Cancelarul german Angela Merkel critică USL-ul

angela merkel Cancelarul german Angela Merkel critică USL ul

Cancelarul german Angela Merkel critică dur USL-ul

Angela Merkel numita si “Doamna de Fier”, este considerata la ora actuala ca fiind cea mai puternica femeie din lume. Germania are cea mai puternica economie europeana, economie pe care se sprijina moneda euro.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat azi că statul de drept a fost încălcat “în mod inacceptabil” în România. Criticile foarte dure ale cancelarului german sunt rezultatul actiunii celor de la USL, care in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu au demis presedintele Senatului, au demis presedintele Camerei Deputatilor, l-au suspendat pe presedintele Romaniei, au demis Avocatul Poporului, au limitat atributiile Curtii Constitutionale, au mutat Monitorul Oficial din subordinea Parlamentului in subordinea Guvernului si au efectuat o multime de alte schimbari (strict pe criterii politice) in institutii de varf ale Romaniei.

Intreaga presa din Europa si politicieni din Europa au adresat critici dure la adresa celor intamplate in Romania in ultimele saptamani, dar criticile cancelarului german Angela Merkel au cea mai mare greutate!
Euro a explodat pur si simplu iar Europa nu ne priveste cu ochi buni … Iata rezultatul actiunilor celor de USL.

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , luni, 9 iulie 2012 in categoria Politica. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

5 comentarii la subiectul “Cancelarul german Angela Merkel critică USL-ul”

 1. pclaudiu

  Am inteles ca Basescu a vorbit astazi cu Angela Merkel, insa nu se stie care pe care a sunat. Oricum situatia in care ne aflam acum ne afecteaza si ne va afecta foarte mult. Moneda EURO creste fata de leu in mod alarmant. Jocurile politice ale acestor analfabeti care conduc tara, ne vor afecta doar pe noi romanii de rand.

 2. JoinT

  Nici Merkel nu e atat de ortodoxa si puritana cum arata.

 3. Laurentiu

  Daca eram si noi condusi de o doamna ca Angela, sa fiti siguri ca niciodata nu eram in situatia asta!

 4. danut

  si o fi ceva mai bun daca vine usl? sunt sigur ca nu. vre-o 2 ani o sa dea vina tot pe basescu si bla bla bla…

 5. Naghi Dorel

  Bine era daca nu se intervenea cu demiterea,dar e foarte bine ca s-a intervenit, deoarece acum ne cunoastem viitorii lideri .

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Matrimoniale