Castiga bani cu Counter Strike

4t3n29 Castiga bani cu Counter Strike
Castiga bani cu Counter Strike

Miercuri 23 Decembrie incepand cu ora 11:00 va avea la Media Galaxy Feeria “Invazia Rosie” – un show pentru pasionatii de Counter-Strike ce vor avea ocazia sa il infrunte pe Igor – actualul lider al campionatului rusesc Overpro. Cei ce vor apara onoarea tarii si il vor invinge pe cotropitorul rus se vor ridica de la masa cu un cec de US$100, iar premiile totale oferite de Asus pentru eveniment se ridica la US$2000

ASUS aduce Invazia Rosie la MediaGalaxy Feeria pentru un show de Counter Strike

ASUS, liderul in materie de produse destinate jocurilor PC, organizeaza concursul de Counter Strike “Invazia Rosie”. Curajosii sunt asteptati miercuri, 23 decembrie 2009, incepand cu ora 11:00, la magazinul Media Galaxy Feeria pentru o intrecere “1 versus 1”, impotriva lui IGOR – actualul lider OVERPRO (cea mai mare comunitate de Counter Strike din Rusia).

ASUS pune la bataie premii in valoare totala de 2000 $. Participantii vor avea o singura misiune: rusul IGOR trebuie invins intr-un meci de Counter Strike unu la unu. Fiecare invingator de la masa de joc va primi un cec in valoare de 100 $.

Jucatorii se pot inscrie in concurs prin completarea si expedierea formularului de pe pagina http://www.invaziarosie.ro. Luptatorii digitali din intreaga tara sunt chemati sa-l infrunte pe IGOR si sa apere onoarea comunitatii de Counter Strike din Romania.

Evenimentul va fi comentat, filmat si difuzat ulterior pe internet de ACL GAMES TV, televiziunea dedicata gaming-ului romanesc si international.

Concursul se va desfasura pe laptopurile de gaming ASUS W90, modelul care detine recordul Guiness Book privind performantele de operare.

Despre ASUS:
ASUS este lider intre furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, avand un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, placi de baza, placi video, unitati optice, sisteme PC desktop, servere, solutii wireless, telefoane mobile si echipamente de retea. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor. In 2008, ASUS a obtinut 3056 de distinctii precum si recunoasterea globala pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 10000 de angajati in intreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita, compania a realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde USD in 2008. ASUS se clasifica de 12 ani consecutiv printre companiile din “Business Week InfoTech 100″.

Despre ALTEX Romania:
ALTEX Romania este liderul pietei de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 93.000 metrii patrati, reprezentand 51 de magazine ALTEX si 15 magazine MEDIA GALAXY, care asigura o acoperire optima la nivel national.

ALTEX Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv – companie producatoare de echipamente IT, Cometex SA – companie de real estate. Din grupul ALTEX face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Categorie articol [ Jocuri ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Castiga bani cu Counter Strike”

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?