Călin Popescu-Tăriceanu la Sibiu

Calin Popescu Tariceanu Călin Popescu Tăriceanu la Sibiu

Călin Popescu-Tăriceanu la Sibiu

În urmă cu vreo câteva zile, vedeam pe câteva dintre posturile TV autohtone, apropiate actualei puteri (mă refer evident la cei care guvernează în acest moment) ştiri cu fostul prim-ministru al României, Călin Popescu-Tăriceanu, aflat în vizită la Sibiu în campanie electorală, evident. Bineînţeles, comentatorul de ştiri care comenta imaginile, prezenta vizita lui Tariceanu la Sibiu ca fiind “un mare succes”, cică oamenii l-ar fi primit cu multă căldură, cu flori, pâine şi sare … vorba vine.

Numai că, taman în imaginile prezentate, îl vedeam pe Tariceanu alături de vreo 3 sau 4 persoane din “staff” umblând “langa” prin Sibiu, prin piaţa centrală a Sibiului ori pe holurile unor instituţii publice, iar oamenii de pe stradă treceau absolut nepăsători pe lângă el, fix ca pe lângă un “neica nimeni”, … adică, nimeni nu-l băga în seamă pe Tariceanu!

Felul acesta de a prezenta (a se citi “manipula”) ştirile, evident fac parte din aceeaşi metodă de manipulare a opiniei publice pe care-l întâlnim zilnic pe anumite posturi de televiziune ca de exemplu Antena 3, Antena 1, România TV, etc … unde cel puţin o dată la câteva zile, văd tot felul de ştiri despre economia României, care, din nou, nu-i aşa? … a început “să duduie” (ca pe vremea aceluiaşi Tăriceanu), … cum a scăzut şomajul, cum au fost creeate mii de locuri de muncă în ultimii 2 ani, cum avem cea mai mare creştere economică din UE, etc.

xitf9jX Călin Popescu Tăriceanu la Sibiu

Categorie articol [ Politica ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

Un comentariu la “Călin Popescu-Tăriceanu la Sibiu”

  • Marius
    ... a scris la 6 octombrie 2014, 17:09   [#1]

    Cine sa-l voteze si pe asta? Se baga si el ca musca-n lapte, sa mai auda lumea de el. Nu are nici o sansa la alegeri.

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?