Câştigă un produs pentru slăbit

slabire 150 Câştigă un produs pentru slăbit

Câştigă un produs pentru slăbit

Dacă ai blog şi doreşti să câştigi un produs pentru slăbit, atunci poţi participa la “concursul” organizat printr-un parteneriat cu un magazin online din România, concurs în urma căruia poţi câştiga un produs pentru slăbit. Diferenţa între acest concurs şi altele organizate de către alte magazine, constă în aceea că oricine va scrie pe blogul personal un articol despre slăbire (cu link către magazinul online care organizează concursul), va primi un produs pentru slăbit X-Slim. La concursurile de acest gen organizate de alte magazine, participanţii erau desemnaţi în urma unei extrageri şi de obicei premiile puse în joc erau câştigate de doar primii 3 sau maxim 5 dintre cei care participau la un astfel de concurs. La acest concurs însă, toţi participanţii sunt câştigători.

Condiţiile de participare la concurs
– să deţii un blog personal;
– blogul să aibă minim o lună de zile vechime;
– să ai minim 10 articole scrise pe blog;

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?
– să scrii un articol despre slăbire (antrenamente, dieta, sănătate, etc) şi să postezi în articol un link (recomandare) către acest magazin online: http://goo.gl/ty7rSU;
– să accesaţi pagina următoare: http://goo.gl/xTkKmX … şi să trimiteţi datele voastre de contact (adresa de livrare) unde să vă fie livrat produsul câştigat.
NOTĂ: Concursul este valabil până la data de 31 decembrie 2014

slabire Câştigă un produs pentru slăbit

Categorie articol [ Diverse ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?