Camera care filmeaza 3D

Sony lanseaza camere care filmeaza 3D

sony camera 3d Camera care filmeaza 3D

Sony a anuntat astazi lansarea a 3 modele noi de camere care filmeaza HD si pot inregistra si in format 3D prin intermediul unui singur obiectiv prin panoramare.

O singura lentila cu 3 dimensiuni” par sa spuna noile device-uri scoase pe piata de Sony. Daca alti producatori au lansat camere care filmeaza 3D, dar au 2 lentile, Sony a venit cu o inovatie in domeniu si, pentru prima data in lume, lanseaza camerele 3D HD cu o singura lentila.

Investitia companiei a fost imensa, insa si rezultate se asteapta sa fie pe masura. Prin 3D Sweep Panorama, camera calculeaza automat ceea ce sistemul cu doua lentile ar fi capturat din diferite puncte ale imaginii si creaza imagini asemanatoare cu cele realizate cu o camera cu lentila dubla.Cand imaginea este vazuta prin ochelari speciali, efectul 3D este unul spectaculos.

Sursa: www.phantoms.ro

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , vineri, 9 iulie 2010 in categoria Stiri IT. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

Un comentariu la subiectul “Camera care filmeaza 3D”

  1. dragos bunea

    prea mult se pune accentul pe tehnologia 3D, mariile companii nu mai au de unde sa “suga” niste bani si au relansat 3D-ul care exista de mult timp insa abia acum i se da atentie.

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !www.suplimente-culturism.ro