Care a fost efectul reţinerii numerelor de înmatriculare anti-PSD

Muie PSD Audi Suedia numere inmatriculare Politia Romana Care a fost efectul reţinerii numerelor de înmatriculare anti PSD

Care a fost efectul reţinerii numerelor de înmatriculare anti-PSD?

Subiectul s-a dezbătut în toată presa naţională şi a fost prezentat şi în presa internaţională, este arhicunoscut în aceste zile, nu mai vorbesc despre el. Este vorba, evident, de românul cu cetăţenie suedeză care şi-a pus numere preferenţiale pe maşină şi a venit cu acea maşină în vacanţă, în România.

Doar că, deşi a fost lăsat fără probleme să intre în ţară cu acele numere iar ulterior l-au oprit vreo 3 sau 4 echipaje de la Poliţia Rutieră şi i-au spus că este în regulă, poate circula fără probleme cu acele numere, după două săptămâni l-au oprit din nou, i-au confiscat numerele, i-au reţinut şi permisul de conducere şi i-au făcut şi dosar penal!!?

Iar acest “excel de zel” prostesc a venit cel mai probabil la comanda politică a PSD-ului, partidul fiind deranjat de mesajul anti-PSD de pe plăcuţele de înmatriculare.

Rezultatul acţiunii poliţiştilor? Instituţia poliţiei române a scăzut (pe FB) în doar 48 de ore de la incident, de la un rating de 5 la 1!!!! Plus asta:
Categorie articol [ Vocea poporului ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Care a fost efectul reţinerii numerelor de înmatriculare anti-PSD”

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 august 2018, 21:57   [#1]

  Nu știu alții cum gândesc, dar pentru mine lucrurile sunt extrem de simple. Omul (român de-al nostru) și-a înmatriculat legal mașina în Suedia, plătind o taxă suplimentară pentru numere preferențiale. A venit să-și petreacă concediul în țara de baștină și, ce să vezi, unora nu le place numărul de înmatriculare.

  Oameni buni, ce treabă avem cu un concetățean când își înmatriculează legal automobilul după pofta lui? Oare e România tărâmul „democrației” perfecte? Țara în care ai voie să te piși pe părerea opozanților fără să te întrebi că s-ar putea ca dreptatea să fie de partea lor?

  Poliția Română a bătut încă o dată din călcâie, demonstrând fără tăgadă că linge tălpile stăpânilor și le pupă fundul…

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 2 august 2018, 23:15   [#2]

  Trăim într-o „democrație” de carton, stimabililor. O „democrație” în care doar mai marii zilei dețin adevărul, fiindcă (nu-i așa?) ei „reprezintă ”majoritatea.

 • Francisc întâiul
  ... a scris la 4 august 2018, 0:09   [#3]

  Noi, minoritarii, nu avem decât să scuipăm printre dinți sudalme ca MUIEPSD, că nu prea conteză. „Autoritățile” știu să gestioneze „libertatea cuvântului”.

  Nici nu îndrăznesc să mă gândesc la libertatea gândirii…

  Șoferul „suedez” merită (cred eu) aprecierea noastră, chiar dacă și-a dat în petec folosind cuvântul MUIE. Ce altceva putea face?

Adaugă un comentariu

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?