Caracal – căruţa cu proşti

caracal caruta cu prosti Caracal  căruţa cu proşti

Caracal – căruţa cu proşti

O legendă urbană spune că la Caracal s-a răsturnat carul cu prosti … Cât din ce spune această legendă este adevărat sau fals ? Un reporter Kanal D a plecat frumos la Caracal să facă o “investigaţie” despre legenda carului cu proşti care s-a răsturnat la Caracal.

Se pare că, o parte dintre aceste legende ale Caracalului sunt adevărate, cel puţin asta rezultă din “investigaţia” efectuată de reporetul Kanal D… iar faptele/întâmplările despre care am auzit toţi de prin legendele urbane ale Caracalului, sunt confirmate de locuitorii Caracalului.

Mai există un proverb românesc care spune că “nu iese fum, fără foc” … deci … yahoo smiley Caracal  căruţa cu proşti

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , sâmbătă, 29 martie 2014 in categoria Funny video. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Caracal – căruţa cu proşti”

 1. 1qlee

  ToT de la Caracal…
  Ala care venea cu magarul care s-a oprit la bariera, si astepta sa treaca trenul. Si tot asteptand (ca la noi pana trece trenul la bariera, iti creste barba), ii vine omului sa faca treaba mica. Ce sa faca? Leaga magarul de bariera si se baga in boscheti sa-si faca treaba. CAnd se intoarce gaseste magarul spanzurat (sugrumat), ca trenul trecuse si bariera se ridicase. .

 2. Dan

  Asta e o “legendă” care în “real life” nu se poate confirma din motive pur practice, respectiv modul de funcţionare a unei bariere.

 3. craciun

  Sa spunem ca sunt din zona iar ce se spune la televizor si mai ales la canal D, care ne prezinta numai,, rahat turcesc” de dimineata pana seara in goana lor dupa senzational spun numai bazaconii…este vorba de carul cu plosti(apa sau vin)

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale