Câștigă bani pe net, cu siteul tău

Castiga bani pe internet Câștigă bani pe net, cu siteul tău

Câștigă bani pe net, cu siteul tău

Blogosfera românească a început să capete proporții în ultimii ani, modalitatea de realizare a unui blog a devenit una foarte simplă, practic oricine își poate creeă un blog personal ori un blog de nișă, fără să fie necesare cunoștințe foarte avansate de programare/web design.

Foarte mulți români și-au creeat bloguri în ultima vreme, majoritatea au făcut-o din pasiune. O parte dintre bloggeri însă, și-au pus următoarea întrebare: cum se pot câștiga bani cu blogul ? Ei bine, modalități sunt multe, unele mai simple altele mai complicate, unele mai nesigure sau neserioase, altele mai sigure, mai serioase. Eu am să mă opresc asupra unei modalități prin care poți câștiga bani cu siteul tău: afilierea!

Ce este un program de afiliere ? Să zice că, o societate comercială oarecare, are un site web prin intermediul căruia vinde anumite produse. Firma respectivă, este dispusă să “cedeze” o parte din profitul realizat în urma vânzării unui produs, persoanelor care “contribuie” prin reclamă, la vânzarea acelui produs. Cum se poate face asta ? Siteul web pe care societatea respectivă vinde produse, pune la dispoziția celor interesați să câștige bani pe internet, un program de afiliere. Cel care de exemplu deține un blog (sau orice alt tip de site), va plasa un banner cu link către siteul de vânzări ori către un anumit produs de pe acel site. Un vizitator al blogului tău, care vede reclama și este interesat de acel produs, va da click pe bannner și va fi redirecționat pe pagina produsului. Automat, acel click va fi contorizat de către siteul care vinde produse. Dacă cel care a dat click pe banerul care apare pe blogul tău, va cumpăra acel produs (sau orice alt produs de pe site), tu vei primi un anumit procentaj din valoare produsului …

Iar aici, vreau să supun atenției celor care sunt interesați să câștige niște bani cu blogul lor, programul de afiliere următor:
http://suplimente-culturism.ro/termeni-si-conditii-afiliati.html
Comisionul oferit este de 5% din valoare produsului. Pragul minim la care puteți face o cerere de plată, este 300 RON, respectiv atunci când atingeți pragul de 300 RON, puteți face o cerere pentru plată. Găsiți toate detaliile despre acest program de afiliere, la link-ul specificat mai sus, tot ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție ce și cum. Dacă nu vă descurcați cu implementarea bannerelor ori aveți alte întrebări, aveți la dispoziție acest forum unde veți primi ajutor.

Castiga bani pe internet Câștigă bani pe net, cu siteul tău

Dacă tot ai un blog, de ce să nu câștigi și ceva bani cu el ? Având în vedere că, odată implementate banerele, nu mai aveți nimic de făcut, decât să așteptați ca vizitatorii siteului vostru să fie interesați de produsele care apar în reclame și să dea click pe ele în vederea achiziționării … Veți primi 5% din prețul fiecărui produs afișat pe site.
Acestea fiind spuse, va urez … succes, baftă la vânzare și la câștigat bani.

Categorie articol [ Diverse ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

11 comentarii la “Câștigă bani pe net, cu siteul tău”

 • Scooby
  ... a scris la 10 ianuarie 2012, 18:08   [#1]

  Programe de afiliere sunt foarte multe, trebuie doar sa stii ce sa faci cu ele!

 • ... a scris la 10 ianuarie 2012, 22:55   [#2]

  Dane, am incercat sa generez link , dau “Contiuare” si nu se intampla nimic mai departe. Iti las un printscreen, poate e ceva ce nu fac eu bine: http://screenshoot...ds/bv/vr/lckg.jpg

 • ... a scris la 10 ianuarie 2012, 23:43   [#3]

  @ pclaudiu: -- Ceva nu ai facut tu bine. Uite aici un DEMO (video) la cum trebuie generat link-ul de afiliat. Inclusiv, daca vrei sa pui o poza, sa nu fie doar un link simplu … Vezi video-ul de mai jos…

 • ... a scris la 12 ianuarie 2012, 21:54   [#4]

  Laudabil efortul de a explica functionarea programelor de afiliere.
  Atunci cand produsele promovate sunt OK si comisioanele avantajoase, se pot intradevar face bani frumos.

 • ... a scris la 13 ianuarie 2012, 17:09   [#5]

  Am facut cont am dat click de confirmare dar degeaba nu merge sa ma loghez

 • ... a scris la 13 ianuarie 2012, 20:42   [#6]

  Pai, trebuie sa astepti sa-ti fie aprobat contul. Poate dura de la cateva ore, la cateva zile. In momentul in care contul tau de afiliat a fost aprobat, vei primi un email prin care vei fi informat despre acest lucru.

  ATENTIE ! Verificati si folderul “SPAM” si “BULK” din casuta voastra de email, deoarece este posibil ca emailul sa va ajunga in folderul “Spam”.

 • ... a scris la 14 ianuarie 2012, 12:50   [#7]

  Era in SPAM Multumesc

 • Viorel
  ... a scris la 23 februarie 2012, 10:18   [#8]

  Cum platesc astia de la suplimente nutritive ? Plata per click sau doar ai un bonus cand cineva cumpara produse ? DACA plata se face per click spune-mi cat plateste per click ?

 • ... a scris la 23 februarie 2012, 10:23   [#9]

  Nu este CPC (cost per click), este de tip CPA (cost per action), asta inseamna ca esti platit atunci cand cineva care a dat click pe banerul de la tine de pe site, cumpara un produs. Tu primesti 5% din pretul de vanzare al produsului. Plata se face in bani, poti sa-ti retragi banii, cand ai atins pragul de 300 RON.

 • ... a scris la 23 ianuarie 2016, 10:22   [#10]

  Salut,
  Vreau sa adaug pe site o mica fereastra (cu bannere mici), care se va deschide intr-o fereastra noua, in care se vor vedea bannere (sau denumirea), cu link-uri ale site-urilor prietene.

 • ... a scris la 23 ianuarie 2016, 11:32   [#11]

  @Fangaro, pentru întrebări de acest gen (tehnice), te rog să folosești forumul: http://dan-blog.ro/forum/
  Asta deoarece, datorită felului în care este conceput forumul (comparativ cu un blog) se pot purta “discuții tehnice” mult mai ușor decât pe blog, mai ales când vine vorba de programare HTML, CSS, PHP, etc.
  Deschide un topic nou pe forum și am să-ți răspund acolo …

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?