Caracal – căruţa cu proşti

caracal caruta cu prosti Caracal  căruţa cu proşti

Caracal – căruţa cu proşti

O legendă urbană spune că la Caracal s-a răsturnat carul cu prosti … Cât din ce spune această legendă este adevărat sau fals ? Un reporter Kanal D a plecat frumos la Caracal să facă o “investigaţie” despre legenda carului cu proşti care s-a răsturnat la Caracal.

Se pare că, o parte dintre aceste legende ale Caracalului sunt adevărate, cel puţin asta rezultă din “investigaţia” efectuată de reporetul Kanal D… iar faptele/întâmplările despre care am auzit toţi de prin legendele urbane ale Caracalului, sunt confirmate de locuitorii Caracalului.

Mai există un proverb românesc care spune că “nu iese fum, fără foc” … deci … yahoo smiley Caracal  căruţa cu proşti


Categorie articol [ Funny video ]
Tagged with: [ , , , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Caracal – căruţa cu proşti”

 • 1qlee
  ... a scris la 29 martie 2014, 10:21   [#1]

  ToT de la Caracal…
  Ala care venea cu magarul care s-a oprit la bariera, si astepta sa treaca trenul. Si tot asteptand (ca la noi pana trece trenul la bariera, iti creste barba), ii vine omului sa faca treaba mica. Ce sa faca? Leaga magarul de bariera si se baga in boscheti sa-si faca treaba. CAnd se intoarce gaseste magarul spanzurat (sugrumat), ca trenul trecuse si bariera se ridicase. .

 • ... a scris la 29 martie 2014, 11:54   [#2]

  Asta e o “legendă” care în “real life” nu se poate confirma din motive pur practice, respectiv modul de funcţionare a unei bariere.

 • craciun
  ... a scris la 30 martie 2014, 21:04   [#3]

  Sa spunem ca sunt din zona iar ce se spune la televizor si mai ales la canal D, care ne prezinta numai,, rahat turcesc” de dimineata pana seara in goana lor dupa senzational spun numai bazaconii…este vorba de carul cu plosti(apa sau vin)

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?