Campanie ANAF: România funcţionează cu taxele tale

campanie anaf Campanie ANAF: România funcţionează cu taxele tale

ANAF – România funcţionează cu taxele tale

Am asistat cu toţii la campania pornită de către DNA împotriva corupţiei din România şi chiar dacă cea mai mare parte a politicienilor dezaprobau modul şi metodele de lucru ale procurorilor DNA, instituţia care luptă împotriva corupţiei se bucura de o foarte mare încredere în rândul populaţiei. Cei de la ANAF, s-au trezit “din somnul cel de moarte” şi au început la rândul lor o campanie … numai că, îndreptată împotriva “celor mici”, a afacerilor mărunte (întreprinderi mici), afaceri de familie, buticari, ospătari, etc … în loc să înceapă să ia la puricat averile uriaşe ale politicienilor şi interlopilor care nu-şi pot nicicum justifica averile uriaşe.

După ce-au dat cu băţul în baltă de mai multe ori, au venit cu o reclamă pe posturile de televiziune, cu sloganul: România funcţionează cu taxele tale. Şi prin acest spot publicitar (pentru că asta este până la urmă), încearcă să convingă populaţia că, plătindu-şi taxele, vor beneficia de drumuri mai bune, de spitale mai bune, etc… Numai că, asemenea politicienilor, cei de la ANAF trăiesc parcă pe altă lume. Pentru că potrivit realităţilor “din teren”, spotul corect este:

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 27 mai 2015 in categoria Economie, Funny video, Vocea poporului. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

4 comentarii la subiectul “Campanie ANAF: România funcţionează cu taxele tale”

 1. cosmin

  Candva Romania a functionat cu o industrie foarte buna…….dar…….

 2. Paul

  ANAF se indreapta impotriva afacerilor marunte pentru ca afacerile mari sunt ale indivizilor numiti politicieni sau ale familiilor, interpusilor lor. Cum sefii de la ANAF sunt pusi de politic, ei nu controleaza afacerile politrucului x pentru ca zboara din functie.

 3. aurel

  ADEVAR CURAT.
  LA OBIECT!

 4. Costin

  Sincer nu mai cred in nimeni. costin.nl

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro