Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Impatimitii de jocuri pe calculator, in mod sigur trebuie sa fi auzit de Call of Duty, un joc devenit celebru pe plan international … Am sa prezint aici, Call of Duty 4: Modern Warfare.

Actiunea jocului Call of Duty 4 are loc in Europa de Est si in Orientul Mijlociu, avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu Al-Assad, un aliat din Orientul Mijlociu, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia. Serviciile rusesti si britanice il monitorizeaza pe Zakhaev si reusesc sa-i desluseasca planurile.

Jucatorii se vor angaja in diferite tipuri de lupta, de la razboiul urban pana la asaltul navelor marine. Soldatii au la dispozitie mai multe tipuri de arme si tehnici militare moderne. Sunt anumite niveluri in care playerii au ocazia sa conduca tancuri prin satele Orientului Mijlociu si chiar sa se angajeze in lupte aviatice avand la dispozitie cele mai noi modele de elicoptere.

Iata si cateva imagini din Call of Duty 4: Modern Warfare:

Astept opiniile voastre legate de acest joc …

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

call of duty 4 modern warfare Call of Duty 4: Modern Warfare

Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   
Comentează acest subiect
Acest articol a fost publicat de , miercuri, 25 mai 2011 in categoria Jocuri. Poti sa urmaresti raspunsurile catre acest articol prin RSS 2.0 feed. Poti sa adaugi un comentariu, sau poti sa pui un trackback (link) de pe propriul tau site:

Ctrl + C pentru a copia linkul

3 comentarii la subiectul “Call of Duty 4: Modern Warfare”

 1. Bucur

  cine are Pc-ul combatil sa joace,mult succes :D

 2. Lucian

  Eu unul sunt fan al acestei serii Modern Warfare. Jocul prezentat de tine este cam vechiut, a aparut si MW2 si Black Ops, iar in Noiembrie o sa apara MW3 (trailer: http://goo.gl/5B88j). Recomand tuturor celor carora le plac shooterele, dar sa cumpere originalul, pentru a putea juca in multiplayer. E cea mai tare experienta in mp!

 3. Eduard

  Intr-adevar un joc care merita jucat.
  @ Bucur: -- asta este partea frumoasa, ca nu pot juca toti “copiii” (ma refer la cei de 12, 13 ani, care au PC nou) acest joc si sa profite de cod-uri pentru a fi mai “buni”.
  @ Lucian: Abia astept sa apara si seria a 3-a, aceste jocuri MW, sunt un adevarat succes, dezamagirea mea a aparut asupra Black Ops-ului, nu este cine stie ce de capul lui…

RSS

Adaugă un comentariu

Autentifică-te pe site și nu va mai trebui să completezi căsuțele de mai sus.

:) :( :d :"> :(( :dancing: :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :peace: arata toate iconitele »

 

Acum poți adăuga pe site, propriile tale articole. Click aici !Anunturi Gratuite