Cast Away – Naufragiatul (2000)

Cast Away – Naufragiatul (2000) – cu Tom Hanks

CastAway film Cast Away  Naufragiatul (2000)

Cast Away (Naufragiatul), este un film din anul 2000 pe care l-am revazut cu placere dupa atatia ani de zile de la aparitie, in ciuda faptului ca pana acum l-am vizionat deja de cel putin 2 ori …

Descriere film:

Este un film despre supravietuire, Tom Hanks joaca rolul unui angajat de la firma FedEx, a carui viata (atat din punct de vedere personal cat si profesional), se deruleaza ca un ceas. Cariera lui il conduce deseori in locuri foarte indepartate si totodata departe de prietena lui Kelly (Helen Hunt).

Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata, naufragiat in cel mai dezolant loc imaginabil.

 Cast Away  Naufragiatul (2000)

Practic smuls din comoditatea vietii sale cotidiene, Chuck trebuie mai intai sa faca fata nevoilor fundamentale de supravietuire incluzand apa, hrana si adapostul. La marginea lumii incepe adevarata aventura pentru Chuck.

Dupa patru ani, soarta ii acorda lui Chuck o sansa de a gasi drumul inapoi la civilizatie, numai pentru a se confrunta cu o schimbare emotionala neasteptata. Abilitatea lui de a persevera si de a spera sunt produsul noii sale experiente de viata.

Trailer film:

Categorie articol [ Filme ]
Tagged with: [ , , , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

2 comentarii la “Cast Away – Naufragiatul (2000)”

 • Andrei
  ... a scris la 3 mai 2010, 22:32   [#1]

  Foarte bun filmul, merita vazut. Eu l-am vazut mai demult dar mi-a placut.

 • Anonim
  ... a scris la 20 august 2018, 0:08   [#2]

  Extraordinar film

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?