu v-ati pus intrebarea: oare cat valoreaza siteul meu ? Evaluarea unui site se face in functie de o multime de date, ca de exemplu: Page Rank-ul paginii web, numarul de vizitatori unici pe zi, pe saptamana, pe luna, calitatea articolelor/subiectelor de pe site, design, cantitatea de informatie de pe site, calitatea vizitatorilor, numele domeniului web, etc … Sunt o multime de algoritmi care stau la baza calcularii/evaluarii valorii unui site web – in cazul nostru, al bloggerilor, valoarea unui blog.

Exista insa si cateva siteuri unde, daca vreti sa va “distrati”, puteti afla valoarea aproximativa a siteului vostru … Am facut si eu niste teste, si iata valorile pe care le-am obtinut pentru www.dan-blog.ro:

1. www.dan-blog.ro evaluat pe Stimator.com = 1,632 $
2. www.dan-blog.ro evaluat pe SiteValueCheck.com = 4,534 $
3. www.dan-blog.ro evaluat pe WebWorth.info = 10,070 $
4. www.dan-blog.ro evaluat pe GetWebsiteValue.com = 4,169 $
5. www.dan-blog.ro evaluat pe CubeStat.com = 7,792 $
6. www.dan-blog.ro evaluat pe Sites-Rate.com = 10,067 US $

Calculul este “automat” in functie de anumiti algoritmi, ca de exemplu: pagini indexate, Alexa Rank, Page Rank, etc … Valorile sunt diferite de la site la site, in functie de algoritmii utilizati pentru calculul valorii siteului. Teoretic, daca ar fi sa fac o medie la valorile obtinute pe cele 6 siteuri pentru blogul www.dan-blog.ro, rezultatul ar fi acesta:

www.dan-blog.ro = 6377 $

E … o suma frumusica yahoo smiley Cât valorează blogul meu … Intrebarea este: voi, l-ati vinde pentru suma asta ? …

Money for Blog Cât valorează blogul meu

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 26 ianuarie 2012 in categoria Internet. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

11 comentarii la subiectul “Cât valorează blogul meu”

 1. Zina

  Nu rezist să nu te distrez un pic. Conform unui calcul făcut de un asemenea site, blogul meu cu lecturi povestite valoreaza 11455 euro ! Dacă nu vreau bani, aș putea primi în locul lor fie 18 bare de aur a câte 20 g aur fiecare, fie 4 cămile (!), fie 10613 sticle de bere, fie 1200 sticle de vodcă !!! Tu ce zici să aleg ?!
  Acum ceva serios. Mulțumesc pentru recomandările făcute cândva pentru Google Chrome. Regret că nu le-am urmat încă de atunci. După ce m-am chinuit timp îndelungat cu IE și cu Mozilla, am făcut acum schimbarea cea bună. Merge excelent, e o diferență vizibilă ! :)

 2. Bucur

  cred ca da, as face altul, care-i problema ? :))

 3. BE

  nu cred ca e corect algoritmul de calcul… eu asa vad normal… cat produce site-ul intr-o luna X 24 de luni… timp in care sa se amortizeze investitia si sa aiba timp de dezvoltare.

 4. Shoptimist

  De multe ori acele site-uri exagereaza sau “calculeaza” aiurea. Un calcul corect ar fi: venit lunar X 12. Pentru un site cu vechime de peste 3 ani si autoritate: venit lunar x 24.

 5. Dan

  @ Zina: -- Am facut mai demult un test pe siteul de care zici tu (ala cu sticle de votca, aur, etc…) … Pe situl ala am obtinut vreo 24.000 de euro :)) … N-ar fi rau :D

  Off Topic: -- Eu si pe acest blog, recomand Chromium.

 6. Diliu

  Daca as avea nevoie urgent de bani, l-as vinde pe 6 mii de dolari, alfel nu cred.

 7. Zina

  Ia uite, am făcut exact ce ai spus în articolul ăla să nu facem: am confundat Chrome cu Chromium… :( Să mă scuzi, te rog ! Nici mie nu-mi place chestia aia cu controlul de la Chrome… O să-mi iau inima în dinți să mai fac o schimbare.:)

 8. Roxana

  Nu, pentru ca investita e mai insemnata. Asa vorbeste o sentimentala.

 9. Gabriel Ursan

  L-as vinde pe banii astia doar daca as avea cine stie ce nevoi urgente de bani. In rest, nici nu ma gandesc, chiar daca exact cum zicea si Bucur, poti sa te apuci de altul.

 10. MARIA

  Buna ziua, am si eu curiozitatea aceasta referitor la blogul meu cat ar valora..Un blog se masoara in bani -- cine ti-i poate da…

 11. Alex

  se pot face bani cu un blog?

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro