Cascadorii râsului – FCSB a întors rezultatul din tur!

1598120779076 Cascadorii râsului  FCSB a întors rezultatul din tur!

Umiliti de Silkeborg jucatorii (? ) FCSB-ului viseaza la grupele Champoins Leauguie: “La anu ne calificam”! Clmea ironiei sau lipsa total a realitatii! După 5-0 pentru Silkeborg în Danemarca, FCSB a pierdut și returul jucat pe Arena Națională, tot 0-5.
Pagină neagră scrisă de FCSB: a doua cea mai mare umilință suportată de o echipă românească într-o „dublă” europeană!
Această umilință, 0-10 la general, nu a rămas fără răspuns din în mediul online. La Gsp-live Dumitru Dragomir nu își poate explica de ce FCSB „nu poate susține efortul“.

Haos total. Aiurea joc, nu am văzut în viața mea așa ceva! Toată lumea spune că sunt niște talente. Ori au luat ceva și nu pot să susțină efortul. Nu știu. Este ceva în neregulă. Ăia aveau viteza a patra și a cincea, noi a-ntâia și a doua. Dică nu stăpânește echipa. Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca“. 0-10 la general! FCSB, „dublă” la RUȘINI ISTORICE: a luat 5 de la Silkeborg și pe iarbă, și cu titularii! Imaginile dezastrului de pe Arena Națională.

Acolo sunt unii care se dau mai deștepți decât sunt. Ei cred că dețin adevărul absolut, dar mai și greșesc. Săracii nu au altă meserie, mor de foame. Nu sunt nici antrenori, nici funcționari. Conducători găsești puțini în România. MM Stoica exagerează în multe lucruri. Eu nu aș fi de acord să îl dea afară pe MM Stoica, genul de funcționar care zice «am înțeles, să trăiți». Staff-ul și cel care face pregătirea fizică sunt vinovați“, a mai spus Dragomir.

Daca nu s-ar fi prezentat “talentatii” pierdeau doar cu 3-0, nu? Dar fotbalul şi afacerile au trecut în plan secund pentru Gigi Becali, în aceste zile. Afaceristul este departe de Bucureşti, unde FCSB a fost umilită a doua oară de echipa daneză Silkeborg. Nimic nu l-a putut opri pe Gigi Becali în aceste zile, când are loc un moment important pentru credincioşi. Deatfel, Ziaruldeiasi. ro a publicat imagini cu Gigi Becali în pelerinaj la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la câteva ore de la înfrângerea FCSB-ului de pe cel mai mare stadion al ţării. Afaceristul se află printre miile de credincionşi care aşteaptă la rând pe străzile din jurul Catedralei Mitropolitane din Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva depuse într-un baldachin aşezat în curtea lăcaşului de cult.

Intre timp, in comentariile sale Basarab Panduru nu înţelege gestul portarului Ştefan Târnovanu din partida cu Silkeborg: “Nu au mai dat 2-3 că plângeai până la finalul meciului!” De rasul lumii, nu altceva! Si totusi… “Obiectivul a fost îndeplinit” isi spune Creţu, concluziile în stilul sau caracteristic: “Am văzut că şi suporterii au plecat“! Drejan, editorial dur după rușinea trăită de FCSB: „Du-te, Dică! Du-te în Liga a III-a!” + „Îi sărim în cap lui Petrescu pentru jocul inestetic. Păi, și FCSB joacă inestetic și pierde cu 5-0” Ce sa mai vorbim? Asta suntem nu numai in fotbal, ci in mai toate domeniile vietii social. politice si economice. Clar, Romania in deriva!

Autor: Marc Ciubotaru – (Guest Post)

f4ff5145 7b22 4758 ad20 f18a80830af5 2 Cascadorii râsului  FCSB a întors rezultatul din tur!

Categorie articol [ Fotbal, Guest Post ]
Tagged with: [ , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Cascadorii râsului – FCSB a întors rezultatul din tur!”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 25 octombrie 2022, 17:52   [#1]

  Între timp FCSB-ul a reușit să ocupe un loc de play-off în Superligă, adică exact ce și-a dorit „domnul” Gigi.

  Vedem ce se întâmplă joi în meciul cu Anderlecht și mai vorbim. Eu sper că belgienii vor fi învinși (așa sunt eu, suporter incurabil!).

  Pasărea mălai visează și suporterii victorii…

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?