Cat de mici suntem …

planeta pamant Cat de mici suntem ...

Oare de ce, unii nu realizeaza acest lucru ?

Nu de putine ori am stat si m-am gandit, cat de mici suntem… noi, oamenii. Constientizez de asemenea faptul ca, intr-o buna zii, pur si simplu … vom disparea. Chiar daca asta se va intampla probabil peste mii, zeci de mii, sute de mii sau milioane de ani, acest lucru este inevitabil, face parte din “procesul de transformare” al Universului.

Am vazut de multe ori, persoane care dintr-un motiv sau altul, se cred “buricul pamantului”, poate pentru ca au foarte multi bani, poate pentru ca detin o anumita functie, poate pentru ca au puterea de a influenta sau de a schimba cursul anumitor evenimente, dupa cum vor ei … Si nu de putine ori ma gandeam ca, acestia sunt doar niste “parveniti” ai societatii, cu vederi foarte inguste, care au avut la un moment dat norocul in viata de a face bani sau de a ajunge (de cele mai multe ori, nemeritat) in anumite puncte “cheie” ale societatii, fara sa realizeze de fapt, cat sunt de “mici” … Acestor persoane, le recomand sa urmareasca imaginile de mai jos si daca IQ-ul lor le permite, sa traga niste concluzii, despre … ce suntem noi, oamenii si cat de “importanti” suntem in acest “angrenaj” universal din care facem parte … Poate asa vor reusi sa inteleaga “sensul vietii” si “importanta” lor … in Univers …

2hmmsmr Cat de mici suntem ...

Categorie articol [ Planeta noastra ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

4 comentarii la “Cat de mici suntem …”

 • JoinT
  ... a scris la 16 februarie 2011, 11:27   [#1]

  Este un subiect captivant si foarte interesante imaginile. Si cu ocazia asta am gasit si locuri pentru chinezi. :)) Cred ca s-ar acomoda rapid. Si-ar face dieta din gaz si roci de plastic :)
  In alta ordine de idei, acestea sunt sunt locuri pe care nu le vei atinge curand, ca si cum te-ai urca in masina sa pleci la service. E de inteles ca fiecare traieste in timpul sau, asa cum poate. Pana la urma nici nu mai conteaza cand vom dispare, daca nu crezi in reincarnare.
  Asa ca, un sfat as avea. Carpe diem!

 • ... a scris la 16 februarie 2011, 12:26   [#2]

  Off topic: Am dat acest articol pe Facebook si pe Twitter. Cred ca trebuie o setare, ceva, sa scrie via@dan-blog.ro sau asa ceva, nu cum e acum, via@AddtoAny… M-a invatat si pe mine cineva, ca si la mine scria tot cam asa :d

 • ... a scris la 16 februarie 2011, 16:02   [#3]

  Zina, vezi aici solutia:

  http://dan-blog.ro...rticol-de-pe-blog

 • ... a scris la 16 februarie 2011, 18:53   [#4]

  Am vazut, multumesc foarte mult!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?