Calculator distanţe rutiere

calculator distante rutiere Calculator distanţe rutiere

Calculator distanţe rutiere

Nu de puţine ori se întâmplă să vrei să pleci undeva în concediu ori într-o călătorie şi doreşti să afli distanţa dintre punctul de plecare şi locul de destinaţie. În mod sigur sunt multe astfel de utilitare pentru a calcula distanţa dintre două puncte de pe hartă, însă calculatorul pentru distanţe pe care-l găsiţi mai jos, va afişa inclusiv timpul estimativ în care puteţi parcurge distanţa dintre punctul de plecare şi destinaţia voastră şi ruta cea mai scurtă.
Sper ca asta să vă ajute în planificarea călătoriei voastre, atunci când doriţi să plecaţi cu maşina undeva în concediu, asta mai ales că acum suntem în plină perioada de concedii, lumea merge la mare, la plajă, etc…

Pentru a calcula distanţa rutieră dintre două puncte (punctul de plecare şi punctul de sosire), tot ce trebuie să faceţi este să ştergeţi ce scrie în căsuţele formularului de mai jos (valorile implicite/default trecute, Cluj Napoca ca punct de plecare şi Bucureşti că destinaţie, pot fi şterse) şi să scrieţi localitatea voastră de plecare şi localitatea de destinaţie, după care va trebui să apăsaţi butonul “Calculează distanţa“. Programul va alege pentru voi, traseul cel mai rapid posibil, între punctul de plecare şi punctul de sosire (destinaţie).
Vor fi afişate mai multe informaţii utile, printre care: distanţa în kilometri dintre punctul de plecare şi punctul de sosire, timpul estimativ necesar pentru a parcurge distanţa dintre cele două puncte şi de asemenea vă fi afişat pe hartă, traseul cel mai scurt dintre cele două locaţii de pe hartă.
În câmpurile/căsuţele pentru punctul de plecare şi punctul de sosire, puteţi scrie ori doar localitatea (oraşul), ori adresa completă… De exemplu, dacă doriţi să calculaţi distanţa dintre o adresă aflată într-un anumit oraş şi o altă adresă aflată în acelaşi oraş, atunci scrieţi adresa completă, ca de exemplu:
Cluj Napoca, str. Aurel Vlaicu nr.12 şi Cluj Napoca, str. Salcâmului nr.3.

Sper să vă fie de folos … Vă urez concediu plăcut şi drum bun.


Calculator distanţe rutiere

Pentru a vizualiza pe întreg ecranul o versiune mai complexă a acestui calculator pentru distanţe rutiere, daţi click pe următorul link: Planificare ruta – Calculator trasee rutiere

Categorie articol [ Auto / Moto, Concedii, vacante, Diverse ]
Tagged with: [ , , , ]
Ţi-a plăcut acest articol ? Atunci votează-l, aici:
   

6 comentarii la “Calculator distanţe rutiere”

 • ... a scris la 4 august 2013, 11:21   [#1]

  pentru alta tara nu merge?
  de exemplu ca plec din bucuresti si vreau sa ajung la varna.

 • ... a scris la 4 august 2013, 11:28   [#2]

  Ba merge fara probleme, pentru orice tara din lume. Poti folosi si versiunea mai avansata, aici: http://goo.gl/8RJhvi

 • ... a scris la 6 august 2013, 16:12   [#3]

  Excelenta aplicatie. Marele minus pentru noi in Romania este faptul ca nu ai cum sa stii ca drumul ales este in “refacere” sau “reabilitare ” cu semafoare… cu “gropite”

 • ... a scris la 7 august 2013, 12:36   [#4]

  Mergem in Sibiu, ms pentru ajutor

 • ... a scris la 30 august 2013, 17:45   [#5]

  Buna aplicatia, e mai exacta ca cea pe care o foloseam anterior.

 • ... a scris la 17 septembrie 2013, 19:16   [#6]

  Pe 23 iau permisu:D o sa imi masor cat merg prima zi cu masina.:d

Adaugă un comentariu

:) :d :)) =)) :| :( :(( #-o :-? :-w /:) :o :-j :peace: :x :-bd :-q :yes: :no: arata toate iconitele »

Anti-Spam: Ce culoare are iarba?