Cât de mult am evoluat …

technology evolution Cât de mult am evoluat ...

Cât de mult am evoluat …

Stau şi mă gândesc uneori la cât de mult am evoluat, noi, oamenii … fac referire bineînţeles la evoluţia tehnologică şi în special la evoluţia tehnologiei din ultimele câteva decenii.

La 16 decembrie 1947, William Shockley, John Bardeen şi Walter Brattain au realizat primul tranzistor din lume, numit şi “tranzistor cu punct de contact”. Până la acea dată, practic nu putem afirma că exista “electronică”. Tranzistorul la rândul lui a evoluat extrem de mult şi este piesa principală care stă la baza electronicii moderne de astăzi … Fără acest “banal” tranzistor, cel mai probabil nu ne-am fi putut bucura de toate minunăţiile existente azi pe piaţă şi la care (aproape) toată lumea are acces: televizoare, telefoane mobile, etc …

În mai puţin de 70 de ani de la realizarea primului tranzistor, avem parte azi de tot felul de echipamente sofisticate … printre cele mai cunoscute publicului larg şi probabil cele mai îndrăgite în acest moment: smartphone-urile.

În ultimele decenii, tehnologia a evoluat atât de mult încât uneori parcă ne este şi greu să ţinem pasul cu ea. Au evoluat atât tehnologia, cât şi strategiile, tehnica, organizarea, etc … În toate domeniile, nu doar în electronică … Filmuleţul de mai jos este grăitor în acest sens …

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , joi, 24 aprilie 2014 in categoria Auto / Moto. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !


Ultimele discutii de pe forum

Subiect -----------------------------------------------------------------  Mesaje   Ultimul comentariu
Stiri pe site-ul tau8INFOGIARMATA
Setari pentru Widows Security Center9
Spionare telefon mobil25Teo
Canon PIXMA MP250101Gabi
Site Anunturi2Dan
Problema retea wireless30Calin
Caut Un Administrator la forum4SIRCORE
Cum fac un site ?6Codex
Numar de postari pe un sablon in blogger.1Florin Stan
Reactivare cont facebook1George Comi

www.suplimente-culturism.ro