Câştigă bani pe internet, din afiliere

castiga bani din afiliere Câştigă bani pe internet, din afiliere

Câştigă bani pe internet, din afiliere

O întrebare care dăinuie în mintea multor internauţi: cum poţi câştiga bani pe internet ? Modalităţi sunt multe, însă nici una dintre aceastea nu te vor îmbogăţi peste noapte, asta este clar. Poate dacă eşti ceva “geniu” şi ai baftă “cu carul”, aşa cum au avut Mark Zuckerberg (Facebook) sau alţii asemenea lui. Şansa însă să ajungi multimiliardar în dolari, este aproape egala cu zero.

Pentru noi, “muritorii de rând” există posibilitatea de a câştiga ceva bani de buzunar de exemplu prin programele de afiliere. Ce înseamnă asta ? Presupunând că, ai un site web, implicit ai şi un număr de vizitatori pe acel site. Companiile sunt interesate să ofere serviciul lor, cât mai multor clienţi. Vizitatorii siteului tău pot fi potenţiali clienţi pentru companii … Drept urmare, tu poţi face reclamă serviciilor unei companii, aceasta va vinde produsele sau serviciile recomandate de tine iar tu câştigi un anumit procentaj din vânzarea acelui serviciu sau produs. În linii mari, cam aşa funcţionează un serviciu de afiliere …

Recent, am dat peste un serviciu de găzduire web care oferă un astfel de sistem de afiliere: Xenonhost.ro. Cei de la Xenonhost oferă servicii de găzduire web însă au şi un program de afiliere disponibil. Trebuie doar să ai un cont creeat la ei după care să inseraţi în paginile voastre un cod HTML care va afişa pe siteul vostru un banner ori un text publicitar. Vizitatorii trimişi de pe siteul vostru şi care vor cumpăra un serviciu de la Xenonhost, vor genera profit pentru voi … Succes.

castiga bani din afiliere Câştigă bani pe internet, din afiliere

Categorie articol [ Advertoriale, Gazduire Web, Internet ]
Tagged with: [ , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Câştigă bani pe internet, din afiliere”

 • Mihaela Opreanu
  ... a scris la 22 martie 2013, 9:20   [#1]

  Super! Mersi! O sa incerc si eu Xenonhost.ro :D Chiar nu credeam ca exista asa ceva in Romania.

 • ... a scris la 30 martie 2013, 11:22   [#2]

  Cand am citit articolul ma gandeam ca o sa scrii ceva despre marketingul afiliat, ceva despre Amazon, 2parale sau piata digitala. Da, se pot castiga bani si din afiliere insa e nevoie de munca, investitie si rabdare. Peste noapte nu pot reusi nimic.

 • bissman
  ... a scris la 11 octombrie 2013, 15:37   [#3]

  E o sugestie faina, multumim. E adevărat că afilierea e o idee bună, cum ar fi 2 parale și altele, dar trebuie sa gasim și alte metode, pe lângă site-uri, cum ar fi [CENZURAT], de exemplu. :d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?