Candidaţii USL 2014

candidati usl 150px Candidaţii USL 2014

Candidaţii USL 2014

Pe internet, a apărut deja lista candidaţilor USL din 2014, drept urmare am să fac publică şi eu o mică parte din lista cu aceşti candidaţi.

Lista nu-mi aparţine, am găsit-o şi eu pe internet, însă vă puteţi face o idee despre cum vor arăta alegerile de anul viitor.

Candidaţii în cea mai mare parte sunt aceeaşi, ceva de genul unei echipe de fotbal … jucătorii sunt aceeaşi, antrenorii care sunt în spatele jucătorilor sunt aceeaşi ca până acum, deci … nimic nou.

Iată şi lista cu candidaţii USL din 2014, votaţi-i cu încredere:

candidatii usl 2014 01 Candidaţii USL 2014

candidatii usl 2014 02 Candidaţii USL 2014

candidatii usl 2014 03 Candidaţii USL 2014

Categorie articol [ Politica ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

12 comentarii la “Candidaţii USL 2014”

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 11:46   [#1]

  Ok, ne-am lămurit privind opțiunile politice, întrebarea e ce facem?
  PSD-ul întotdeauna și-a încălcat promisiunile, nici PDL-ul nu a fost mai breaz, PNL-ul e acum bălțat de noroiul usl-ist, suntem… fiii ploii!

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 12:02   [#2]

  Cetatenii ar trebui sa traga un puternic si categoric semnal de alarma, iar optiunile nu sunt foarte multe: ori refuzul TOTAL de a mai iesi la vot, ori o revolutie de catifea, ori greva fiscala generala, ori ceva asemanator …

  Politicienii care conduc Romania, sunt aceeasi de 23 de ani incoace. NE-AM SATURAT DE EI !!! NU-I MAI VREM !!! Vrem o alta clasa politica, TOTAL PRIMENITA, vrem alte personaje pe scena politica. Actualii politicieni si-au dovedit incapacitatea de a conduce Romania pe un fagas european, civilizat, pana si micile realizari de pana acum in domeniul democratiei, s-au datorat poporului roman si statelor vest europene care ne-au mai dat cate o palma dupa ceafa atunci cand o luam razna …

  Mai ca sunt de acord vorbele fostului prim ministru Mihai Razvan Ungureanu: nesupunere civica, protest/revolta spontana impotriva statului roman. Ar trebui sa luam exemplu de la ucraineni …

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 12:16   [#3]

  Păi am votat tot sperând că alegem bine…
  Fără supărare, Ponta-paste e o rușine, trebuia să dispară ăn urma acuzațiilor de plagiat, de acord, dar e GENERAȚIA TÂNĂRĂ, așa cum e și Răzvan, care a dat cu bâta în baltă când a fost pe tron!
  Cum moașta mamii ei de treabă în opoziție toți sunt deștepți și la putere sunt niște hiene?
  Cum știm că următorii vor fi buni?
  Sunt absolut de acord cu revoluția, cu parul, nu cu banderola, avem în frunte o șleahtă de neisprăviți, TOȚI, including mister president, dar care e grila de verificare a candidaților?
  Cred că ne trebuie “domn străin”, ca în alte epoci!

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 12:28   [#4]

  Mai în glumă, mai în serios … spunea cineva la un moment dat: “Rezolvarea problemelor României este una foarte simplă: declarăm război Germaniei. Vin ăia, ne cuceresc în două minute şi … ne conduc ei.

 • ... a scris la 13 decembrie 2013, 16:52   [#5]

  :) mai în glumă, mai în serios, “facă-se voia ta, Dane!”

 • Severus
  ... a scris la 15 decembrie 2013, 12:02   [#6]

  Si daca vine unul bun in fruntea tarii, multe nu poate face, cu sulitele îndreptate catre el, va fi mușcat din toate părţile, că asa e la noi. Ar trebui o interventie divină sau una extraterestră daca noi nu suntem in stare sa facem ceva, că de asuprire m—am saturat.

 • NIKOLAE
  ... a scris la 15 decembrie 2013, 16:21   [#7]

  Sintem o colonie a UE , incapabilii ce ne conduc sint niste marionete ce asculta de ordinele de la UE si FMI , de frica sa nu-i dea jos au vindut si distrus tot ce-a fost creat inainte de asanumitul ,,dusman al poporului ,, care a dat de lucru la toti ce doreau , nimeni n-a murit de frig sau de foame ,acum este regretat de cei ce l-au cunoscut ,am dori sa -l putem readuce in viata .

 • NIKOLAE
  ... a scris la 15 decembrie 2013, 16:32   [#8]

  Sintem o colonie ,piata de desfascere pentru UE .
  Incapabilii alesi la conducere datorita pomenilor cu ulei zahar ,malai etc sint niste marionete ce asculta de UE si FMI si ca sa nu-i dea jos au distrus si vindut tot ce-a facut asazisul ,,dusman al poporului ,, ce a dat de lucru la toti cei ce doreau ,nimeni n-a murit de foame sau de frig ,este regretat de cei ce l-au cunoscut .
  Alesii nostri nu stiu ce taxe sa puna sau sa mareasca sa tina pas cu UE ,dar salariile noastre sint departe de ale celor din UE , asta nu vede el plagiator .

 • ... a scris la 18 decembrie 2013, 23:17   [#9]

  @ Vasile Dumitru …daca nu te superi,de ce spui ca a dat cu batu in balta Razvan Ungureanu? si daca a ,,dat,, in opinia ta ,exista termen de comparatie intre ce marsavii face si a facut Ponta si cum ,,a dat cu batu in balta,, Razvan U. ???
  Hai sa fim seriosi…unde are radacinile si educatie facuta Ponta???
  Mai gandestete…

 • ... a scris la 19 decembrie 2013, 8:19   [#10]

  Nu mă supăr! Dimpotrivă! Mi-a plăcut deschiderea spre dialog de aici! Dreptul la opinie!
  Să răspund:
  1- deși sunt bătrân și îmi curge marxismul prin vene, în niciun caz, repet, ÎN NICIUN CAZ nu sunt de acord cu ce se întâmplă și nici nu am fost de acord cu ce s-a întâmplat în guvernările PSD! De aceea am sperat în cuvintele “dreptei” PDL-iste de acum 5 ani! Îmi poți spune ce a făcut PDL-ul bun? Că dacă ai avea dreptate, ar fi tot în frunte! Poate ai dreptate, dar în democrație trebuie să ne supunem majorității! Majoritatea a votat jos PDL! Înseamnă că suntem mulți și proști? Dar tot noi am votat jos PSD, acum 5 ani! Atunci eram deștepți? Așadar am votat ceea ce am crezut că e bine!
  2 -- după mascarada din decembrie am crezut în valorile liberale, care păreau și par normale, adică să învingă/să conducă persoanele capabile! Corect, nu? Adică poți -- fă avere oricât de mult! Nu poți, acceptă situația dar nu băga bețe în roate! Nu era cu nimic diferit de ce se întâmpla înainte! Niciodată nu mi-a părut rău, atunci, că un medic are aur la gât, mașină neagră și concedii în Germania democrată! Merita, fără discuție! La fel un profesor, la fel un pilot! Dar ACUM priceperea se dovedește a fi mârlănie, hoție, clică, nu MESERIE! Ceea ce mă face să cred că nu SISTEMUL are hibe ci OMUL din sistem! Care OM e… același!
  3 -- și ultimul, sper! Așadar, de ce nu a rezistat RU? Păi dacă era bun… A, e bun pentru că e de-al nostru? Păi RU a fost… PNL-ist! Opa! Traseist? Cu principii? Nu se leagă! Ai văzut câte mârlănii ieftine au ieșit la iveală după debarcare? Nu sunt la fel de mari ca ale lui Ponta? Acesta e criteriul? E un hoț (sau mânjit) mai mic? Adică schimbăm tigrul cu hiena? Așa progresăm?

  Gata! Votez cu ideea lui Dan, să fim ocupați de nemți! Să nu uităm că a fost bine sub Carol I, însă doar atât, urmașii erau deja “românizați”, dedați la… miș-mașuri!!!

  Închei cu “bucuros de dialog”, să dea Dumnezeu să alegem bine data viitoare și urez tuturor la mulți ani! Mă cam grăbesc pentru că în perioada următoare voi fi certat cu… netul! :)
  Doamne-ajută!

 • John Edward
  ... a scris la 22 februarie 2014, 18:13   [#11]

  Vasile Dumitru, se vede ca esti trecut prin multe, dar ai si multe “pelerine” pe care le vei intoarce in functie de cine va fi la putere. Am trait sub Ceaus si stiu cum a fost, am trait si sub Iliescu si stiu cum e. Adica se tot repeta de 25 de ani un neocomunism subtil pe care noi poporul, ori nu-l sesizam, ori ne place masochismul de a trai la limita supravietuirii. Atunci, ca si acum, dar in alte circumstante. Asa ca… JOS USL! N-am fost nici cu PDL, dar USL i-a intrecut cu muuult….

 • ... a scris la 24 februarie 2014, 7:40   [#12]

  mai spun odată, nu am votat USL, am votat anti-băse!
  mai spun odată, şi în comunism am criticat oamenii fără principii, aşa cum fac şi acum. precizez că nu mă dau rotund ca deţinător de adevăruri sau moralistul lui peşte, e doar dreptul la opinie!
  o întrebare: ceauşescu ne-a nenorocit (părerea voastră) 25 de ani, ăştia de acum ce au făcut următorii 25 de ani?
  concluzia mea: ori stânga, ori dreapta, tot un drac! unde sunt oamenii de pe baricadele din 89? au ajuns să fure şi ei şi acum le convine?

  mister Eduard, scrii bine în româneşte pentru un sir pur-sânge (cel puţin după nume!).
  eu m-am mutat în ţara lui Dan (adică aici, în Ardeal), sperând că e altă ţară, alţi oameni!
  am găsit… TOT UN DRAC!

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?