Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Impatimitii de jocuri pe calculator, in mod sigur trebuie sa fi auzit de Call of Duty, un joc devenit celebru pe plan international … Am sa prezint aici, Call of Duty 4: Modern Warfare.

Actiunea jocului Call of Duty 4 are loc in Europa de Est si in Orientul Mijlociu, avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu Al-Assad, un aliat din Orientul Mijlociu, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia. Serviciile rusesti si britanice il monitorizeaza pe Zakhaev si reusesc sa-i desluseasca planurile.

Jucatorii se vor angaja in diferite tipuri de lupta, de la razboiul urban pana la asaltul navelor marine. Soldatii au la dispozitie mai multe tipuri de arme si tehnici militare moderne. Sunt anumite niveluri in care playerii au ocazia sa conduca tancuri prin satele Orientului Mijlociu si chiar sa se angajeze in lupte aviatice avand la dispozitie cele mai noi modele de elicoptere.

Iata si cateva imagini din Call of Duty 4: Modern Warfare:

Astept opiniile voastre legate de acest joc …

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

Categorie articol [ Jocuri ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

3 comentarii la “Call of Duty 4: Modern Warfare”

 • ... a scris la 25 mai 2011, 14:22   [#1]

  cine are Pc-ul combatil sa joace,mult succes :D

 • ... a scris la 29 mai 2011, 9:38   [#2]

  Eu unul sunt fan al acestei serii Modern Warfare. Jocul prezentat de tine este cam vechiut, a aparut si MW2 si Black Ops, iar in Noiembrie o sa apara MW3 (trailer: http://goo.gl/5B88j). Recomand tuturor celor carora le plac shooterele, dar sa cumpere originalul, pentru a putea juca in multiplayer. E cea mai tare experienta in mp!

 • ... a scris la 8 iunie 2011, 20:56   [#3]

  Intr-adevar un joc care merita jucat.
  @ Bucur: -- asta este partea frumoasa, ca nu pot juca toti “copiii” (ma refer la cei de 12, 13 ani, care au PC nou) acest joc si sa profite de cod-uri pentru a fi mai “buni”.
  @ Lucian: Abia astept sa apara si seria a 3-a, aceste jocuri MW, sunt un adevarat succes, dezamagirea mea a aparut asupra Black Ops-ului, nu este cine stie ce de capul lui…

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?